Sevgiliyle birliktelik?

dilara34340

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
28 Aralık 2014
1
0
1
30
Merhaba,
22 yaşındayım ve erkek arkadaşımla 3 senedir çok güzel giden bir ilişkimiz var. Birlikte hem duygusal hem de fiziksel birbirimize yakınız. Normal olarak erkeklerde oldugu gibi cinsel açıdan biraz düşkünlüğü var. Eskiden bir kaç kişiyle birlikteliği ve çok fazla sevgilisi olmuştu, fakat bu 3 senede benim sayemde çok değiştiğini söylüyor devamlı bende buna inanıyorum aslında. Birliktelik konusu konuşulduğunda ben hazır değilim şöyle böyle zamanı var dediğimde kesinlikle itiraz etmiyordu fakat şu an askerde. Askere gitmeden önce bu isteğini karşılayacak bir şeyler elbette yaşandı gerçi hiç birlikte olmamıştık, şu an askerde olduğu için bu konudan çok uzağız tabi ki. Daha evlenmemiz için okulumun bitmesi var, fakat evlenmeden öncede yaşamak istemiyorum birlikteliği aslında, bi acıdan düşününcede çoğu şeyi yaşayıp birliktelik kalmıştı. Ve erkek arkadaşımda birlikte olmayı devamlı aklına getirir oldu. Eskisine göre biraz daha ısrar ediyor gibi, uzun süredir yaşamadığını için olduğunu mu düşünmeliyim? Ne yapmalıyım hiçbir fikrim yok.

Evlenme süreci uzun ve karsınıza bir cok zorluk çıkar. Kısaca evleneceğimizin garantisi yok ihtimalde yuksel değil bu durumda sırtınızda bu yuku taşımak istiyorsanız dediğiniz birlikteliğide yaşayın zaren baya birsey yasamşsınıx

Ahhh ah.. yakinda benimde bi kizim olacak..annelik moduna cok cabukmu girdim bilmiyorum ama okurken kendi kizim bunlari yazsa napardim diye düşündüm. .canimm bak bunhayatta ne yaparsan yap ama sonrasinda aklina geldiginde es kaza ortaya ciktiginda utanmayacahin ailenin basini yere egmeyecegin sonradan uzulmeyecegin herseyi yap.. gencsim hemde cok.. inanki cinsellik hersey değil evli bir ablan olarak söylüyorum bunu sana.. evliliğe kalsin biseylerde herseyi neden nasıl yasarsin anlam veremiyorum inanki.. sen cok kiymetkisin bunu unutma..ruhun bedenin cok kıymetli. . Kendini harcama. Burqyq ne konular açılıyor en azindan onlardan pay bic ders çıkar kendine.

aynen de böyle...
ileride pişman olacağın işlere kalkışma gaza gelip

Askerde olmasından dolayı bukadar konusu geçiyor merak etme. Israr yüzündende birlikte olma, sonrasında pişman olmayacaksan isteğin doğrultusunda kabul et.

konunun fake oldugu yine aynı şekilde kendini belli ediyor...

1.yeni üey

2.ilk konu

3.konu malum cinsel ağırlık lı

4.konu sahibi hiç açıklama yapmaz

5.konu sahibi sırra kadem basar

6.alttan alttan burayı izleyip pazar kahvesi içer...

7.konu sahibi ne anlıyorsun eline ne geçiyor.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…