Söz Kesimi Sevgiliyken mi sözlüyken mi beklemeli

olmaz mı canım kavgatuzu biberi aşkın :) biz çocuktuk resmen başlarken ilişkimiz bu zamana kadar getirebildik allaha şükür kolay olmadı elbette çaba gerekiyor hep birlikte olabilmek için aynı üniversiteleri kazandık o mezun oldu ben türkçe öğretmenliği okuyorum 3. sınıftayım benim atanma durumlarımda var ama onu beklemek istemiyoruz bende bir an önce atanmak için uğraşacağım kısmet artık aileler soruyor bizde ne zaman söz diye sürekli akrabalarım filanda biliyor bakalım artık inşallah mutlu oluruzda ne kadar sözlü kaldığımız çokta önemli değil sürelere takılmamak gerek :D

kesinlikle katılıyorum canım :)) süre önemli değil ama ben hani şey yüzünden sordum diyolar ya biyerde vıcıklaşıyo falan.
yani ne bilim çok sinirli iken birbirinizi kırdığınız oldumu? onları unutabiliyomusun.benim biraz alıngan bi yapım var da kolay atlatamıyorum bir şey olunca :)

kesinlikle katılıyorum canım :)) süre önemli değil ama ben hani şey yüzünden sordum diyolar ya biyerde vıcıklaşıyo falan.
yani ne bilim çok sinirli iken birbirinizi kırdığınız oldu mu? onları unutabiliyor musun.benim biraz alıngan bi yapım var da kolay atlatamıyorum bir şey olunca :)
bazen gerçektn kırıcı oluyor çok kıskanç benim ki sinirlediğinde kırabiliyor beni Fakat şöyle düşünmek lazım kimse dört dörtlük değil . Artılar eksileri götürüyorsa , artıları daha fazlaysa göz yumabiliyor insan elbette bende onu kırıyorumdur bazen bunları aşırı olmadığı sürece önemli olmuyor. Benimde sözlüyken aileler açısından sorun olur mu diye çekincelerim var düşünsene herşey birbirlerine batar her şeye karışmak isteyecekler belkide aslında ikimizinde ailesi öyle gözükmüyor ama iş ciddiye binince işler değişir diye korkuyorum :S

bazen gerçektn kırıcı oluyor çok kıskanç benim ki sinirlediğinde kırabiliyor beni Fakat şöyle düşünmek lazım kimse dört dörtlük değil . Artılar eksileri götürüyorsa , artıları daha fazlaysa göz yumabiliyor insan elbette bende onu kırıyorumdur bazen bunları aşırı olmadığı sürece önemli olmuyor. Benimde sözlüyken aileler açısından sorun olur mu diye çekincelerim var düşünsene herşey birbirlerine batar her şeye karışmak isteyecekler belkide aslında ikimizinde ailesi öyle gözükmüyor ama iş ciddiye binince işler değişir diye korkuyorum :S

aynen canım bende biraz cekiniyorum
bende biraz sinirli bi tipim bazen kızdığımda ne söylediğimi bilmiyorum çok kırıyorum :( ama sonra üzülüyorum

canım merhaba bizde aralık 31 de 6ncı yılımıza giriyoruz.ocak 2011 den beri sözlüyüz 13 nisan 2013 de düğünümz inş.bizde uzun süre sözlükaldık ama bence bu iki insan arasındaki sevgi saygı anlasmayada baglı ilişkinize güveniyosanz inancınz sevgnz tamsa bence hiç korkmamalısınz cünkü cok güzel yanları var kocaman aıle oluyosun tek taraflı düşünmekten çıkıyosun iki tarafada daha cok deger daha cok zman ayırıyosun kacamak dısarda görüscegine evine yemege geliyosun gidiyosun birlikte oluosun daha cok tanıyosun birbirini ama cok sık kavga edip birbirinze trip atıyosanz sık sık ayrılma kararı alıp barısıyosanz bencede 2014de bırakın ama saglam ilişkinz varsa bence hiç çekinmeyin insanın sevdiğinin parmagında yüzüğünün olması cok güzel bişey.şimdiden hangi kararı alırsanız alın sizin için cok hayırlısı olsun canm...

