Sevgiliyi evlenmeye ikna etmek bu kadar zor mu? :(

princessofprincess

Üye
Kayıtlı Üye
2 Ağustos 2013
19
0
6
İzmir
arkdslar, 6 aydır birisiyle çıkıyorum çoçuk belediyede sözleşmeli memur 22 yaşında bense 21 ailesinni maddi durumu bayağ iyiler karşıyakada evleri dükkanları var. aslında tam yaşı evlenilcek yaşta fakat ne zaman evllilikten bahsetsem daha yaşımız küçük fln dior peki evlenmeyeceksek beni oyalıor mu nasıl anlayabilirim sen beni sevmio msn evlenince ne değişicek diorum ben senin masraflarını karşılayamam çok masraflısın dior. sanki ben ondan para mı istiyorm onun için rahatımdan faragat edip bir küçük apartman dairesinde oturmaya bile razıyım.
arkadaslarmdan 3 ay cıkıp evlenenlr bile oldu sizce 6 ay cok kısa bi suremi?
ben de hemen evlenelim demiorum sonucta söz nişan kına bekarlıga vedaydı derken 2-3 ayı bulur.

bazı arkadaslarm erkekleri kendilerine cinsellik ile bağladıklarını söylüyorar. sizce bu noktada sex önemli mi? nebilim beni gerçekten sevse öyle bi beklentisi olmaz die düşünüorum evlenmeden. sonuçta benim kaşar bir kız olmadığımı anlamıştır heralde 6 aylık birlikteliğimizde. bi de mesela bazen sinemaya gidince fln off nasıl soylesem bi kere elini tişörtüm içine soktu ve beni elledi ben de şimdi olmaz lütfn dedim hemen elini çekti. sizce benden beklentisi farklı mı beni evlenilcek kız olarak görmüyormu yoksa????????????

arkdslar, 6 aydır birisiyle çıkıyorum çoçuk belediyede sözleşmeli memur 22 yaşında bense 21 ailesinni maddi durumu bayağ iyiler karşıyakada evleri dükkanları var. aslında tam yaşı evlenilcek yaşta fakat ne zaman evllilikten bahsetsem daha yaşımız küçük fln dior peki evlenmeyeceksek beni oyalıor mu nasıl anlayabilirim sen beni sevmio msn evlenince ne değişicek diorum ben senin masraflarını karşılayamam çok masraflısın dior. sanki ben ondan para mı istiyorm onun için rahatımdan faragat edip bir küçük apartman dairesinde oturmaya bile razıyım.
arkadaslarmdan 3 ay cıkıp evlenenlr bile oldu sizce 6 ay cok kısa bi suremi?
ben de hemen evlenelim demiorum sonucta söz nişan kına bekarlıga vedaydı derken 2-3 ayı bulur.

bazı arkadaslarm erkekleri kendilerine cinsellik ile bağladıklarını söylüyorar. sizce bu noktada sex önemli mi? nebilim beni gerçekten sevse öyle bi beklentisi olmaz die düşünüorum evlenmeden. sonuçta benim kaşar bir kız olmadığımı anlamıştır heralde 6 aylık birlikteliğimizde. bi de mesela bazen sinemaya gidince fln off nasıl soylesem bi kere elini tişörtüm içine soktu ve beni elledi ben de şimdi olmaz lütfn dedim hemen elini çekti. sizce benden beklentisi farklı mı beni evlenilcek kız olarak görmüyormu yoksa????????????

sevgili adı üstünde sevgili yani eş adayı değil... evlenme niyetiyle tanışmış olsaydınız, şimdi ya evlenmiş yada ayrılmış olurdunuz...

22 yaş erkek için biraz erken...

kızın sürekli evlilikten bahsettiği bir diyalog hakikaten korkutucu...

evlenmeye razı edilmez evlenmek istenilir... yani tarafların istemesiyle olacak birşey, ikna olmasıyal değil...

evlenmek için tanışma süresi hiç ölçü değil. 3 görüşmeden sonra çok mutlu evlilik yürüten de var, 10 yıl çıktıktan sonra birbirlerini aldatarak ve küfürler savurarak ayrılan da...

