- Konu Sahibi princessofprincess
arkdslar, 6 aydır birisiyle çıkıyorum çoçuk belediyede sözleşmeli memur 22 yaşında bense 21 ailesinni maddi durumu bayağ iyiler karşıyakada evleri dükkanları var. aslında tam yaşı evlenilcek yaşta fakat ne zaman evllilikten bahsetsem daha yaşımız küçük fln dior peki evlenmeyeceksek beni oyalıor mu nasıl anlayabilirim sen beni sevmio msn evlenince ne değişicek diorum ben senin masraflarını karşılayamam çok masraflısın dior. sanki ben ondan para mı istiyorm onun için rahatımdan faragat edip bir küçük apartman dairesinde oturmaya bile razıyım.
arkadaslarmdan 3 ay cıkıp evlenenlr bile oldu sizce 6 ay cok kısa bi suremi?
ben de hemen evlenelim demiorum sonucta söz nişan kına bekarlıga vedaydı derken 2-3 ayı bulur.
bazı arkadaslarm erkekleri kendilerine cinsellik ile bağladıklarını söylüyorar. sizce bu noktada sex önemli mi? nebilim beni gerçekten sevse öyle bi beklentisi olmaz die düşünüorum evlenmeden. sonuçta benim kaşar bir kız olmadığımı anlamıştır heralde 6 aylık birlikteliğimizde. bi de mesela bazen sinemaya gidince fln off nasıl soylesem bi kere elini tişörtüm içine soktu ve beni elledi ben de şimdi olmaz lütfn dedim hemen elini çekti. sizce benden beklentisi farklı mı beni evlenilcek kız olarak görmüyormu yoksa????????????
arkadaslarmdan 3 ay cıkıp evlenenlr bile oldu sizce 6 ay cok kısa bi suremi?
ben de hemen evlenelim demiorum sonucta söz nişan kına bekarlıga vedaydı derken 2-3 ayı bulur.
bazı arkadaslarm erkekleri kendilerine cinsellik ile bağladıklarını söylüyorar. sizce bu noktada sex önemli mi? nebilim beni gerçekten sevse öyle bi beklentisi olmaz die düşünüorum evlenmeden. sonuçta benim kaşar bir kız olmadığımı anlamıştır heralde 6 aylık birlikteliğimizde. bi de mesela bazen sinemaya gidince fln off nasıl soylesem bi kere elini tişörtüm içine soktu ve beni elledi ben de şimdi olmaz lütfn dedim hemen elini çekti. sizce benden beklentisi farklı mı beni evlenilcek kız olarak görmüyormu yoksa????????????