• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgiliye süpriz :) Cok önemli fikirlerinize ihtiyacım varrrr :/

bsrglhn

Üye
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2013
9
0
6
Ankara
Kızlar merhaba foruma yenı uye oldum zaten yenı yenı alısıyorum ve bayılıyorum :1:

Sımdı benım sevgılı nısanlımın doum gunu yakın zamanda. İstiyorum ki mukemmel bır gun yasatayım ona unutamasın.. cunku herseyden kıymetlı kendılerı, ki hakediyor zaten.

Neyse soyle bırsey dusundum fıkırlerınızı merak edıyorum acıkcası.. Doum gunu 29 eylul, 28 eylül aksamı için guzel bi yerde yer ayrmayı dusunuyorum basbasa romantık bır yemek yıyelım :1: ( Boyle seyleri erkekler yapar ama napımmmm :3: ) ıste gece eve donerim sabahına yıne guzel bir kahvaltı aksamda tum arkadaslarınn olcagu bır dogum gunu partısı.. Ve her saat için hazırlanmıs minik kucuk hediyeler, maddı degerı yuksek olmasada manevı anlamda degerli olan seyler :)

Sızce nasıl olur cok mu basıt olur cok mu sacma olur,ay bılemıyorum boyle seylerde kafam hıc calısmıyooorrrr:5:

Yardımcı olursanız coook sevınıcımmmmm :1:

Kızlar merhaba foruma yenı uye oldum zaten yenı yenı alısıyorum ve bayılıyorum :1:

Sımdı benım sevgılı nısanlımın doum gunu yakın zamanda. İstiyorum ki mukemmel bır gun yasatayım ona unutamasın.. cunku herseyden kıymetlı kendılerı, ki hakediyor zaten.

Neyse soyle bırsey dusundum fıkırlerınızı merak edıyorum acıkcası.. Doum gunu 29 eylul, 28 eylül aksamı için guzel bi yerde yer ayrmayı dusunuyorum basbasa romantık bır yemek yıyelım :1: ( Boyle seyleri erkekler yapar ama napımmmm :3: ) ıste gece eve donerim sabahına yıne guzel bir kahvaltı aksamda tum arkadaslarınn olcagu bır dogum gunu partısı.. Ve her saat için hazırlanmıs minik kucuk hediyeler, maddı degerı yuksek olmasada manevı anlamda degerli olan seyler :)

Sızce nasıl olur cok mu basıt olur cok mu sacma olur,ay bılemıyorum boyle seylerde kafam hıc calısmıyooorrrr:5:

Yardımcı olursanız coook sevınıcımmmmm :1:

Slayt hazırlayabilirsin.Onun için şarkı söyleyip video çekebilirsin ufak bi örnek :

Sevgiliye yapılan müthiş doğum günü sürprizi.. - YouTube

Büyük ve pahalı hediyelerden kaçınmanı tavsiye ederim çünkü bir sonraki hediyelerini gölgede bırakır. Senin için de çok zor olur. Sevgilin romantik mi duygusal mı odun mu :) hediye buna göre de değişir. Tutup odun adama aşk mektupları yazıp bir hafta boyunca her sabah birini oku dersen bir anlamı olmaz. :) işin zor:)

Büyük ve pahalı hediyelerden kaçınmanı tavsiye ederim çünkü bir sonraki hediyelerini gölgede bırakır. Senin için de çok zor olur. Sevgilin romantik mi duygusal mı odun mu :) hediye buna göre de değişir. Tutup odun adama aşk mektupları yazıp bir hafta boyunca her sabah birini oku dersen bir anlamı olmaz. :) işin zor:)

Hem de nasıl zoooorrr tam bir dana benımkısı:5: ama napıyım cok mutlu olsun ıstıyorummmmm:3:

Hem de nasıl zoooorrr tam bir dana benımkısı:5: ama napıyım cok mutlu olsun ıstıyorummmmm:3:

Ben askere gitmeden önce kendim bir hafta boyunca onunla gittiğimiz yerlerde bir kaç cümle söyleyip video çekmiştim, arkadaşlarımızdan da video çekip yollayanlar oldu onu birleştirdim. Odunsa :) klasik şeyler olabilir. Sen yemek yapıp götürebilirsin, ufak bir hediye alırsın, videoyu yapabilirsin. Benim sevgilim bir gün çok büyük kavga edersek et yemeği yapıp biraz da beni seversen barışırız diyen bir dana :52::52::52: kendi yaptığın şeyleri daha çok sever belki...

onun doğum gününü ilk kez kutluycaksanız şöyle birşey tavsiye edebilirm ben sevgilime yaptım cak şaşırdı ve beğendi. sevgilin kaç yaşında bilmiyorum yapabilir misin ama benim sevgilim 23 aşında ve ben ona 23 tane ayrı hediye aldım yanında olamadığım tüm doğum günleri için bir naptın sen yaa ya ne alcam ben o kadar diyebilirsin mesela ben 1.yas emzik 2.yaş için patik kalem top vs. ilk doğum günleri için ufak şeyler aldım sonrak hediyelrim kullanbileceği şeylerdi foto albümü mesela fotoraflarımızı koyacağı bi albümü yoktu çünkü kitap okumayı çok sever biir kitap tişört gölek cüzdan en çok sevdiği filmin cd si vs. bunları sen çoğaltabilirsin bir kutuya koydum hatta kutuyu görünce hediye olduğunu analadı ama aykkabı mı aldın filan dedi bende hiç bozuntuya vermedim ve o kadar hediyeyi görünce çok şaşırdı tabi üstlerine kısa notlarda yazmayı unutma :46::46:

Back
X