canım merhaba bizde aralık 31 de 6ncı yılımıza giriyoruz.ocak 2011 den beri sözlüyüz 13 nisan 2013 de düğünümz inş.bizde uzun süre sözlükaldık ama bence bu iki insan arasındaki sevgi saygı anlasmayada baglı ilişkinize güveniyosanz inancınz sevgnz tamsa bence hiç korkmamalısınz cünkü cok güzel yanları var kocaman aıle oluyosun tek taraflı düşünmekten çıkıyosun iki tarafada daha cok deger daha cok zman ayırıyosun kacamak dısarda görüscegine evine yemege geliyosun gidiyosun birlikte oluosun daha cok tanıyosun birbirini ama cok sık kavga edip birbirinze trip atıyosanz sık sık ayrılma kararı alıp barısıyosanz bencede 2014de bırakın ama saglam ilişkinz varsa bence hiç çekinmeyin insanın sevdiğinin parmagında yüzüğünün olması cok güzel bişey.şimdiden hangi kararı alırsanız alın sizin için cok hayırlısı olsun canm...

yaa işte böyle mesajlar görmek istiyorum ben sanırım :)
sık sık kavga edip ayrılmalarımız yoktur öyle. aslında benimde hayal ettiğim tam olarak sizin yaşadıklarınız :) dışarıda kaçamak görüşmeyelim o bize gelsin ben onlara gideyim ailesi ailem olsun tek başıma karar alamayayım iki tarafı da düşünmek zorunda olayım bunları bende çokk istiyorum. :)

yaa işte böyle mesajlar görmek istiyorum ben sanırım :)
sık sık kavga edip ayrılmalarımız yoktur öyle. aslında benimde hayal ettiğim tam olarak sizin yaşadıklarınız :) dışarıda kaçamak görüşmeyelim o bize gelsin ben onlara gideyim ailesi ailem olsun tek başıma karar alamayayım iki tarafı da düşünmek zorunda olayım bunları bende çokk istiyorum. :)

çok istiyosan olur canım merak etme.burda iş birazda ikinize düşüyo bu kadar da zor olmamalı iki üç yıl beklemek korkma bukadar ayrılırmıyız kavga edermiyiz ailelerimz ne der diede cok düşünme en azından ayrılsanız bile sözlünden ayrılmış olcaksın sevgilinden degil(bu da senin evlenillcek insan olup buna adım atman ama bu dönem içerisinde birbiribizi tanımaya calısmanız ama anlasamadıgınz olur kötü algılanmaz merak etme) hem bu dönemler birbirini tanıma asamasıdır anlasamazsan ayrılcagn dönemdir bu kadar kafana takıp da kötüyü de cagırma hep iyi düşün hersey cok güzel mükemmel olcak de buna basda sen inan ben hep öle yapmaya calısıorum mükafatılarınıda görüyorum bak az kaldı bizimde düğünümüze zman su gibi geciyo anlamıyosun bile bu zmanların tadını cıkar sevdiginle

çok istiyosan olur canım merak etme.burda iş birazda ikinize düşüyo bu kadar da zor olmamalı iki üç yıl beklemek korkma bukadar ayrılırmıyız kavga edermiyiz ailelerimz ne der diede cok düşünme en azından ayrılsanız bile sözlünden ayrılmış olcaksın sevgilinden degil(bu da senin evlenillcek insan olup buna adım atman ama bu dönem içerisinde birbiribizi tanımaya calısmanız ama anlasamadıgınz olur kötü algılanmaz merak etme) hem bu dönemler birbirini tanıma asamasıdır anlasamazsan ayrılcagn dönemdir bu kadar kafana takıp da kötüyü de cagırma hep iyi düşün hersey cok güzel mükemmel olcak de buna basda sen inan ben hep öle yapmaya calısıorum mükafatılarınıda görüyorum bak az kaldı bizimde düğünümüze zman su gibi geciyo anlamıyosun bile bu zmanların tadını cıkar sevdiginle

allah mutluluğunuzu daim etsin. :) iyi düşün iyi olsun derler doğru aslında bu kadar kurmamak lazım kafada. hem çok istiyorum hemde ne olur diye hayıflanıp duruyorum. yaşamadan bilemeyiz. en beklediğim en mutlu eden cevaplar oldu seninkiler teşekkür ederim :)

allah mutluluğunuzu daim etsin. :) iyi düşün iyi olsun derler doğru aslında bu kadar kurmamak lazım kafada. hem çok istiyorum hemde ne olur diye hayıflanıp duruyorum. yaşamadan bilemeyiz. en beklediğim en mutlu eden cevaplar oldu seninkiler teşekkür ederim :)

rica ederim canm.Allah herkesin gönlüne göre versin neyi kalpten kötü niyetsiz istiyosa onu gerceklestirsin.ben sadece kendim için degil herkes için dua ediyorum inş sizinde hersey istedginiz gibi olur...

