Hepinizin sevgililer günü kutlu olsun, eşleriniz, sevgililerinizle aşk dolu yıllar diliyorum
Bugünü kutlamıyoruz biz, hani deliye hergün bayram derler ya, eşimle bana da hergün sevgililer günü zaten, hediye almıyorum, özel hiçbirşey yapmıyorum.
Onun hediyesi benim, benim hediyem de O. Birde aşkımızın nazlı, biricik meyvesi var daha ne olsun.
Şu kısmı sizi sinir etmek için yazıyorum adam bana hergün seni seviyorum aşk kuşum, ömrüm diyor 14 Şubat'ı beklememe gerek yok özel olduğumu hissetmek için
Dünyam... ömrüm, günüm, herşeyim, kızımın babası çox sevirem Allah seni başımızın üstünden heç zaman eksik etmesin, seni bize bizi de sene çox görmesin
Hemişe yanımızda ol sen menim ailemsen canımsam ezizimsen birdenemsen
Günümüz kutlu olsun sevdiğim
Hepinizin sevgililer günü kutlu olsun, eşleriniz, sevgililerinizle aşk dolu yıllar diliyorum
Bugünü kutlamıyoruz biz, hani deliye hergün bayram derler ya, eşimle bana da hergün sevgililer günü zaten, hediye almıyorum, özel hiçbirşey yapmıyorum.
Onun hediyesi benim, benim hediyem de O. Birde aşkımızın nazlı, biricik meyvesi var daha ne olsun.
Şu kısmı sizi sinir etmek için yazıyorum adam bana hergün seni seviyorum aşk kuşum, ömrüm diyor 14 Şubat'ı beklememe gerek yok özel olduğumu hissetmek için
Kadınlar aslında bugün hediye istemiyor.En azından ben.Ama özel hissettirmesi ,tatlı bir söz söylemesi.Bugün sevgililer günü ama bizim için önemli değil ,sen benim için her zaman özelsin ,değerlisin gibi ...Sizden de böyle bir söz beklerdik Kazen
Bey.Lisabella bir incelik yapmış ,bu konuyu açmış .Keşke onure edecek bir çift söz yazsanız.
Dün bana küsünce;oglum seni de sevemem suan çünkü annenin karnindasin onunla konuşmuyorum,dedin ya bugün aklıma geldikçe gülümsuyorum. Benim hiç büyümeyen birtanecik kocam seni her gün büyüyen aşkla seviyorum...
Ankette eveti işaretledim eşim akşama balık almış kaynanacigim la kayinpederim bizdelermis negzel
Burdan yazıyorum okuyamayacak ama evde yeşillik yok ekmekte alsın
Bizim evin odunu da benim herhalde Her sene ilk eşim hatırlar, bana da "seninde" demek kalır
Bu arada gününüz kutlu olsun. Rabb'im bir ömür ayırmasın sevdiklerinizden, sevginiz, aşklarınız daim olsun İnşaAllah.
benim oğlum da babasına çekiyor gibi sürekli babası da uyarıyor oğlum bana çekme şimdiki kızlar annen gibi değil kapının önüne korlar diyor :) ben de uyarıyorum gelin ilerde ne odun yetiştirmiş diye bana saydırırsa diye korkuyorum