- 15 Ekim 2013
- 2.994
- 1.324
- 158
- 36
- Konu Sahibi homesweethome3
-
ufff bırak kendi haline böyle yaparsan özleyeceği varsa da özlemezMerhabalar,dert diyebileceğim bişey değil aslında ama kafama takılıyo bisüredir..Erkek arkadaşımla haftada 2-3 gün görüşürüz çok sıkmı oluyo bilmiyorum ama telde konuşurken ben özledim diyorum daha dün görüştük ne özlemesi gibi hödüklükler yapıyo..Az önce ikimizin olduğu fotoğrafı attım altınada özlediğimi belirten bi fotoğraf dedim oda başka komik bişey atmış özlediğimi belirten fotoğraf demiş bende özlemediğin belli dedim..Şimdi ben böyle olunca ona kızmadan hiç görüşme lafını ağzıma almadım bakim nolucak diye hep aynı şekilde görüşmek istiyo hatta yok ben işim var falan diyorum görüşmeyip özlemesini sağlamak için oda ne işi tamam onu halledelim öyle görüşelim falan diyo ama lafa gelince özlediğini söylemiyo yanımdaykende yokkende gayet ilgili herhangi bi şikayetim yok ama benim lafıma karşılık bende özledim demiyo belki saçma ama bozuldum
Merhabalar,dert diyebileceğim bişey değil aslında ama kafama takılıyo bisüredir..Erkek arkadaşımla haftada 2-3 gün görüşürüz çok sıkmı oluyo bilmiyorum ama telde konuşurken ben özledim diyorum daha dün görüştük ne özlemesi gibi hödüklükler yapıyo..Az önce ikimizin olduğu fotoğrafı attım altınada özlediğimi belirten bi fotoğraf dedim oda başka komik bişey atmış özlediğimi belirten fotoğraf demiş bende özlemediğin belli dedim..Şimdi ben böyle olunca ona kızmadan hiç görüşme lafını ağzıma almadım bakim nolucak diye hep aynı şekilde görüşmek istiyo hatta yok ben işim var falan diyorum görüşmeyip özlemesini sağlamak için oda ne işi tamam onu halledelim öyle görüşelim falan diyo ama lafa gelince özlediğini söylemiyo yanımdaykende yokkende gayet ilgili herhangi bi şikayetim yok ama benim lafıma karşılık bende özledim demiyo belki saçma ama bozuldum
evet tek sorunum bende dememesi yoksa hareketleriyle belli ediyo kendimi geri çekincede o peşimden koşuyo :)erkekler bizler kadar söyleyemiyorlar öyle yani duygusallıkları yok görüşüyoruz ya niye özleyeceğiz düz mantığıyla düşünüyorlar size ilgiliymiş, görüşmek istiyormuş işim var desenizde tamam o işini hallet görüşelim diyormuş hareketleriyle belli ediyor özlediğini zaten görüşmek istemese bahane bulsa haklısın ama öyle bir durum yok sen sürekli özledim deme biraz çek yani kendisi desin demezse de demesin yanında olması önemli.
Maddi durumu iyi çalışıyo,hep görüşüyoruz zaten görüşmede sıkıntı yok sorunum bende çok özledim dememesi e özlemiyosanda ne diye görüşüyosunMaddi durumu nasıl? Bana özlüyor ama sorun parasal gibi geldi. Belki buluştugunuzda hesap karşılayacak durumu yoktur ya da zorlanıyordur. Çünkü normalde ilgili diyorsun.. Tabi durumu nasıl bilmiyorum, çalışıyor mu?
Haha bende vıcık vıcıklığı çok severim :) söylemeyi düşündüm ama vazgeçtim abarttığımı düşünmesin diye en iyisi umursamıyomuş gibi yapmakBozulmayacak gibi degil ki.
Direk rahatsiz oldugunu soyle, laf arasinda falan degil. "Bu tavrindan rahatsizim" de.
Sevgililer gun icinde bile 3 4 kez ozledigini soylemeli, yasasin vicik viciklik.
Ya ben de kocamı özlemiyorum bazen dar basıyo yani. Bazen ama. Takma ya o kadar özleme lafını pek ağzına alma boğma adamı.
Ha bazı kezolar vardır böyle sürrekli şöyle özledim böyle özledim özledim allah özledim facete falan sanırsın bi bunlar aşık biz hıyarız sanki. Bana hep daha itici gelmiştir onlar
Anladım, ben hani durumu yoksa sık buluşmamak için özledim demiyordur diye düşündümMaddi durumu iyi çalışıyo,hep görüşüyoruz zaten görüşmede sıkıntı yok sorunum bende çok özledim dememesi e özlemiyosanda ne diye görüşüyosun
Bari siz yapmayın özlemek güzel şey :)Ben bile okurken özlemek kavramından soğuduysam
İşte bende özlemediyse görüşmek istemiyorum işim var diye yalan söylüyorum kabul etmiyo o zamanda e özlediysende özledim desene zormuBelki gerçekten özlemiyordur?
Ben gün içinde yalnızca kızımı özlerim mesela.
Kesinlikle duygusal değiller seni seviyorum desem aynı şekilde cevap gelir özledim e gelmiyo bende bunu anlamadımEvet hödüklük yapmış ama bence beklediğin cevapları alamayacağını hissettiğin konularda ulu orta yazma,hödüklüğü aranızda kalsın:)
Bu kadar kafaya takmazsın o zaman.
Erkekler bizim kadar duygusal değil,olsalar da belli etmek istemiyolar.
kezban demeyelim de o ağır olmuş
sürekli dile getirenler benim gözümde de samimiyetsiz ve gösteriş meraklısı oluyor
sanırsın bir onların kocası sevgilisi var ama konu sahibesi millete gösteriş yapma derdinde değil bana söylesin diyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?