Sevgilimin ailesi askerliği evlilikten sonraya bırakmayı teklif etti :26:
babası 5 ay kızım ne olacak en kötü ihtimal allah korusun işsiz kalır sıkıntıya düşersen bi sana bakamayacak mıyım diyor.
mantığım şu askerlik konusunda devre dışı kalıyor :31:

ben o kadar beklesem çatlarım sanırım :s evlenmek için askerliği bekliyorsanız bence nişanı da askerlik öncesi yapın..
kendi adıma söyleyeyim daha ortada bir şey yokken ailemden birileri "vay seni istemeye gelmişler niye bizim haberimiz yok" falan gibi konuşmaya başladılar :s o yüzden ben düğünden birkaç ay önce söz yapıcam, bu aşamada kimsenin yorum yapmasını istemiyorum çünkü..

ben o kadar beklesem çatlarım sanırım :s evlenmek için askerliği bekliyorsanız bence nişanı da askerlik öncesi yapın..
kendi adıma söyleyeyim daha ortada bir şey yokken ailemden birileri "vay seni istemeye gelmişler niye bizim haberimiz yok" falan gibi konuşmaya başladılar :s o yüzden ben düğünden birkaç ay önce söz yapıcam, bu aşamada kimsenin yorum yapmasını istemiyorum çünkü..

Şartlar uygun olmadığından sözlü de olsak sevgili de malesef beklemek gerekiyor şu dönem.
bir iki aylık bir ilişki olmadığından ister istemez duyuluyor, biliniyor. ailemden akrabalarımdan bir çok kişi onunla tanıştı ben onun ailesiyle akrabalarıyla tanıştım. herkes şimdiden soruyor düğün ne zaman diye sözlüykende bunun üzerine çıkamayacaklarından bir problem yok yani alışkınım. Örneğin şimdi düğün soruyorlar sözlenince bunun bir üst seviyesi olan çocuk ne zaman sorusunu sormazlar herhalde :1:

canım aynı soru benim de aklıma takılıyor, ben bu sene Üniversite son sınıftayım sevgilim ise 2.sınıfta, onun okulu bitirmesi askerliği falan derken daha 2.5senemiz var ama benim okuduğum ve çalışacağım sektör makine olduğu için biraz kıskanç olan beyefendi şimdiden yüzük takmak istiyor=) yazın birlikte yurtdışındaydık, evlenme teklif etti sembolik bi yüzük taktı ama koydum sonra onu kenara neyse çok romantikti ve ben de kabul ettim. ben önümüzde daha zaman var diye bekleme niyetindeydim bu arada ailesiyle sevgili olmadan önce tanışmıştım, aynı şekilde o da benim babamla iş yapmıştı, aslında o zaman babam beğenmiş de bana çaktırmamış=)) neyse en son sevgili kayınvalidecğim bize gelmek istemiş, annemle oturmuşlar konuşmuşlar yaza isteyelim söz nişan bişeler yapalım iş resmiyete dökülsün diye. ben şok tabiki ardından sevgilim çooook güzel bi tek taşla karşıma dikilince, o yüzüğü takmak istediğimi anladım=)) öyle yani canım aynı durum bende de var merak etme zaten bu durumda olan sevgililerin sözlü nişanlı olmaktan farkı yok;)

Merhabalar,

Sevdiceğimle yine bir ayrıma düştük yardımınıza ihtiyacım var :)
Sevgilimin okulu bitti açıktan 3. sınıf işletmeye başladı (askerliği kısa dönem yapabilmek için) kasımın 1'inde de işe başlıyor hayırlısıyla. şimdi önümüzdeki okul ve iş engellerini kaldırdık geriye bir tek askerlik kaldı. en kötü ihtimal 2014 aralıkta askere gitse 2015 haziran ya da bir kaç ay sonrasında evlenmeyi planlıyoruz.

Şimdi benim sıkıntım burada başlıyor. Kesin bir karar verip ya aralık ayında aileleri tanıştırıcaz ya da bu işleri uzun bir süreliğine rafa kaldırıcaz. Ocak'13 gibi sözlenirsek Eylül'13 gibi nişan yapmayı Haziran'15 e kadar nişanlık kalmayı planlıyoruz.

