Sevgiliyle aynı gün doğum günü

PelushPrenses

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
30 Ocak 2014
725
295
123
Merhaba sevgili hemcinslerim. Yardımınıza ihtiyacım var gene. Erkek arkadaşımın doğjm günü benimkinden 4 gün önce ikimiz aynı gün kutlamayı düşünüyoruz. Ne giyceğimi ne hediye alacağımı bilmiyorum:( geçen sene resmimizi yapmıştım bu sene artık resim olmaz napcağımı bilmiyorum. Daha önce gömlek ve ayakkabı da almıştım :(

bende şans olsaydı....
çok güzel bir hediye düşündüm arkadaşlar D&R da plak çalarlar satılmaya başladı son yıllarda eskisi gibi plaklar gene rabet görmeye başladı plak ve plakçalar alıcaktım. Son anda emin olamadım bi arayayım. Şakayla karışık sana çok nostajik bir hediye alıcam. Sen de kesin dalga geciceksin ama ikimi birlikte kullanırız ilerde dedim. Hemen bana çıkışmaya başladı. Almaa mahçup oluyorum sonra ben sana almayınca. Geçen sene benim doğum günümde işi çıkmıştı şehirdıındaydı. Sonra gene işim çıkar he filan dedi. Ama biliyorum yalan değil eniştesiyle iş için gitmişlerdi işini biliyorum yalan değil yani. Tamam dedim zaten almadım filan. Aksam bişey yapalım dedim. İsteksizce hee tamam tamm dedi.Bu gün doğum günü dün bu konusmadan sonra saat 8 den beri ulaşılamıyor. telefonu da kapalı. Arıyorum kaç keredir kapalı. Offf kafayı sıyıtıcam yaaa :(

Back
X