- 28 Mart 2014
- 16.087
- 55.121
- 598
- Konu Sahibi dilara34340
-
bildiğin oy çoğunluğuyla sevişecek sanırım konu sahibi veya sevişmeyecek.Ne günlerdeyiz..Ucan tekmeyle etkili çözüm
'İhtiyacını nasıl karşılarsa karşılasın ama sana duyurmasın' mı? Bunu tavsiye ettiğiniz kızlara zeytinyağı da gönderiniz ki boynuzları yağlasınlar.Bir genc kizdan evlenmeden birliktelik isteyen adam adam değildir. manevi aile duygulari olmayan biridir benim için. ..ihtiyaci varsa karsilasin gitsin nerdr nasıl yaparsa yapsin ama sana duyurmasin....evlilik kutsaldir ilişki evlenince olmalidir.benim gorusum bu ..herkesin gorusune de saygi duyarim...ama ilerde sevgilimle birlikte oldum terketti ne yapacağım diye konu acmazsin inşallah canım.
aldatılma aldatma diye bir şey var. bunu hiç duydunuz muBir genc kizdan evlenmeden birliktelik isteyen adam adam değildir. manevi aile duygulari olmayan biridir benim için. ..ihtiyaci varsa karsilasin gitsin nerdr nasıl yaparsa yapsin ama sana duyurmasin....evlilik kutsaldir ilişki evlenince olmalidir.benim gorusum bu ..herkesin gorusune de saygi duyarim...ama ilerde sevgilimle birlikte oldum terketti ne yapacağım diye konu acmazsin inşallah canım.
zaten o zaman nişanlıykende aldatılsın miillet. normal diyelim bunada. ya nasıl kolay denirki bunlar'İhtiyacını nasıl karşılarsa karşılasın ama sana duyurmasın' mı? Bunu tavsiye ettiğiniz kızlara zeytinyağı da gönderiniz ki boynuzları yağlasınlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?