- Konu Sahibi romantiiksiz
-
4 yıldır beraberiz herşey cok güzeldi ama bazı sorunlarımız oldu cok yıprandık artık her günümüz kavgalı geçiyor canımdan bıktım yemin ediyorum ayrılsan olmuyor beraberken yine olmuyor erkek arkadaşım da bunu uzaklığa bağlıyor yanyana olunca leyla ve mecnun gibiyiz hayatım özlemden oluyor hepsi diyor bi nevi haklı.yakın zamanda nişan yapma gibi bir düşüncemiz var ama inanın çok korkuyorum.size sorum şu sevgiliyken benim gibi kavga gürültü gırla giden bir ilişkinin ardından evlenip sakinleşen var mı acaba? teşekkürler :)
4 yıldır beraberiz herşey cok güzeldi ama bazı sorunlarımız oldu cok yıprandık artık her günümüz kavgalı geçiyor canımdan bıktım yemin ediyorum ayrılsan olmuyor beraberken yine olmuyor erkek arkadaşım da bunu uzaklığa bağlıyor yanyana olunca leyla ve mecnun gibiyiz hayatım özlemden oluyor hepsi diyor bi nevi haklı.yakın zamanda nişan yapma gibi bir düşüncemiz var ama inanın çok korkuyorum.size sorum şu sevgiliyken benim gibi kavga gürültü gırla giden bir ilişkinin ardından evlenip sakinleşen var mı acaba? teşekkürler :)
evet ben birbirimizi yiyorduk hergun ne kavgalar kufurler bile havada ucusuyordu ki ben salak demeyi bile bilmeyen insandim taki onla tanisana kadar neler neler anlatsam sayfalar yetmez 2 gunde bir ayrilirdik ben onun bana aldigi herseyi geri yollar o inadina aldiklarimi ayrilinca giyinirdi bende utanmadan culsuz benim aldiklarim olmasa biyerine giyecek tisortun yok diye msj atardimoda sana inat giyom kizim derdi aslinda cok yakin otururduk ama telde konusur yanyana gelmezdik haftada birkez yada 2 haftada birgun 2 saat takilirdik klasik gezerdik ogun kavgali donerdim sonra bitti dedim oda kesti atti 6 ay gorusmedik taki benim dogum gunumde hic beklemedgim anda senin icin yanan bir yurek var asla unutmadi dili unutsa kalbi senin icin hergun alev alev yaniyor diye dogum gunun kutlu olsun diye sonra aradi benden tik cikmayinca bir baristik birdaha hic kavga etmedik tam 12 yildirda evliyiz askimla toplasan 2 yada 3 kez olmstur oda yeni evliyken en guzel asklar kavgala baslarmis oyle derler benimkide oyle oldu sanirsam
valla önce dilimi ısırayım sonra yorumuma geçeyim..
3 yıllık bir beraberliğimiz vardı eşimle evlenmeden önce,, hergün her akşam görüşürdük, mutlaka birşeylerden kavga çıkardı dediğiniz gibi kıyafet saç para aklınıza ne gelirse..
her barışmamızda evlenince düzelicek hayatımm derdik birbirimize..Allahıma bin şükür öyle de oldu.. evlendik ve evdeki doğal ortamımız bizi okadar rahatlattiki evimizi seviyoruz vakit geçirmeyi yemek yemeyi film izlemeyi seviyoruz.. evlenmeden demek bunların hiçbirini yapamadığımız için tartışmalarımızda çok olurmşş.
umarım iyi bir örnek olmuştur. inşallah gönlünüzde hayırlısı neyse o olsun..
