sevgiliye manevi hediye...

Canım sahaf yazıp aratırsan çıkıyor zaten.ben nadir kitaptan sipariş vermiştim.
Ama tabi o güne ait gazete bulabilirsen şanslısın:34:

sahaf yazınca birsürü şey çıkıyor canım. rica etsem biraz daha yardımcı olur musun? çok mahcubum.:30:

4 ekim 1982 tarihli gazeteyi arıyorum :26:

Sana o kadar cok katiliyorum ki hic birsyden anlamayan ama kendini dunyanin en romantik ve duygusal erkegi zanneden bir odunla sevgiliyim :) o kadar ince dusunup ugrastigim seyleri arkadaslarimin da bayildigi seylerio kadar anlamsiz buluo ki kendimdn mi suphe edeyim ondan mi anlamadim:)

Çok basit aslında biz zorlaştırıyoruz olayı..Adamlar düz mantık al hediyeni ver bitti:1: bu kadar basit işte herşey kasmaya gerek yok..

Ben fax kağıdına;

- Seni seviyorum

-Seni özledim

-İyi ki varsın. gibi şeyler yazdım. kırmızı kurdelayla bağladım diploma gibi.

Bir de beraber olan bi resmimizi büyülttürdüm, çerçeveye koydum. çok hoşuna gitmişti. :16:

sevgilimin doğum gününe 15 gün kaldı. ayrı şehirlerdeyiz. ona manevi bir hediye hazırlamak istiyorum. bir fikri olan var mı?:26:

Sevgilim bana şarkı yapmıştı doğumgünü hediyesi olarak, bir de benim fotoğrafımla cd ve albüm tasarımını yaptırmıştı, aldığım en romantik hediyelerden biriydi :16:

Ben de ona 1 sene boyunca hiç söylemeden ikimizin günlüğünü hazırlamıştım. Her gün yaşadıklarımız, konuşmalarımız, mesajlarımız, fotoğraflarımız, benim yorumlarım... Yıl dönümümüzde de bastırıp hediye etmiştim. Yıllar sonra bir sohbet ortamında benim onun için yaptığım en romantik şeyi sorduklarında o günlüğü söylemişti :)))

Doğumgününe yetişmez tabii ama belki sonraki yıllar için bir fikir olur :))

Back
X