Sizce 2,5 sene önceden bu işlere kalkışıp aileleri tanıştırmak mantıklı mı yoksa 2014e kadar beklemeli mi?
Bizim için avantajı dezavantajı ne olur inanın içinden çıkamıyoruz. Ailelerde söze ılımlı bakıyor. Karşı gelen yanlış olduğunu düşünen yok. 3,5-4 senedir birlikteyiz artık birşeyler olsun istiyoruz ama ya umduğumuz gibi olmazda büyü bozulur diye çok korkuyoruz.
Bu arada ikimizinde yaşı 23.

Sizce ne yapmalı sevgili ablalarım, kardeşlerim, arkadaşlarım :)))

Yardımcı olan herkese teşekkürler şimdiden :54:

Kesinlikle sevgili iken beklemek en mantıklısı.
Şahsen benim de 'uzatma'lı bir ilişkim var.:52:
Ona kalsa çoktan nişanlıydık ama ben böyle şeylerin uzatılmaması gerektiğine inanıyorum.
Şuan kafama göre gezip tozuyorum, kimseye karşı bir sorumluluğum veya vebalim yok.
Ama aksi olsaydı, bayramıydı seyranıydı hoş tutmasıydı derken cılkı çıkıyor ve adeta iş uzadıkça takılan kulplar da bir o kadar artıyor.
Çevredekilerin baskısı bir yandan, akıl vermeye çalışanlar bir yandan derken en güzel dönemleriniz başkalarını kırmamaya çalışmak ve orta yolu aramakla geçiyor.
En ufacık bir tartışmada aileler devreye giriyor, iş bitti zannedip ortalığı velveleye veriyorlar.
Yaşınız da daha bu sorumluluklar için bence erken.
İmkanlar hazır olduğunda zaten hop bir bakmışsınız 6 ay içinde söz nişan düğün...
Zaten bu yükü insan illa ki omuzlarına alacakken, biraz daha özgür olmayı ve hiçbir şey düşünmeden, sorumluluklar, hesaplar devreye girmeden, beraberliğinin tadını çıkarmayı haketmiyor mu?

Son düzenleme:
Buradaki sevgilisi olan tüm kızlara sorsak bir çoğu sözlenmek,nişanlanmak ister. Bende öyleyim avantajı dezavantajı düşünemiyorum çünkü tozpembe bakıp sadece istiyorum diyorum. O yüzden bana istiyorsan olsun demeyin lütfen :) Evet istiyorum ama sonrasını mantıklı olarak düşünemiyorum o yüzden yardım istiyorum sizden :)

Bu iletinizi görmeden cevap vermiştim, şimdi yorumum biraz daha farklı olacak.
Dediğiniz gibi her genç bunu ister, dünya toz pembedir.
Sonuçta hayatınızı değiştirecek bir kararın adımını atacaksınız ve bir nevi cümle aleme ilan edeceksiniz mutluluğunuzu.
Ama hakikaten toz pembe görüyorsunuz, ailesiyle görüşüyor olabilirsiniz ama o zaman beklentiler farklı olacak.
İşin içine örf adet giriyor, hassaslıklar en üst seviyede oluyor.
Aileniz aynı şekilde kız veriyor, en güzelini en iyisini isteyecekler.
Ben kendi adıma bile 3 yıl sonra ne yapacağımla, ne isteyeceğimle ve ne düşüneceğimle ilgili bu kadar net olamazken bir başkasıyla hayat birleştirmek adına sözü bugün vermek ve ilan etmek çok çok sakıncalı geliyor.
Hele de biz hanımlar daha ne giyeceğimizle alakalı 1 saat düşünürken, yapmayın Allah aşkına...

Hayallerinizi yıkmak da istemiyorum ama mutluluğu istiyorsanız duygularınızı devre dışı bırakıp, mantıklı adımlar atmanız gerekir.
Bir önceki mesajımda belirtmiştim, sevgilime kalsa biz 2 yıldır nişanlıydık.
E ne oldu, benim okulum uzadı hem de hiç hesapta yokken.
Ailem zaten erken olduğunu düşünüyor, ben işe girip para kazanmadan, ayaklarımın üzerinde durmadan olmayacağını söylüyorlar.
Ama iki yıl önce öyle demiyorlardı, onun ailesi de öyle demiyordu.
Ben mesleğimi yapmak istiyordum, beraber başka şehre gidecektik plan buydu.
E ben şimdi karar değiştirdim, asla istemiyorum ve şuan olduğum şehirde kurulu düzende yaşamak istiyorum.

