- 23 Ekim 2014
- 961
- 950
- 23
- Konu Sahibi homesweethome3
-
Türk kızının ilişkideki dram arayışı da beni oldurecek. Özledim dese "yalaggn soyluyorsuuggn" diye daha da uzatacaksiniz değil mi. Ya da "yaaa amaa benim zorumla söyledin isteaaa" diyeceksiniz. Adam uzamasından korkuyorsa demek ki.
Hiç acımayın bence, sürekli demiyorum ama hergün mutlaka derim :) haftada 3 ü azaltmak lazım belkideIbretlik..
Belkide sizin sürekli özledim demenizi samimi bulmuyordur. Ben olsam öyle düşünürüm çünkü. Sanki aylar yıllar geçmişte bir de fotoğraf gonderiyormussunuz yaBazen o kadar aciyorumki şu erkeklere..
Yok biz asla paylaşmayız öyle şeyler banada çok itici gelir onlar, evlenince bende özlemem inşallahYa ben de kocamı özlemiyorum bazen dar basıyo yani. Bazen ama. Takma ya o kadar özleme lafını pek ağzına alma boğma adamı.
Ha bazı kezolar vardır böyle sürrekli şöyle özledim böyle özledim özledim allah özledim facete falan sanırsın bi bunlar aşık biz hıyarız sanki. Bana hep daha itici gelmiştir onlar
Hiç acımayın bence, sürekli demiyorum ama hergün mutlaka derim :) haftada 3 ü azaltmak lazım belkide
Yok biz asla paylaşmayız öyle şeyler banada çok itici gelir onlar, evlenince bende özlemem inşallah
güzel şey de nasıl seni seviyorum demek sık sık söylendiğinde anlamını yitiriyorsaBari siz yapmayın özlemek güzel şey :)
İşte bende özlemediyse görüşmek istemiyorum işim var diye yalan söylüyorum kabul etmiyo o zamanda e özlediysende özledim desene zormu
Kesinlikle duygusal değiller seni seviyorum desem aynı şekilde cevap gelir özledim e gelmiyo bende bunu anlamadım
Bi de şey var; "Ben söylemeden söylemiyosun hiç."
Ahshs tmm nys kptyrm bn ozlmssn ozlme.
MaşallahBiraz tuhaf olabilir ama ben eşimi aynı evin içinde bile özlüyorum
Sevgililik zamanlarını düşünüyorum eşim de senin sevgilin gibiydi, çok görüşünce, çok konuşunca sıkılıyordu. Evlendikten sonra değişti, işten eve koşarak gelir nerdeyse.
Yani çok takılma, görüşme sürenleriniz falan çok normal.
benım esımde ben sorarım ozledın mı dıye hııhııı , ık mık ozlesede ozledım zor derMerhabalar,dert diyebileceğim bişey değil aslında ama kafama takılıyo bisüredir..Erkek arkadaşımla haftada 2-3 gün görüşürüz çok sıkmı oluyo bilmiyorum ama telde konuşurken ben özledim diyorum daha dün görüştük ne özlemesi gibi hödüklükler yapıyo..Az önce ikimizin olduğu fotoğrafı attım altınada özlediğimi belirten bi fotoğraf dedim oda başka komik bişey atmış özlediğimi belirten fotoğraf demiş bende özlemediğin belli dedim..Şimdi ben böyle olunca ona kızmadan hiç görüşme lafını ağzıma almadım bakim nolucak diye hep aynı şekilde görüşmek istiyo hatta yok ben işim var falan diyorum görüşmeyip özlemesini sağlamak için oda ne işi tamam onu halledelim öyle görüşelim falan diyo ama lafa gelince özlediğini söylemiyo yanımdaykende yokkende gayet ilgili herhangi bi şikayetim yok ama benim lafıma karşılık bende özledim demiyo belki saçma ama bozuldum
size göre daha espirili bir tarzı var ve duygusal değil herhalde...Merhabalar,dert diyebileceğim bişey değil aslında ama kafama takılıyo bisüredir..Erkek arkadaşımla haftada 2-3 gün görüşürüz çok sıkmı oluyo bilmiyorum ama telde konuşurken ben özledim diyorum daha dün görüştük ne özlemesi gibi hödüklükler yapıyo..Az önce ikimizin olduğu fotoğrafı attım altınada özlediğimi belirten bi fotoğraf dedim oda başka komik bişey atmış özlediğimi belirten fotoğraf demiş bende özlemediğin belli dedim..Şimdi ben böyle olunca ona kızmadan hiç görüşme lafını ağzıma almadım bakim nolucak diye hep aynı şekilde görüşmek istiyo hatta yok ben işim var falan diyorum görüşmeyip özlemesini sağlamak için oda ne işi tamam onu halledelim öyle görüşelim falan diyo ama lafa gelince özlediğini söylemiyo yanımdaykende yokkende gayet ilgili herhangi bi şikayetim yok ama benim lafıma karşılık bende özledim demiyo belki saçma ama bozuldum
:))))Ya ben de kocamı özlemiyorum bazen dar basıyo yani. Bazen ama. Takma ya o kadar özleme lafını pek ağzına alma boğma adamı.
Ha bazı kezolar vardır böyle sürrekli şöyle özledim böyle özledim özledim allah özledim facete falan sanırsın bi bunlar aşık biz hıyarız sanki. Bana hep daha itici gelmiştir onlar
sık görüşmede özlemek az olabilir ama bizim kızımız biraz ilgi bekliyor biraz ilişkide bu ara duygusal.olabilir böyle şeyler :))Bi de şey var; "Ben söylemeden söylemiyosun hiç."
Merhabalar,dert diyebileceğim bişey değil aslında ama kafama takılıyo bisüredir..Erkek arkadaşımla haftada 2-3 gün görüşürüz çok sıkmı oluyo bilmiyorum ama telde konuşurken ben özledim diyorum daha dün görüştük ne özlemesi gibi hödüklükler yapıyo..Az önce ikimizin olduğu fotoğrafı attım altınada özlediğimi belirten bi fotoğraf dedim oda başka komik bişey atmış özlediğimi belirten fotoğraf demiş bende özlemediğin belli dedim..Şimdi ben böyle olunca ona kızmadan hiç görüşme lafını ağzıma almadım bakim nolucak diye hep aynı şekilde görüşmek istiyo hatta yok ben işim var falan diyorum görüşmeyip özlemesini sağlamak için oda ne işi tamam onu halledelim öyle görüşelim falan diyo ama lafa gelince özlediğini söylemiyo yanımdaykende yokkende gayet ilgili herhangi bi şikayetim yok ama benim lafıma karşılık bende özledim demiyo belki saçma ama bozuldum
seninki de çok aşıkmış be yaaaww:)bende sevgiliniz gibiyim benimde sevgilim durmadan ozledim diyodu ama ben bende seni ozledim diye karsilik veriyodum :) ama o surekli diyodu ozledim diye gorusup evlerimize giderdik geldikten bi saat sonra baslardi simdiden ozledim diye. bizde haftada bi kez bazende iki haftada bi gorusurduk gorusemiyoruz diye sitem ederdi hatta kavga ederdi gelmiyosun yanima diye. siz gorusme ve ozleme kelimelerini o kullanana kadar hic kullanmayin bakin nasil soylecek size ozledim diye kendiliginden.
seninki de çok aşıkmış be yaaaww:)
düzelir inşallahmalesef oyle degilmis. oyle olsa dort aydir benden ayri durmazdi dort aydir tek kelime etmeden yabanci gibi konusmamazlik etmezdi
düzelir inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?