Sevgiliyi test etmek?

Cok takma kafana. Guven olmadan iliski yuruttugune gore sen evliligi de yurtursun.
Hele su sevgilisini, esini fake hesaptan denemeye calisanlarin kendilerini acik edecek her turlu soruyu sormalari.. Her turlu isareti vermeleri gulduruyor beni.. Yapamayacaksiniz kalkismayin su ise. Adam daha cok gardını aliyor bu hareketiniz yuzunden.

Neden kendinizi zora sokuyorsunuz. Şüpheleriniz varsa ayrılın.
Siz olsanız ve sevgiliniz sizi "test etse" nasıl hissedersiniz?

Güvenmek için test etmeye başvuruyorsanız kendinize güvenmek için bahane arıyorsunuz demektir. Güven bu şekilde edinilmez. Bence erkek arkadaşınız size bunu verememiş daha da iflah olmaz. Kendinizi kandırırsınız yalnızca

Bak simdi soyle bir test yap madem..
Bu adami bir kuvet icine doldurdugun sirkeli ve camasir sulu suya yatir.en az bir hafta orda birak.
Ciktiginda hala saglamsa evlen degilse firlat camdan..
Yani isin esprisi bir yana zsten test etmissin daha ne testi lazim?

O icindeki ses nedense hep dogruyu soyler. Guven yoksa test etmeye de gerek yok bence. Guven testle kazanilacak birsey degil. Guven vermiyorsa guvensizdir, teste gerek yok.

Konu sahibi adama zerre guvenmiyor ve burada ona guven verecek yorumlar bekliyor. Boyle yorumlar gelmez cancagizim.

Dahasi, guvensiz bir iliski evlilik teklifine kadar nasil goturulur bunu da gormus olduk. Bravo valla!

Neden kendinizi zora sokuyorsunuz. Şüpheleriniz varsa ayrılın.
Siz olsanız ve sevgiliniz sizi "test etse" nasıl hissedersiniz?
Kötü hissetmem ben yanlış adım atmam, güvenini sarsacak hareketlerde bulunmam Haklısınız en doğrusu ayrılmak .. aslında defalarca bıraktım ama her seferinde affettim

O zaman diyeceğim şu ki.. Yeryüzündeki sin erkek o değil. Yolun daha başındayken böyleyse sonrasını düşünemiyorum. Nasil bir yaşam istiyorsunuz? Huzurlu bir aile mi, sürekli endişe içinde bir hayat mı? Seçim sizin sonuçta. Hakkınizda hayırlısı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…