Merhaba Arkadaşlar Ağustos ayının 9 unda sözlümün doğumgünü var .. ona hiç unutmayacağı bir sürpriz yapmak istiyorum ama Ramazan ayı oldugundan imkanlar sınırlı bir türlü istediğimi bulamıyorum .. hem iftar yapabileceğimiz hemde ona sürpris yapabileceğim mekan biliyorsanız yardımcı olur musunuz
ekleyebildiysem arkadşaım böyle bir çikolata göndermişti üzerinde karikatürlü komik ifadeler varr, akşamına da bir yemek ve arkadaşlar arası süpriz pasta kesimi olabilir...
ben ne yapacağımı bilmiyorum ... Hani Bi iftar yemegi sonrası pasta desem mekanlar malum dolup taşıo kimse pastayla uğraşmaz şimdi hediye olarak begendiği bi pantolon gömlek vardı onları aldım başka bişi daha mı alsam çok kararsızım ve iki hafta var sadece
Merhaba arkadaşlar sevgilinize yada eşinize sürpriz bir hediye vermek istiyorsanız Sürpriz Hediye Önerileri sitesini ziyaret edin çok güzel sürpriz önerileri var
arkadaşlar bnde nişanlıma sürpriz hazırlamak istiyorum ne gibi bişey yapabilirim acaba değişik fikirleri olan bana mesaj atabilrse çok sevinirim şimdiden teşekkürler :)