Sizden sadece 2 yaş büyük olmama rağmen kendimi iki yıl önceyle kıyasladığımda 10 yaş almış gibi hissediyorum.
Artık daha mantıklıyım, neyle mutlu olabileceğimi çözmüş, neleri asla yapamayacağımı daha iyi biliyorum.
Sınırlarım daha keskin, planlarım daha net.
İyi ki de o baskıya ve hayale kapılıp tamam dememişim, iyi ki...
O zaman eğer bu iş olsaydı ancak 2014 e evlenebilirmişiz, çıkan aksilikler yüzünden.
E ben bu yıl mezun olur da söz yapılırsa zaten yine aynı tarihte evleneceğiz.
Her gördüğümü çeyize almak isteyecektim, günler geçmeyecek, her uyandığımda gelinliklere bakacak adeta hayattan soyutlanacaktım.
Ve emin olun öyle şeyler yaşadım ki nişanlı olsaydım bu iş bitmişti, ama sevgiliyken daha kolay atlatılıyor çünkü aileler bilmiyor.
O zaman baskıyla ve hevesle verecek olduğum kararı, şimdi mantığım ve mutluluğum doğrultusunda verebiliyorum.
Bu benim için her şeyden daha değerli bir hale geldi ve ilişkimiz çok daha güzelleşti.

Ha bunca şey yazdım, sizin iki yıl sonranıza örnek vermek için.
Kısaca bilmeden attığım adım, aşkın gözünün o kadar da kör olmadığını ve mantığımla da aynı kararı verebileceğimi gösterdi.
Bu sebeple çok daha fazla huzurluyum, kendimden çok daha fazla eminim ve yarına daha aydınlık bakıyorum.
Tabi ki bu benim hayatım ve benim kararlarım, siz ne düşünürsünüz bilemem.

Son düzenleme:
Sözlendik... :) Hakkımızda hayırlı olur bu karar inşallah. Daha çok yeni tabii ki ama şimdilik hiç bir sıkıntı yok iyi ki sözlenmişim diyorum. Allah ağzımızın tadını bozmasın...

Son düzenleme:
sanırım tek olumlu mesaj :) mutluluklar diliyorum size. şanslısınız çünkü uzun süre sözlü kalıp bundan memnun olan yok gibi görünüyor. bende yaşayıp göreceğim sanırım.
dezavantajları yazdım kafama ama şuan beni caydıracak bir şey yok içlerinde. bekliyorum hakkaten ciddi problem oluşturabilecek bir şeyler yazılır mı diye.

Selamlar ;

Anladığım kadarıyla gayet modern düşünceli bir çevrede yaşıyorsunuz. Aileniz erkek arkadaşınızı biliyor, siz onun ailesi ile görüşüyorsunuz. Yani görüntüde sizin anlattıklarınız bağlamında şuan için herhangi bir sıkıntı yok. Öncelikle, en başta kendiniz için yaşayın. Kimse sizin gerçekte ne yaşadığınızı veya ne hissettiğinizi bilemez. Bence sizin beklemek için bir sebebiniz yok. Belki nişan ertelenebilir ama, söz yapabilirsiniz. Ve inan şuan da yaşadıklarından farklı birşey beklemiyor seni.Nerden mi biliyorum? Kendimden, ben erkek arkadaşımla sevgiliyken nasılsak söz yaptık birşey değişmedi, nişan yaptık yine birşey değişmedi. Çünkü, sevgiliykende gayet rahat görüşüyorduk, o bize geliyordu, ben onlara gidiyordum.Hani benim için bir değişiklik olmadı açıkçası.
Çevreye gelince, evet söz oldu "nişan ne zaman" nişan yaptık "düğün ne zaman" demeye başladılar. Benimde herkese tek bir cevabım oldu "karar verdiğimiz zaman, haberiniz olur". Biz zamanında ailemle çok zor günler yaşadık, hastalıklar, maddi ve manevi sıkıntılar. Bana nişan ne zaman, düğün ne zaman diye soranlar o zaman neredeydi acaba? Kusura bakmasın kimse, başkaları için yaşamak istediğim şeylerden vazgeçmemeyi öğrendim ben.

