Sevgiliyi Deneme

bmabk

Üye
Kayıtlı Üye
10 Ocak 2014
32
2
6
35
İstanbul
merhaba kızlar benim daha önceki konumu okuyan bilir ben sevgilime güvenmiyorum şuan şeytanın aklına uydum ve sevgilimin eski sevgilisinin adına fake hesap açtım şimdi sevgilimle kızın adına konuşmayı planlıyorum bakalım bana söylicek mi söylemicek mi diye sizce yanlış mı yapıyorum?? ama yapmazsam içimde kalıcak

kaç yaşındasın, ne kadar zamandır birliktesiniz?

17 yaşındayım 2 yıldır beraberiz

17 yaşındayım 2 yıldır beraberiz

hmm.. ileride bu tür şeylerle uğraştığın için kendine kızabilirsin.. o yüzden sordum yaşını da.. gerçekten kendini yıprattığına değmez canım :) daha çok gençsin bırak ne yaparsa yapsın erkek arkadaşın.. güvenmiyorsan da onun yanında olmana gerek yok..

Ne kadar çocukça.
Güvenmiyorsanız ayrılırsınız..
Böyle ufak deneylere gerek yok.

doğru söylüyorsun aslında beynim senin dediklerini diyor ama kalbim..

ben ne zaman ayrılsam kapıma gelip yalvarıyor aramızda tek sorun güvensizlik birbirimizi seviyoruz

güvensizlik en büyük sorunda bence bu saçma işten vazgeç ,aklına karpuz kabuğu sokmana luzum yok bişeyler karıştırıosa nasılsa meydana çıkar

doğru söylüyorsun aslında beynim senin dediklerini diyor ama kalbim..

doğrudur bilirim.. 18imdeydim eşimle tanıştığımda, türlü türlü kıskançlıklar, krizler kavgalar çıkarrtım ben de zaman zaman.. ama şimdi aradan geçen bunca yıl sonra kendime şaşırıyorum mu desem kızıyorum mu desem gülüyorum mu desem.. karmaşık duygular.. çünkü birşey bizim olacaksa oluyor, olmayacaksa da kendimizi paralasak da farketmez.. sen şimdi o kız gibi konuşup bunu sana söyleyip söylemeyeceğine bakacaksın.. peki ya söylemezse? seviyorsun zaten.. söylemedi deyip kriz çıkarıp sonra yine affedecek miisn yoksa çıkaracak mısın hayatından? sonuç affetmen olacaksa hiç yorulma bunlarla

tabi neden kendini huzursuz edesinki kendi elinle
ilşkinin tadını çıkar azbuçuk tetikte dur
bide cnm tüm dikkatini ona vereceğine onun dikkatini kendine çek bence
bırak o kıvransın

tabi neden kendini huzursuz edesinki kendi elinle
ilşkinin tadını çıkar azbuçuk tetikte dur
bide cnm tüm dikkatini ona vereceğine onun dikkatini kendine çek bence
bırak o kıvransın

mantıklı söyledin aslında tavsiyelerin için teşekkür ederim ama nasıl çekebilirim dikkatini

Sevgili bu Deneme tahtası değil

Arı kovanına çomak sokmanın manası yok.Zararlı siz çıkarsınız

mantıklı söyledin aslında tavsiyelerin için teşekkür ederim ama nasıl çekebilirim dikkatini

cnm kayıtsız şartsız sevdiğini ona gösterme sensiz yaşayamam zırvalıklarını bir kenara bırak
sen neden güvenmiyorsun ona hangi davranışları yüzünden bunlara cevap bul
her dakika aranıpta bulunan bir kız olma
derslerine gereken önemi ver hobilerin olsun aktif ol.yapman gereken bişey olduğunda diyelim yarın kızarkadaşınla buluşacaksın son anda o aradığında palnını değiştirme tatlı dille onu reddet hayır demeyi bil ama nazikçe söyle
arkadaşlarına vakit ayır,onsuzda yaşayabilceğini göster bu kız benden ayrılırsa ayağı üstünde durabilir diye düşünsün kaybetmekten korksun

eşeğin aklına karpuz kabuğu düşürmek böyle oluyo işte. Ya senden bahsetmezse? Ayrılacak mısın o zaman? Yoksa güvenmeden devam mı edeceksin?

kısacası sen hayatımın bir parçasısın ama merkezi değilsin hayatımda kalman beni memnun ediyor ama giersende yıkılmam izlenimini ver
ayrıca gerçektende hep böyle ol böyle hisset
ozaman ömür boyu üzülmessin
keşke zamanında bana bunları böyle anlatan birileri olsaydı sen yaştayken....

ben herşeyimi onunla yapıyorum onunla geziyorum geçtiğimiz yaz bile onunla gittim tatile aslında beni seviyor yani hareketlerinden tavırlarından anlıyorum tabiki ona güvenmem için elinden geleni yapıyor ama ben şu aralar alttan almıyorum kavgalarımızda çünkü şuana kadar hep ben alttan aldım ezilen taraf ben oldum ama bundan sonra ezilmemeye karar verdim..

ben ona her zaman söylüyorum ve aslında o bunu biliyor sadece kendine yediremiyor ona mecburum sanıyor ama ayrı kaldığımız zamanlarda onsuz kalabildiğimi anlıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…