Sevgiliyle birliktelik?

Pişman olmayacaksan git yap. Yap dememizi bekliyorsun sanirim Allallah.

Erkeklerin malum istekleri bitmez zaten.
O istiyor diye değil, sen istiyorsan yaşa sonra omur boyu pismanlikla yasarsin.
Herkesin günahı da sevabı da kendine valla

Herseyi yasayip sadece cinsel birlesme kalınca o kadin bakire mi yani? En nefret ettigim sey. Ya adam gibi yasa yada hic bu asamaya kadar gelme. Her turlu sey yasaniyor bir kizlik zari bozulmamis o zaman sorun yok! Benim de boyle insanlara saygim yok

Bir genc kizdan evlenmeden birliktelik isteyen adam adam değildir. manevi aile duygulari olmayan biridir benim için. ..ihtiyaci varsa karsilasin gitsin nerdr nasıl yaparsa yapsin ama sana duyurmasin....evlilik kutsaldir ilişki evlenince olmalidir.benim gorusum bu ..herkesin gorusune de saygi duyarim...ama ilerde sevgilimle birlikte oldum terketti ne yapacağım diye konu acmazsin inşallah canım.

Konunun gerçek olduğunu düşünmüyorum. Ama denk gelip de aynı düşüncede genç kızlar burayı okursa diye yorum yapacağım.

Cinsellik tek tarafın isteğiyle değil iki taraf da istiyorsa yaşanır, yaşanmalıdır. Bunun kararını ne toplum, ne aile, ne sevgili verebilir. Ancak ve ancak sen verebilirsin bu kararı.

Birlikte olduktan sonra ben ne yaptım, çok pişmanım diye zırlamayacaksan. Senin canına okuyan, hakaret eden bir adamla sırf birlikte oldun diye evlenmeye kalkmayacaksan. Adamın peşinde kul köle olmayacaksan. Ayrılık olursa eğer dünyanın sonuymuş gibi davranmayacaksan. Karşına çıkan hayatına giren diğer insanlara bunu rahatça anlatabilecek, bir eksiklik, bir defo olarak görmeyeceksen yaşa. Bunları yapacaksan yaşama.

evlilik öncesi cinsellik senin seçimin, saygı duyarım. ama evleneceğinin garantisini verebilir misin.. senden öncekilerle de birlikte oldugunu sen söylemişsin.. bi gün senin de başkasının öncesi olmayacağının garantisini verebiliyosan, kendine güveniyosan istediğini yap ne diyim^^

galiba ilk erkeğin isteğini yapıp yapmama sınavı gibi iki ucu bklu değnek.ne olursa olsun ister pişman olma yapsan bile yine evlenmeden birlikte olmamanın artısı çok.

Ayrılma durumunda "ah"yaşamasaydım demeyeceksen yaşarsın.
Ama çocuğun böyle bir şeyi dile getirmesi de Çok itici. Bir de zaten dediğine göre bir birleşme kalmış yaşanmayan. 0 kadarından pişman değilsen bundan da olmazsın herhalde

'İhtiyacını nasıl karşılarsa karşılasın ama sana duyurmasın' mı? Bunu tavsiye ettiğiniz kızlara zeytinyağı da gönderiniz ki boynuzları yağlasınlar.

aldatılma aldatma diye bir şey var. bunu hiç duydunuz mu

Bende 3 yıldır biriyle birlikteyim ama yaşadıklarımı yada yaşamayı düşündüklerimi burada kimseye danışmadım. Herkesin bakış açısı farklıdır bu mevzularda. Yapma diyen yada canın istiyorsa yap diyenlerden başka birşey duymayacaksın. Senin görüşlerin neyse ona göre yaşa. Biz ne diyelim ki ?

Önce bekaret hakkında ne düşündüğünü sorgula. Ayrıca ilerde bekaret yüzünde reddedilirsen evlenemezsen çok üzülür müsün? Yoksa eee size ne la hayat benim hayatım diyebilecek kuvvetin var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…