Lafın kısası; sevginize ve kendinize güveniyorsanız. Ailelerin arasında tampon olabiliriz, onlar iyi geçinir ama herhangi bir sorunda biz çözeriz diyebiliyorsanız bence, bazı şeylerin adını koyun. Benim babam hep şey derdi, "nil sevgilisiyle dolaşıyor, şurda gördük burda gördük demelerindense; nil sözlüsüyle geziyordu gördük desinler daha iyi" ...Karar senin kararın, ama anlattığın şartlar altında zaten sözlü yada nişanlılıktan farklı değil şuanki durumunuz.
Herşey gönlünce olsun inşallah.

Sözlendik... :) Hakkımızda hayırlı olur bu karar inşallah. Daha çok yeni tabii ki ama şimdilik hiç bir sıkıntı yok iyi ki sözlenmişim diyorum. Allah ağzımızın tadını bozmasın...

Ben bu mesajınızı görmeden geçmiş yazılanlara göre cevap yazmışım kusura bakma lütfen, Allah tamamına erdirsin İnşallah. Bence de çok güzel bir karar olmuş. Sonsuz mutluluklar.:16::16::16:

Ben bu mesajınızı görmeden geçmiş yazılanlara göre cevap yazmışım kusura bakma lütfen, Allah tamamına erdirsin İnşallah. Bence de çok güzel bir karar olmuş. Sonsuz mutluluklar.:16::16::16:

Çok teşekkür ederim diğer mesajı görmeden yazdığınızı fark ettim yine de çok mutlu oldum yazdıklarınıza 2 ay olacak nerdeyse sözleneli güzel oldu böyle ya tek temennim inşallah böyle güzel devam eder :)
Çok teşekkürler tekrar, size de mutluluklar...

Selamlar ;

Anladığım kadarıyla gayet modern düşünceli bir çevrede yaşıyorsunuz. Aileniz erkek arkadaşınızı biliyor, siz onun ailesi ile görüşüyorsunuz. Yani görüntüde sizin anlattıklarınız bağlamında şuan için herhangi bir sıkıntı yok. Öncelikle, en başta kendiniz için yaşayın. Kimse sizin gerçekte ne yaşadığınızı veya ne hissettiğinizi bilemez. Bence sizin beklemek için bir sebebiniz yok. Belki nişan ertelenebilir ama, söz yapabilirsiniz. Ve inan şuan da yaşadıklarından farklı birşey beklemiyor seni.Nerden mi biliyorum? Kendimden, ben erkek arkadaşımla sevgiliyken nasılsak söz yaptık birşey değişmedi, nişan yaptık yine birşey değişmedi. Çünkü, sevgiliykende gayet rahat görüşüyorduk, o bize geliyordu, ben onlara gidiyordum.Hani benim için bir değişiklik olmadı açıkçası.
Çevreye gelince, evet söz oldu "nişan ne zaman" nişan yaptık "düğün ne zaman" demeye başladılar. Benimde herkese tek bir cevabım oldu "karar verdiğimiz zaman, haberiniz olur". Biz zamanında ailemle çok zor günler yaşadık, hastalıklar, maddi ve manevi sıkıntılar. Bana nişan ne zaman, düğün ne zaman diye soranlar o zaman neredeydi acaba? Kusura bakmasın kimse, başkaları için yaşamak istediğim şeylerden vazgeçmemeyi öğrendim ben.

Lafın kısası; sevginize ve kendinize güveniyorsanız. Ailelerin arasında tampon olabiliriz, onlar iyi geçinir ama herhangi bir sorunda biz çözeriz diyebiliyorsanız bence, bazı şeylerin adını koyun. Benim babam hep şey derdi, "nil sevgilisiyle dolaşıyor, şurda gördük burda gördük demelerindense; nil sözlüsüyle geziyordu gördük desinler daha iyi" ...Karar senin kararın, ama anlattığın şartlar altında zaten sözlü yada nişanlılıktan farklı değil şuanki durumunuz.
Herşey gönlünce olsun inşallah.

Özge için gecikmiş bir cevaptı belki ama benim için güzel bi yorum oldu zamanlama açısından :)
Ufak bir kararsızlık yaşıyordum fakat bu cevap da oldukça tatmin edici oldu :)

Özge için gecikmiş bir cevaptı belki ama benim için güzel bi yorum oldu zamanlama açısından :)
Ufak bir kararsızlık yaşıyordum fakat bu cevap da oldukça tatmin edici oldu :)

Memnun oldum bu mesajınıza, umarım gelecek size hayal ettiğinizden çok daha güzel şeyler getirir.

Back
X