sevgiliyken birbirini yiyip evlenince mutlu olan var mı? :((

cok haklısın arkadaşım aynı evde olmak farklı olacaktır cünkü uzak kaldıkça acaba ne yapıyo ne ediyo niye benimle ilgilenmiyo tripleri çok fazla oluyo.yanyana olunca kedi gibiyiz :)

Allah bozmasın kedi gibiliğinizi :))
yani işte dediğim gibi, uzaklık çoook zor, biz aynı mahallede oturuyorduk, buna ragmen aynı şartlarda yaşamadığımızdan hep yanlış anlaşılmalar veya anlaşılamamalar oluyordu, hele bir de uzaklık varsa, bence ondandır sorunlarınız.
sevdiğinizden sevildiğinizden eminseniz olur mu olmaz mı demeyin, onunla olmazsa başkasıyla hiiiiç olmaz

cnmya bizde öyleydik eşimle evlenmeden önce 6 yıl gezdik tozduk inan kedi köpek gibiydik :) aman ne kavgalar ne gürültüler ayy diyorum biz evlenince hayatta geçinemeyiz çok düşdük ayırlamayı ama birbirimiz olmadanda duramıyordukki.evleneni 2 yıl doldu şimdi diyorum bi daha dünyaya gelsem yine eşim derim yine eşim.kavga ede ede bekarkan evliyken edecek bişey kalmamış:) yine kavgasız oluyor mu tabiki hayır ama şimdi yaşımız olgunluğu var o zamanlar ben 17 eşim 21 şimdi ben 27 o 31 herşey zamanla yerine oturuyor benim düşünceme görede kavgasız bir ilişki düşünemiyorum:)

cok guzel ozetlemissin insallah tek problem ayriliklardir Allah herkesi sevdigiyle mutlu etsin

aman ne güzel ne güzel darısı başımıza inşallah :)

cok mutlu oldum daha cok boyle ornekler duysak guzel olur

amin cümlemizi inşallah:) valla ne yalan söyliyim herşeyinden şüphe ederim ama sevgisinden asla.bende cok seviyorum hayırlısı bakalım

çok güzel aktarmışsın teşekkür ediyorum aramızdaki mesafe 1.5 saat ama malesef cok görüşemiyoruz o yüzden hırçınlaşıyoruz acaip :)

rica ederim mesafe azmış aslında ama neden görüşemiyorsunuz ki? çok ayrı kalmakta yaramıyor ilişkilere sürekli dip dibe olmakta :)ama yinede en iyisi yanında olması sadece arada biraz ayrı kalıp özlemek lazım

ya biz aileleri tanıştırdık isteme olayı falan ailevi pürüzler var biraz o yüzden sık görüşemiyoruz

mutlu olan vardır belkı ama bence carsambanın gelısı salıdan bellı olur.ınsallah cok mutlu olursun.

Ben ben ben!!!! Sevgiliyken birbirimizi yerdik kavga hergün nisanlandik gine aynı ben yurtdışında esim turkiyedeydi ayrılıp ertesi gun gine barışıyorduk çünkü ben onsuz o bensiz olamiyorduk simdi evlendik ve Leyla ile mecnundan farkımız yok öyle mutluyuzki Allah nazarlardan saklasın.. Sabrın sonu selamettir sekiz sene sabrettik kavga dövüş ama mutluyuz simdi ve evliyiz.

sayı gittikçe artıyo ne güzel Allah bozmasın :)

kızlar aslında istihare de yaptırdım olumlu çıkmıştı bi de kendin yap diyolar ama ben yaparsam kesin psikolojik olarakolumlu şeyler görürüm:) siz ne düşünüyosunuz bu konuda

güzel bir konu olmuş...
biz sevgilimle aynı şehirde okuyoruz. hergün kavga ediyoruz. bu kavgalardan haftada 1 gün kesin ayrılıyoruz ve 3 saat içinde barışıyoruz.
ayrılsakta olmuyor çünkü. nişanlanmayıda düşünüyoruz. inşallah bizim ilişkimizde oturur.
herkes ayrıl bitsin diyor ama ikimizde yapamıyoruz 3 yıl oldu bu arada

bekara karı boşamak kolay gelir derler aynen o şekil işte ayrıl demesi çok kolay geliyo insanlara

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…