sevgiliye sürpriz

ismeli

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Ocak 2012
8
0
36
36
İstanbul
Merhaba Arkadaşlar Ağustos ayının 9 unda sözlümün doğumgünü var .. ona hiç unutmayacağı bir sürpriz yapmak istiyorum ama Ramazan ayı oldugundan imkanlar sınırlı bir türlü istediğimi bulamıyorum .. hem iftar yapabileceğimiz hemde ona sürpris yapabileceğim mekan biliyorsanız yardımcı olur musunuz

Son düzenleme:
ramazan ayı olduğundan neden kısıtlı olsunki
gene yaparsın bir süprüs ona iftardan sonra

edit:
düzeltmişsin

Son düzenleme:
Bende eşime süprüs yapmak istiyorum ama sipariş ettiğim hediye ' kişiye özel evlilik cüzdanı plaketi ' hala gelmedi ve sanırım gelmeyecek te..

ÇİÇEK GÖNDER.

kendilerine çiçek gönderilmesine alışkın olmadıkları için şaşırıp kalıyorlar.

çiçek sepetinden hem çiçek hem çikolata gönderebilirsin. çikolata kutusunun üzerinde hoş yazılar oluyor.

ekleyebildiysem arkadşaım böyle bir çikolata göndermişti üzerinde karikatürlü komik ifadeler varr, akşamına da bir yemek ve arkadaşlar arası süpriz pasta kesimi olabilir...

ben ne yapacağımı bilmiyorum ... Hani Bi iftar yemegi sonrası pasta desem mekanlar malum dolup taşıo kimse pastayla uğraşmaz şimdi hediye olarak begendiği bi pantolon gömlek vardı onları aldım başka bişi daha mı alsam çok kararsızım ve iki hafta var sadece

arkadaşlar bnde nişanlıma sürpriz hazırlamak istiyorum ne gibi bişey yapabilirim acaba değişik fikirleri olan bana mesaj atabilrse çok sevinirim şimdiden teşekkürler :)

merhaba arkadaşlar. eğer çikolata göndermek isterseniz .... bu siteyi ziyaret edebilirsiniz.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…