sevgiliyken birbirini yiyip evlenince mutlu olan var mı? :((

o kavgaların nasıl olduğuna , sebeplerine ,nasıl sonlandığına,daha birçok şeye göre değişir.bunları bilsem ben mesela bunların özlem kaynaklı strese mi bağlı yoksa,sonu olmayan ve gitgide büyüyecek şeyler mi olduğunu genelde bilirim ve yanılmam.güveniyorum valla kendime bu konuda aile danışmanı olmayı kafama koydum zaten,inşallah yakında geçiş yapıcam.

ee sizinle detaylı konuşma imkanımız var mı peki?

vauvv nerden bu tecrübe peki... bende başkasının ilişkisinde yanılmam ama kendi ilişkime bir şey yapamıyorm işte

evlenince bir şey değişmez bence...
zamanla sakin olmayı, güncel sorunları çözebilmeyi, birlikte büyümeyi, birlikte yürümeyi öğrenirsiniz sadece...
bazısı öğrenir, bazısı ise öğrenemez o nedenle de kimsenin ilişkisini kendinize örnek almayın derim ben...

bizde cok sık olmasada tartışıyoruz ve hep tartışmayı çıkaran taraf ben oluyorum sevgilim nekadar alttan almaya çalışsada haklılığımı ispat edene kadar susmuyorum bu durumum hiç hosuma gitmiyo ben ne yapmalıyım ki ​

tebrik ettim cesaretinizi

tebrik ettim cesaretinizi

bizim de 1,5 yıl oldu hep kavga hep kavga,çoğu da önemli sebeplerdendi aslında. işin kötü yanı ise sorunlar çözümlenemese de yine de barışıp beraberliğe devam etmemiz.bu sorunlar ilerde duvar gibi önümüze çıkabilir.birbirimize hiç uymuyoruz karakter olarak aslında. o yüzden çatışıp duruyoruz. ve bir de benim öfke kontrolu sorunum var. o da işin içine girince iyice içinden çıkılmaz hale geldi. 1,5 senede 1 milyon kere ayrılıp barıştık.onunla da olmuyor onsuz da olmuyor. ayrılınca da acı çekiyorum ayrılmasam da bu sorunlar, kişisel farklılıklar çektiriyor acıyı. ama en son barışmamızdan beri öfkeme hakim olup tepki vermemeye çalışıyorum. bu sefer de susup herşeye razı olmuş durumunda olmak istemiyorum.biz de yanyanayken pek kavga etmiyoruz. aynı şehirdeyiz biz hatta aynı işyerindeyiz ama kavgalarımız genelde yanyanayken değil tel.de mesajda face.de vs oluyor bilmiyorum valla Allah hepimizin sonunu hayır etsin. ama burdaki olumlu örnekleri okuyunca biraz da umutlanmadım değil hani.

aynen canım =)

hatta plan yapıyorum kendime şunu şunu yapmayacağım. bugün ne olursa olsun sinirlenmeyeceğim.
bugün ilgilenmeyeceğim...
diyorum bunları ama yapamıyorum ne yazıkki =(

aaa aynı ben aynııı cok cabuk sinirlenirim halbuki adamın suyuna gittiğin zaman her istediğini yapıyo gel gör ki ben ani parlamalarıma engel olamıyorum

Son düzenleme:

canım çaresizlik böyle bişey işte danışmak istedim sizlere ne yapayım

canım çaresizlik böyle bişey işte danışmak istedim sizlere ne yapayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…