Sevgiliyle garip bir sorun..

boğa burcu mu

Yapı meselesi..bende özledim desem kocama..

Peşine gülme krizine girerim herhalde..

Bazı insanlar söyleyemezler. Çok eskiden sevgilim de beni özlediğini hiç söylemiyor diye takardım daha ilişkinin başlarında hatta şüphelenirdim sevse özlerdi diye. Bir zaman sonra bir aylığına görüşemedik yurtdışındaydım yine söylemedi söylemedi. Ama o dönüşte aynı gece karşılamaya gelmesinden bakışından anladım. Adam özlüyor sadece söylemeyi sevmiyor. Yapısı bu.
Şimdi artık ne soruyorum ne söylüyorum. Benimki çocukçaymış diyorum.
Sizinki de yapı olarak dile getirmeyi sevmiyor olabilir canınızı sıkıp, ikinizi de germenin anlamı yok.

İnsan tabii ki özlemek ve özlenilmek istiyor ve bunu duymak istiyor çok tabii şeyler bunlar. Burda devreye erkek ve kadın arasındaki farklılıklar giriyor sanırım, eminim sevgiliniz sizi çok seviyor ama dürüst. Çok sık görüşüyorsunuz belki bu özlem duygusunu yok ediyor bir de sizin özlediğiniz anda o da sizi aynı hissiyatla özleyecek diye bir durum yok. size dürüst davranıyor, yapmacıklık yapmıyor. İlişkinizin tadını çıkarın :)

Herkes eşit derecede duygusal ya da romantik olmak zorunda değil. Ben de özledim lafından çok hoşlanmam, sözlerimle değil hareketlerimle duygularımı dışa vurmayı tercih ederim.

Yapı meselesi bence. odun erkekler var tamam ama bazısı içinde yaşamayı seviyor. Üstüne gitmeyin biraz .özlemesine fırsat verin. Erkek arkadaşınıza gözdağı vermek için işim var deyip buluşmayı erteliyorsunuz ama adam anlayışla karşılıyor. demekki her şey düşündüğümüz gibi olmayabilir. ozlemedigi anlamına gelmez yani söylememesi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…