- Konu Sahibi princessofprincess
-
arkadaslar yasıma kucuk demissnz ama unv mezunuyum daha neyi bekliyimki evlenmek için? o da ünv mezunu ikimizde iş güç sahibiyz bence evlenmeden önce cinsellik yaşamayan bireyler bir an önce evlenmeli.
sevgilimn maddi durumu nie cezbetsin beni? biz de fakir sayılmayz, lüks triblex bir evde oturuyorm onunla apartman dairesnde bile oturmaya razıym dedim yani nie maddiyat peşnde koşaym gelecegmi dusunuorm bi yandan da tmm ama o kadar da deil öyle biri olsam yaşlı bi adamla evlenrim neden genç birini isteyim? çok isteyenim oldu bnden çok büyükler die kabul etmedim.
cinsellik konusunda ise kararsızım evlenmedne önce yaşayıp yaşamamk konusunda bi de hevesi kacarmı benden diorum sizin dediğiniz gibi 10 yıl flört edeck olsam aramızda cinsellik olmadan kimbilr ne zührevi hastaıklar bulastırıcak bana sevglm evlendigimizde
sevgilinle ilişkiye girersen onu tamamen kaybedersin benden söylemesi bu şekilde kazansan bile evlendikten sonra bunu senin acı cekmen için her fırsatta yüzüne vurur daha çok küçüksün bu kadar hevesli olman ve hevesli görünmende amacına giden yolda yalnış bir davranış...
peki sevgilim cinselliği nasıl yaşıycak? öyle kadınlaramı gitsn(((((((((((((((((((( kıskanmıck mıyım
peki sevgilim cinselliği nasıl yaşıycak? öyle kadınlaramı gitsn(((((((((((((((((((( kıskanmıck mıyım
Ne kadar düşüncelisin maşallah
kadın evlenene kadar kendine engel oluyorsa erkekte olabilir olamıyorsa ve hatta bunu senden istiyorsa al işte sana evliliğe giden yolda ilk sınav sakın böyle birşeye evet deme tabii bence...
bırak gitsin dönerse senindir dönmezse zaten hiç senin olmamıştır.
böyle konuya böyle cevap...
bırak gitsin dönerse senindir dönmezse zaten hiç senin olmamıştır.
böyle konuya böyle cevap...
senle yaşasın canım ne olacak.illaki evlenecek değil ki delikanlı yani yaşasa da evlenmeye bilir senin için fazla aklı başında
Bütün erkekler evlenmeden önce cinsellik yaşamak zorunda mı ?
Evleninceye kadar cinsellik yaşamayan erkekler bile var.
hiç cvp vermsen de iyiydi cnm,, belki sizin de böyle sorularınız var kafanızda fakt burada tanındıgınız ıcın soramıyorsunuz ben bütün acıklıgıyla derdiimi anlattım kafamdan gecenleri belki bir cozum yolu bulurum dusunçesiyle hata mı ettim bilmiyorm tanıdıgın insanlarla nasıl paylasabılırsınkı böyle bişeyi herkes baskıcı önyargılı burada daha çok beni anlayan kişi vardır dedim yanılmısım
sevgilin başka kadınlara gitmesin die sen kendini feda ediceksin yani ne kadar saçma ya sonrada erkek arkadaşın seni tepesinde falan mı taşıcak sanıosun aksine öle bişey yaparsan erkek arkadaşın seni basit biri gibi görücek ve işi bittiğinde gerçekten evlenmeyi düşündüğünde malesef ki o kişi sen olmucaksın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?