- 27 Ağustos 2011
- 11.328
- 2.762
- 448
- Konu Sahibi romantiiksiz
-
bekara karı boşamak kolay gelir derler aynen o şekil işte ayrıl demesi çok kolay geliyo insanlara
o kavgaların nasıl olduğuna , sebeplerine ,nasıl sonlandığına,daha birçok şeye göre değişir.bunları bilsem ben mesela bunların özlem kaynaklı strese mi bağlı yoksa,sonu olmayan ve gitgide büyüyecek şeyler mi olduğunu genelde bilirim ve yanılmam.güveniyorum valla kendime bu konuda aile danışmanı olmayı kafama koydum zaten,inşallah yakında geçiş yapıcam.
evet ya size ne ben bu mutsuzluğumdan mutluyum diyorum artık...
o kavgaların nasıl olduğuna , sebeplerine ,nasıl sonlandığına,daha birçok şeye göre değişir.bunları bilsem ben mesela bunların özlem kaynaklı strese mi bağlı yoksa,sonu olmayan ve gitgide büyüyecek şeyler mi olduğunu genelde bilirim ve yanılmam.güveniyorum valla kendime bu konuda aile danışmanı olmayı kafama koydum zaten,inşallah yakında geçiş yapıcam.
vauvv nerden bu tecrübe peki... bende başkasının ilişkisinde yanılmam ama kendi ilişkime bir şey yapamıyorm işte
ailevi pürüzler varsa bu yüzden stres yapıpda kavga ediyor olabilirsiniz çünkü işin içine farklı sorumluluklar girmiştir[/QUOTE
aslında evet.cünkü başkaları istediği zaman direk kestirip atıyorum bizimkiler de tepki gösteriyo üstüme geliyolar ne onunla olursun ne onsuz olursun bi karar ver yeter artık diyolar haklılar da ama ben napim bnde haklıyım endişelerim var
tanıştılar ve isteme oldu ama tamam kızı verdik gibi bir söz falan olmadı mı
kelin ilacı olsa :))
bilmiyorum ya cok üzlüyorum ben eskisi gibi çılgın değilmişim artık buluşmak için çaba göstermiyomuşum falan filan.eskiden buluşamayınca camdan atlayıp kaçmak, annem uyurken yan odada sevgilimle oturmak anneme yakalanmak gibi vukuatlarımız var da:)
bilmiyorum ya cok üzlüyorum ben eskisi gibi çılgın değilmişim artık buluşmak için çaba göstermiyomuşum falan filan.eskiden buluşamayınca camdan atlayıp kaçmak, annem uyurken yan odada sevgilimle oturmak anneme yakalanmak gibi vukuatlarımız var da:)
tanıştılar ve isteme oldu ama tamam kızı verdik gibi bir söz falan olmadı mı
zaman istedik biraz bizimkiler işi gücü problem ettiler falan filan
aynen canım =)
hatta plan yapıyorum kendime şunu şunu yapmayacağım. bugün ne olursa olsun sinirlenmeyeceğim.
bugün ilgilenmeyeceğim...
diyorum bunları ama yapamıyorum ne yazıkki =(
evlenince bir şey değişmez bence...
zamanla sakin olmayı, güncel sorunları çözebilmeyi, birlikte büyümeyi, birlikte yürümeyi öğrenirsiniz sadece...
bazısı öğrenir, bazısı ise öğrenemez o nedenle de kimsenin ilişkisini kendinize örnek almayın derim ben...[/QUOT
zamanla sakin olmayı, güncel sorunları çözebilmeyi, birlikte büyümeyi, birlikte yürümeyi öğrenirsiniz sadece...
bazısı öğrenir, bazısı ise öğrenemez o nedenle de kimsenin ilişkisini kendinize örnek almayın derim ben...
bazısı öğrenir, bazısı ise öğrenemez o nedenle de kimsenin ilişkisini kendinize örnek almayın derim ben...
tebrik ettim cesaretinizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?