• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgiliyi kıskanmak?

Niye burnu eğri olan dudakları ince olan bir sürü kadınlar sizin durumunuz çok farklı özgüven meselesi yani
Önemli olan öz bakım temiz pak ol istersen bi kıyafeti yıka yıka giy yani
Tam olarak böyleyim temizim ama etrafta oyle kadınlar var ki
dedigin gibi her bakimdan kötü biri olsan neden seninle olsun? kendine garezi mi var?
Belki de başka alternatif bulamadı

Bu akşam iş yemeğine gittiler onu da davet etmişler ödülünü vermişler sonra iki kere fotoğraf paylaşılmış birinde masada çekilmişler yanına da kız denk gelmiş sonra ayakta çekinilmiş yine onlar yan yana düşmüşler. Ama bu sefer sevgilim biraz daha tersine dönmüş kıza doğru değil.Yine de çok moralim bozuldu kız da güzel bir kız hanım hanımcık duruyor gerçekten aşırı kıskandım ama ona belli etmedim belki benim özgüvensizliğim kendimi beğenmemem yaşadıklarım bu durumu tetikliyor ve ben böyle biri haline geldim elimde olan birşey değil kendimi yetersiz görüyorum ne kadar çabalasam da onların olduğu konuma gelemem biliyorum çünkü ne güzellik var ne süslü püslü şıkır şıkır biriyim elimi nereye atsam kuruyor belki bilerek kızın yanına girmeye çalıştı bilemiyorum her bakımdan güzel kızları görünce hepten özgüvenim düşüyor düzenli tertipli güzel çalışkan ellerinde işi olan kızlar varken neden benimle diyorum belki de fırsat eline geçseydi benimle olmazdı o fırsat eline geçmediği için benimledir çünkü göze hitap etmiyorum çirkinim her bakımdan da yetersizim.
Bu sana ait bir düşünce onun fikri değil senin gibi düşünse zaten seninle olmazdı kendine bu kadar yüklenme herkes dönem dönem böyle düşünür böyle hisseder güzelliğin sonu yok çokta güzel olsan senden de güzeli illa ki çıkacak kendini sevmeyi öğrenmediğin sürece istediğin kadar güzel ol bu düşünce hep seninle olacak kendini de partnerini de mutsuz edeceksin biraz rahat ol seninle aynı yolda yürümek isteyen tüm kusurlarnla seni sevecek beğenmeyen gidebilir nextlere bakarsın :)

Son düzenleme:
Kendinizi ne kadar çok yeriyorsunuz yahu.. Yorumlarda ayrı, konuda ayrı. Sizi görsem muhtemelen sizin söylediklerinizi düşünmezdim ama siz söyledikten sonra sizde kusur arar ve bulurdum. Siz de çevrenize bu enerjiyi yapmaktan vazgeçin. Özgüvenli insanım duruşu, kendine bakımı, bakışı bile değişiyor. Daha dik ve kendinden emin görünüyor bi kere özgüvenli insanlar.
Çalışmıyorsanız iş bulup çalışın, biraz kendi bakımınıza para harcayın. Güzel kıyafetler alın.. Ayrıca kapalı olmanız da bir şey değiştirmez ki. Kapalı kuzenim var çok güzel giyiniyor, iş yerinde bir arkadaşım var çoğu açık insandan daha güzel giyiniyor. Hani bu insanlarda maddi olarak çok iyi değiller. Butiklerden bulup giyiniyorlar. Yüz olarakta öyle ahım şahım bir güzellikte değiller, ortalama tipler. Ama bakımlı ve güzel giyindikleri için çekici ve güzel görünüyorlar. Önce zihninizi sonra kendinizi değiştirmelisiniz. Bu şekilde kıskançlıklarınızı karşı tarafa gösterirseniz eşeğin aklına karpuz kabuğunu sokarsınız.

Burun eğriliği ya da dudak inceliği güzellikle çirkinliği belirlemez. Ben de dudaklarım ince diye üzülüyordum ama sonradan liplift yani üst dudağı kaldırma operasyonu geçirenlerin videolarını izledim. Üst dudağımı elimle Bi kaldırdım burun mesafemle dudak mesafem tamamen birleşti 😆 meğersem burnuma göre ideal dudaklarım varmış. Sadece kaydırak burunlu, kalın dudaklı kişileri mi güzel buluyorsunuz. Benim güzel bulduğum birçok kadının yüz özellikleri çok başka. Öyle tek kalıp güzellik algısını düşünüp kendinizi boşuna üzmeyin. Cidden herkesin yüzü kendine özgü güzel görünüyor

Tam olarak böyleyim temizim ama etrafta oyle kadınlar var ki

Belki de başka alternatif bulamadı
niye bulamasin kendin diyorsun etraf guzel kadin kayniyor diye
o kadar mi kötü bir adam kimseyi bulamayacak da her yönüyle berbat kadina kalacak?
cidden sacma davraniyorsun.
muhtemelen seni hep eleştiren kara, cirkin diye seven bir ailen vardi bazi algilarin o zaman bozuldu

o kadar mi kötü bir adam kimseyi bulamayacak da her yönüyle berbat kadina kalacak?
muhtemelen seni hep eleştiren kara, cirkin diye seven bir ailen vardi bazi algilarin o zaman bozuldu
Ya son zamanlarda kilo aldım stresten artık olarak bu düşüncelerim arka kamerayla fotoğraf cekılmeye başladıkça çoğaldı berbat çıkıyor ve aşırı özgüvensiz duruyorum

O da cok aradı bulamadı sonuçta ve benim gibi birine kaldı

Back
X