Sevgiliyle garip bir sorun..

Bi de şey var; "Ben söylemeden söylemiyosun hiç."

Hiç acımayın bence, sürekli demiyorum ama hergün mutlaka derim :) haftada 3 ü azaltmak lazım belkide

Yok biz asla paylaşmayız öyle şeyler banada çok itici gelir onlar, evlenince bende özlemem inşallah

Hiç acımayın bence, sürekli demiyorum ama hergün mutlaka derim :) haftada 3 ü azaltmak lazım belkide

Yok biz asla paylaşmayız öyle şeyler banada çok itici gelir onlar, evlenince bende özlemem inşallah

İnşallahh zaten oraya buraya attığı çorapları filan görünce kedi besleyeydim bundan eyiydi bile diyebilceksin

güzel şey de nasıl seni seviyorum demek sık sık söylendiğinde anlamını yitiriyorsa

buda öyle söylemeden de tavır ,davranış ve gözlerinden anlarsın zaten

böyle şeyleri siparişle değil de insanların içinden gelince söylemesi taraftarıyım

sen yine söyle fakat aynı şeyi ondan bekleme herkesin yapısı bir değil

Maşallah Evlendikten sonra inşallah sizin eşiniz gibi olur bende özlemeyen bi kişi olurum,hayaller hayatlar

benım esımde ben sorarım ozledın mı dıye hııhııı , ık mık ozlesede ozledım zor der mesela sehır dısına gıder, yada akşam eve gelır ozledım senı derım daha sabah gorustuk ya der )
erkekler bu konuda bıraz hodükk kaçıyor ama bakışlarından anlıyorsun özlenip özlenilmediğini

Sevgiliniz aynı benim gibi ben de çok çabuk özleyen biri değilim sizin de bu kadar 'özledim' kelimesi kullanmanız biraz onu sıkıyor olabilir

size göre daha espirili bir tarzı var ve duygusal değil herhalde...

:))))

Özlemiyordur bence gerçekten, daha dün görüştüğü insanı neden özlesin ki? Deliler gibi, çok yoğun derecede aşık olması lazım onu yapması için. O derece aşık değilse neden özledim desin? Gayet iyi yapıyor bence.

bende sevgiliniz gibiyim benimde sevgilim durmadan ozledim diyodu ama ben bende seni ozledim diye karsilik veriyodum :) ama o surekli diyodu ozledim diye gorusup evlerimize giderdik geldikten bi saat sonra baslardi simdiden ozledim diye. bizde haftada bi kez bazende iki haftada bi gorusurduk gorusemiyoruz diye sitem ederdi hatta kavga ederdi gelmiyosun yanima diye. siz gorusme ve ozleme kelimelerini o kullanana kadar hic kullanmayin bakin nasil soylecek size ozledim diye kendiliginden.

seninki de çok aşıkmış be yaaaww:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…