Mutlu son! Çok çok mutlu oldum adınızaEvlendik şark görevini yapıyoruz birlikte zor zamanlardan geçtik ayakta kaldık. Bir birimizi çok seviyoruz. 2016 yılında evlendik. 2 yıldır şırnaktayız. Eşimi çok seviyorum onunla şırnak bile çok güzel

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Mutlu son! Çok çok mutlu oldum adınızaEvlendik şark görevini yapıyoruz birlikte zor zamanlardan geçtik ayakta kaldık. Bir birimizi çok seviyoruz. 2016 yılında evlendik. 2 yıldır şırnaktayız. Eşimi çok seviyorum onunla şırnak bile çok güzel
Evlendik şark görevini yapıyoruz birlikte zor zamanlardan geçtik ayakta kaldık. Bir birimizi çok seviyoruz. 2016 yılında evlendik. 2 yıldır şırnaktayız. Eşimi çok seviyorum onunla şırnak bile çok güzel
Sırf ii bir yere geldi diye aşık olmaya çalışmanız saçma. Siz can sıkıntınız için kullanıyorsunuz adamı.Kızlar ben yaklaşık 3 yıldır hayatına ciddi anlamda kmse girmemiş ve birini artık hayatında isteyen biriydim.üniversite ikinci sınıftayım geçen yıldan beri benimle tanışmak isteyen bunun için fazlasıyla ısrar eden biri vardı başta hep silip attım çünkü çok ısrarcıydı bunaldım diyebilirim.Bu süreçlerde yine bana karşı bir şeyler hissettiğini bildiğim insanlar karşıma çıkıyodu ama ben kendimi soğutuyodum istemiyodum.Neyse en son bu yaz stajımızda yine ısrar etti ben istemediğimi söylediğimde elimden geleni yaptığıma inanıyorum dedi bir daha yazmadı.Daha sonra okulda önemli bi konuma geldi benim dikaktimi çekmeye başladı hakkında hoş şeyler duydum şans vermediğim için pişman oldum.Sonra anneannem vefat ettiğinde dilekçemi görmüş başsağlığı diledi bende o dönemler çok hassastım tabi sana onca söylediklerime rağmen sen halimi hatrımı soruyosun söyledklerm için özür dilerim dedim geldiğinde konuşuruz dedi.Daha sonra ben okula döndüğümde bana tekrar yazmaya başladı buluşalım dedi kabul ettim.ilk buluşmamızda elimi tuttu rahatsız olduğumu belirttim bu geç kalmış bir şeyin başlangıcı dedi açıkçası elimi tutması hoşumada gitti.Sorun şu ki daha bir hafta oldu tatil için memleketlermize geldik cuma günü dayısı bizim orda oturuyo cumartesi günü yanıma geldi hemen arkadaşalrımla buluşucaktım arkadaşlarımla tanıştı benim için fikirleri önemli olan arkadaşlarım sevdiklerini beğendiklerini söylediler.Şimdi benim sorunum şu benim ona karşı çok fazla bir şey hissetmiyorum hatta bir şey hissedip hissetmediğimden emin değilim.Ama başta ben çok sevmiyodum sonradan aşık oldum diyen çok kişi duydum sizce öyle mi ? birde buluştuğumzda sürekli elimi tutuyo fiziksel bir temeas halinde bulunmak istiyor ve sürekli evlilikten bahsediyor uyarıyorum ama laf anlamıyor ben ne yapıcam bu işin sonu ne olucak yorumlarınız ? Şöylede bir şey var onunla telefonla konuşurken keyif alıyorum ama mesajlaştığımzda sıkılıyorum elimi tutması yada elini omzuma atması hoşuma gidiyor ama bazen yiycek gibi hasret hasret bakıyor korkuyorum çok ilgili sürekli güzel şeyler söylüyor ama ben böyle şeylerden çokta hoşlanan biri değilim.bugün buluşucaz mesela hala benm memleketimde ama çokta istekli değilim kızlar yorumlarınızı beklyorum
Sırf ii bir yere geldi diye aşık olmaya çalışmanız saçma. Siz can sıkıntınız için kullanıyorsunuz adamı.
Hadi canımKonu çok uzun süre önce açılmış, şimdi evli ve mutlularmış :)
Konu çok uzun süre önce açılmış, şimdi evli ve mutlularmış :)
Can sıkıntım içinde evlendim zaten :)Sırf ii bir yere geldi diye aşık olmaya çalışmanız saçma. Siz can sıkıntınız için kullanıyorsunuz adamı.
ben kocama karşı sevgiliyken çok soğuktum. iyi biri diye evlendim sonra aşık oldum. o da kötü biri çıktı zatenKızlar ben yaklaşık 3 yıldır hayatına ciddi anlamda kmse girmemiş ve birini artık hayatında isteyen biriydim.üniversite ikinci sınıftayım geçen yıldan beri benimle tanışmak isteyen bunun için fazlasıyla ısrar eden biri vardı başta hep silip attım çünkü çok ısrarcıydı bunaldım diyebilirim.Bu süreçlerde yine bana karşı bir şeyler hissettiğini bildiğim insanlar karşıma çıkıyodu ama ben kendimi soğutuyodum istemiyodum.Neyse en son bu yaz stajımızda yine ısrar etti ben istemediğimi söylediğimde elimden geleni yaptığıma inanıyorum dedi bir daha yazmadı.Daha sonra okulda önemli bi konuma geldi benim dikaktimi çekmeye başladı hakkında hoş şeyler duydum şans vermediğim için pişman oldum.Sonra anneannem vefat ettiğinde dilekçemi görmüş başsağlığı diledi bende o dönemler çok hassastım tabi sana onca söylediklerime rağmen sen halimi hatrımı soruyosun söyledklerm için özür dilerim dedim geldiğinde konuşuruz dedi.Daha sonra ben okula döndüğümde bana tekrar yazmaya başladı buluşalım dedi kabul ettim.ilk buluşmamızda elimi tuttu rahatsız olduğumu belirttim bu geç kalmış bir şeyin başlangıcı dedi açıkçası elimi tutması hoşumada gitti.Sorun şu ki daha bir hafta oldu tatil için memleketlermize geldik cuma günü dayısı bizim orda oturuyo cumartesi günü yanıma geldi hemen arkadaşalrımla buluşucaktım arkadaşlarımla tanıştı benim için fikirleri önemli olan arkadaşlarım sevdiklerini beğendiklerini söylediler.Şimdi benim sorunum şu benim ona karşı çok fazla bir şey hissetmiyorum hatta bir şey hissedip hissetmediğimden emin değilim.Ama başta ben çok sevmiyodum sonradan aşık oldum diyen çok kişi duydum sizce öyle mi ? birde buluştuğumzda sürekli elimi tutuyo fiziksel bir temeas halinde bulunmak istiyor ve sürekli evlilikten bahsediyor uyarıyorum ama laf anlamıyor ben ne yapıcam bu işin sonu ne olucak yorumlarınız ? Şöylede bir şey var onunla telefonla konuşurken keyif alıyorum ama mesajlaştığımzda sıkılıyorum elimi tutması yada elini omzuma atması hoşuma gidiyor ama bazen yiycek gibi hasret hasret bakıyor korkuyorum çok ilgili sürekli güzel şeyler söylüyor ama ben böyle şeylerden çokta hoşlanan biri değilim.bugün buluşucaz mesela hala benm memleketimde ama çokta istekli değilim kızlar yorumlarınızı beklyorum
O zaman mutluluklarCan sıkıntım içinde evlendim zaten :)