- Konu Sahibi romantiiksiz
-
biz çok uzaktık. 1.5 saat ne ki? ama buluşunca da oluyordu tartışmalarımız. farklı yapılardayız. birbirimize uygun değilmişik, aşk boyle şeylere bakmıyor işte.
mutlu muyum bilmiyorum, ama hala aşığım ona eminim.
inşallah düzelir canım hepimiz için hayırlısı
cok haklısın arkadaşım aynı evde olmak farklı olacaktır cünkü uzak kaldıkça acaba ne yapıyo ne ediyo niye benimle ilgilenmiyo tripleri çok fazla oluyo.yanyana olunca kedi gibiyiz :)
Biz de sevgiliyken nişanlıyken falan birbirimizi yer bitirirdik.
evlendikten sonra da bazı problemler oldu baya bi sıkıntı yaşadık ama hiç eskisi gibi değil.
farklı evlerde yaşayan insanların farklı hayat koşulları oluyor. karşı taraf bunu net olarak algılayamayabiliyor. bu yüzden heep bi taraf bi tarafın abarttığını düşünüyor kavga çıkyor.
veyaa, iletişim eksikliği oluyor, iki tarafta karşı taraftan bekliyor tartışma sonrası ilk adımı, o adım atılmak bilmiyor, ama evliyken aynı evdeyken daha rahat atılıyor o adım
sevgiliyken mesaj atmasan konuşamasan çok işin gücün olsa vakit ayıramasan karşı taraf alınıo ''beni umursamıyor'' diye düşünebiliyor, evli olunca yorgunluktan ölsen de, erken de gec de olsa gelip aynı eve giriyorsun, canım seni çok ihmal ettim bu aralar ama çok yoğunum diyip bi öpsen, sonra da sarılıp uyusanız, olay kırgınlığa tartışmaya vs dönüşmeden atlatılabiliyor.
ama büyük fikir uyuşmazlıkları nedeniyle hır gür çıkıyorsa, birbirinizi daha çok gördükçe hareketleriniz iyice birbirinize batar, daha kötü olursunuz, o ayrı mesele
cnmya bizde öyleydik eşimle evlenmeden önce 6 yıl gezdik tozduk inan kedi köpek gibiydik :) aman ne kavgalar ne gürültüler ayy diyorum biz evlenince hayatta geçinemeyiz çok düşdük ayırlamayı ama birbirimiz olmadanda duramıyordukki.evleneni 2 yıl doldu şimdi diyorum bi daha dünyaya gelsem yine eşim derim yine eşim.kavga ede ede bekarkan evliyken edecek bişey kalmamış:) yine kavgasız oluyor mu tabiki hayır ama şimdi yaşımız olgunluğu var o zamanlar ben 17 eşim 21 şimdi ben 27 o 31 herşey zamanla yerine oturuyor benim düşünceme görede kavgasız bir ilişki düşünemiyorum:)
cnmya bizde öyleydik eşimle evlenmeden önce 6 yıl gezdik tozduk inan kedi köpek gibiydik :) aman ne kavgalar ne gürültüler ayy diyorum biz evlenince hayatta geçinemeyiz çok düşdük ayırlamayı ama birbirimiz olmadanda duramıyordukki.evleneni 2 yıl doldu şimdi diyorum bi daha dünyaya gelsem yine eşim derim yine eşim.kavga ede ede bekarkan evliyken edecek bişey kalmamış:) yine kavgasız oluyor mu tabiki hayır ama şimdi yaşımız olgunluğu var o zamanlar ben 17 eşim 21 şimdi ben 27 o 31 herşey zamanla yerine oturuyor benim düşünceme görede kavgasız bir ilişki düşünemiyorum:)
Allah bozmasın kedi gibiliğinizi :))
yani işte dediğim gibi, uzaklık çoook zor, biz aynı mahallede oturuyorduk, buna ragmen aynı şartlarda yaşamadığımızdan hep yanlış anlaşılmalar veya anlaşılamamalar oluyordu, hele bir de uzaklık varsa, bence ondandır sorunlarınız.
sevdiğinizden sevildiğinizden eminseniz olur mu olmaz mı demeyin, onunla olmazsa başkasıyla hiiiiç olmaz
çok güzel aktarmışsın teşekkür ediyorum aramızdaki mesafe 1.5 saat ama malesef cok görüşemiyoruz o yüzden hırçınlaşıyoruz acaip :)
rica ederim mesafe azmış aslında ama neden görüşemiyorsunuz ki? çok ayrı kalmakta yaramıyor ilişkilere sürekli dip dibe olmakta :)ama yinede en iyisi yanında olması sadece arada biraz ayrı kalıp özlemek lazım
mutlu olan vardır belkı ama bence carsambanın gelısı salıdan bellı olur.ınsallah cok mutlu olursun.
Ben ben ben!!!! Sevgiliyken birbirimizi yerdik kavga hergün nisanlandik gine aynı ben yurtdışında esim turkiyedeydi ayrılıp ertesi gun gine barışıyorduk çünkü ben onsuz o bensiz olamiyorduk simdi evlendik ve Leyla ile mecnundan farkımız yok öyle mutluyuzki Allah nazarlardan saklasın.. Sabrın sonu selamettir sekiz sene sabrettik kavga dövüş ama mutluyuz simdi ve evliyiz.
ya biz aileleri tanıştırdık isteme olayı falan ailevi pürüzler var biraz o yüzden sık görüşemiyoruz
sayı gittikçe artıyo ne güzel Allah bozmasın :)
ailevi pürüzler varsa bu yüzden stres yapıpda kavga ediyor olabilirsiniz çünkü işin içine farklı sorumluluklar girmiştir[/QUOTE
aslında evet.cünkü başkaları istediği zaman direk kestirip atıyorum bizimkiler de tepki gösteriyo üstüme geliyolar ne onunla olursun ne onsuz olursun bi karar ver yeter artık diyolar haklılar da ama ben napim bnde haklıyım endişelerim var
Âmin canım darısı senin basına inşallah :)
güzel bir konu olmuş...
biz sevgilimle aynı şehirde okuyoruz. hergün kavga ediyoruz. bu kavgalardan haftada 1 gün kesin ayrılıyoruz ve 3 saat içinde barışıyoruz.
ayrılsakta olmuyor çünkü. nişanlanmayıda düşünüyoruz. inşallah bizim ilişkimizde oturur.
herkes ayrıl bitsin diyor ama ikimizde yapamıyoruz 3 yıl oldu bu arada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?