bizde ilişkimizde 4. yılımıza başlıyoruz kendi memleketimizde tanışmıştık orda sık sık görüşmüyorduk haftada 1 falan 2.5yıl böyle gitti ama şuan aynı şehirde okuyoruz ve 1 yıldır okul ve ev dışında hep beraberiz ..bizde saçma sapan kavgalar yapabiliyoruz:) ama görüşmeden de yapamıyoruz mesela o ailesinin yanına gidince 1 hafta falan görüşemiyoruz gelince bir iyi oluyoruz bir iyi oluyoruz anlatamam özlemden gözümüze hiç birşey batmıyor ve daha duygusal oluyoruz 1 hafta 10 gün öyle gidiyor sonra tekrar saçma tartışmalar başlıyor ama küs kalmıyoruz mesela biz hemen birbirimizin gönlünü alırız yada bu kadar yıl içinde en ufak bir hakaretimiz bile olmadı birbirimize ama bazen aklıma acaba hergün görüşüyoruz diye mi böyle oluyor uzak kalınca özlem olduğu için mi gelince çok iyi oluyoruz diyorum, bu seferde evlenincede hep beraber olunucak o zaman naparız diyorum bilmiyorum ..yani herkeste var bu gibi sorular ama evlilik bambaşka birşey bence böyle olmaz sende rahat ol:)
yan yana oluncada leyla ile mecnun olmanızın özleme bağlıyorum :)
kızlar yorumlarınız için ayrı ayrı teşekkür ediyorum size son kavgamızı anlatıyorum sıkı durun.neymiş sokakta gezen çiftleri görünce kıskanıyomuş biz niye onlar gibi değilmişiz aramızda 1.5 saat var neden gurbetteymişiz gibi davranıyorsun sanki ben görüşmek istemiyorum yaa başımın etini yedi bende git yakınlardan birini bul o zaman dedim :S
En güzel zamanlarınızda mutsuzken evlilikten hangi sihri bekliyorsunuz ki?
Nikahta keramet var masalları geride kaldı...
niye böyle yapıyor ki
yanyana olamamanız senin suçun sanki
evlendikten sonra daha beter oldu benim açımda, yavaş yavaş düzeliyor.[/QU
iyi olur inşallah.siz de bizim gibi miydiniz?
evlendikten sonra daha beter oldu benim açımda, yavaş yavaş düzeliyor.[/QU
iyi olur inşallah.siz de bizim gibi miydiniz?
biz çok uzaktık. 1.5 saat ne ki? ama buluşunca da oluyordu tartışmalarımız. farklı yapılardayız. birbirimize uygun değilmişik, aşk boyle şeylere bakmıyor işte.
mutlu muyum bilmiyorum, ama hala aşığım ona eminim.
bence sorun birbirinizle alakalı kavgalarsa evlenince hiçbişey değişmeyecektir hatta daha kötü bile olabilir
Biz de sevgiliyken nişanlıyken falan birbirimizi yer bitirirdik.
evlendikten sonra da bazı problemler oldu baya bi sıkıntı yaşadık ama hiç eskisi gibi değil.
farklı evlerde yaşayan insanların farklı hayat koşulları oluyor. karşı taraf bunu net olarak algılayamayabiliyor. bu yüzden heep bi taraf bi tarafın abarttığını düşünüyor kavga çıkyor.
veyaa, iletişim eksikliği oluyor, iki tarafta karşı taraftan bekliyor tartışma sonrası ilk adımı, o adım atılmak bilmiyor, ama evliyken aynı evdeyken daha rahat atılıyor o adım
sevgiliyken mesaj atmasan konuşamasan çok işin gücün olsa vakit ayıramasan karşı taraf alınıo ''beni umursamıyor'' diye düşünebiliyor, evli olunca yorgunluktan ölsen de, erken de gec de olsa gelip aynı eve giriyorsun, canım seni çok ihmal ettim bu aralar ama çok yoğunum diyip bi öpsen, sonra da sarılıp uyusanız, olay kırgınlığa tartışmaya vs dönüşmeden atlatılabiliyor.
ama büyük fikir uyuşmazlıkları nedeniyle hır gür çıkıyorsa, birbirinizi daha çok gördükçe hareketleriniz iyice birbirinize batar, daha kötü olursunuz, o ayrı mesele
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?