cinsellik... pöööhhhh... bağlamak niyetiyle özelinizi açtınız ama bağlanmadı hatta sizi kullanıp ayrıldı. peki o zaman ne hissedeceksiniz? bağlanacağının bir garantisi var mı? hatta kötü bile olabilir. "bu kız bana açıldıysa başkalarına da açılmıştır" deyip size saygı duymayı da bırakabilir...

bırakın cinselliği elele tutuşmadan evlenen ve çok güzel yaşayan da bulabilirsiniz, evlenmeden hamile kalıp, çocuk aldırıp ayrılan da...

arkdslar, 6 aydır birisiyle çıkıyorum çoçuk belediyede sözleşmeli memur 22 yaşında bense 21 ailesinni maddi durumu bayağ iyiler karşıyakada evleri dükkanları var. Aslında tam yaşı evlenilcek yaşta fakat ne zaman evllilikten bahsetsem daha yaşımız küçük fln dior peki evlenmeyeceksek beni oyalıor mu nasıl anlayabilirim sen beni sevmio msn evlenince ne değişicek diorum ben senin masraflarını karşılayamam çok masraflısın dior. Sanki ben ondan para mı istiyorm onun için rahatımdan faragat edip bir küçük apartman dairesinde oturmaya bile razıyım.
Arkadaslarmdan 3 ay cıkıp evlenenlr bile oldu sizce 6 ay cok kısa bi suremi?
Ben de hemen evlenelim demiorum sonucta söz nişan kına bekarlıga vedaydı derken 2-3 ayı bulur.

Bazı arkadaslarm erkekleri kendilerine cinsellik ile bağladıklarını söylüyorar. Sizce bu noktada sex önemli mi? Nebilim beni gerçekten sevse öyle bi beklentisi olmaz die düşünüorum evlenmeden. Sonuçta benim kaşar bir kız olmadığımı anlamıştır heralde 6 aylık birlikteliğimizde. Bi de mesela bazen sinemaya gidince fln off nasıl soylesem bi kere elini tişörtüm içine soktu ve beni elledi ben de şimdi olmaz lütfn dedim hemen elini çekti. Sizce benden beklentisi farklı mı beni evlenilcek kız olarak görmüyormu yoksa????????????
1-yaşınız çok küçük evlilik için özellikle erkek için çok erken
2-evlenmeden önce sex senin bileceğin bişey ama erkek arkadaşının seni sevip sevmediğini bile henüz farketmemişsin
3-durumu iyi ise senin onunla parası için evlenmek istediğini sanıyordur bu kadar üsteleme
4-6 ay evlilik için çok erken
5-sen okulunu geleceğini inşa etmeye bak
gibi gibi gibi uzar gider

kızlar ben de 22 yaşındaym ztn ünv mezunuyum ve babamın ofisinde çalışıyorm bzim de maddi durumumz fena değil fakir saylmayız evlenmek için hiç bi engel yok yani. ama belki dehaklısınız çokmu üstüne düştüm açaba. evlenmek istese üstüme düşerdi sonuçta demek ki benimle sadece eğleniyor:((((((((((((((
acaba kıskandırmak için başka bi kısmet bulup beni istemeye geldiler falan mı desem napıcak acaba merak ediorum bi de ters tepmesin o da var kızlar bi akıl verin çıkmazdaym :((

Seninle egleniyor diye düsünme bence. 6 ay ne ki? Bu zaman icerisinde nasil evlilik karari alinir ki? Erkekler biraz zman ister evlilik konusunda.. cokta üstüne gitme bence. Senden hoslanmasaydi seninle bir birliktelik kurmazdi. Herseyi zamana birakmak en iyisi

Bence senin biraz büyümen lazım.Bu yaşta evlenmek istemek,22 yaşında çocuğu evliliğe zorlamak,maddiyat iyi olunca evlilik olur gözüyle bakmak,başka kişiyi istetiyo göstermek gibi çocukça fikirler üretmek......Kız için 22 erken zaten ama erkek için 22 yaş çok küçük yahu.Manyak olması lazım evlenip sorumluluk atına girmesi için.6 ay nedir ki?Hele ki sizin yaşlarınızda...
Çocuk bir gençliğini yaşasın,ayakları yere bassın,hayat tecrübesi edinsin.Ne o öyle daha hayatının baharında,22 gibi bir yaşta,bu zamanda evlilik yükümlülüğünü alsın.Hayatta evlenmekten başka hedeflerin olsun bu yaşta.

Back
X