Sevgiliye yeniyıl hediyesi bu olur mu?

nickimi feriha koydum

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
17 Haziran 2019
1.170
5.326
158
Merhaba, yeni yıl için hediye alacağız birbirimize. Açıkçası ben ona kıyafet vs. gibi hediyeler aldım. :) Bütçem de kısıtlı, aklıma güzel bi kutu yapmak geldi. İçine çikolata, gofret, fıstık falan sevdiği abur cuburlar neyse onları alıp bir kutu yapmak geldi? Sizce nasıl bir fikir? :)
Ya da karışık çeşit çeşit lokum alma fikri geldi(bunu daha önce denemiştim ve inanılmaz mutlu olmuştu), sanırım yemekle ilgili şeyleri daha çok seviyor 😂

Sizce kötü bir fikir mi bi kutu abur cubur almak? :) Yoksa polar falan mı alayım?

Merhaba, yeni yıl için hediye alacağız birbirimize. Açıkçası ben ona kıyafet vs. gibi hediyeler aldım. :) Bütçem de kısıtlı, aklıma güzel bi kutu yapmak geldi. İçine çikolata, gofret, fıstık falan sevdiği abur cuburlar neyse onları alıp bir kutu yapmak geldi? Sizce nasıl bir fikir? :)
Ya da karışık çeşit çeşit lokum alma fikri geldi(bunu daha önce denemiştim ve inanılmaz mutlu olmuştu), sanırım yemekle ilgili şeyleri daha çok seviyor 😂

Sizce kötü bir fikir mi bi kutu abur cubur almak? :) Yoksa polar falan mı alayım?

Yilbasi hediyesine bu tarz atistirmaliklar katmak cok şirin gercekten ve karsinizdaki insana iki kat mutluluk veriyor. Ben de hep hediyenin yanina yilbasi icin boyle seyler koyarim. Ortami renklendiriyor bu yil da yapacagim insallah ♥️ayy heyecanlandim

Kutu içine aburcuburlar güzel fikirmiş.

Yilbasi hediyesine bu tarz atistirmaliklar katmak cok şirin gercekten ve karsinizdaki insana iki kat mutluluk veriyor. Ben de hep hediyenin yanina yilbasi icin boyle seyler koyarim. Ortami renklendiriyor bu yil da yapacagim insallah ♥ayy heyecanlandim

Ben de heyecanlandım :) Hediye vermeyi çok seviyorum.

Nostalji lezzetler diye satılıyor internette vs onlardan alabilirsin. Sıradan çikolata/yiyecek yerine bunlarla çocukluğunu hatırlamış olur. Ayrıca onun Nostalji lezzetler ve oyuncaklar olanı da var.

Back
X