Sevgiliyle günde ne kadar konuşulur??

ben sürekli onun aramasını mesaj çekmesini bekliyordum eskiden.:1: şimdi aklıma her geldiğinde mesaj çekerim ararım konuşuruz onun aklına gelir o mesaj çeker. bunun bi kısıtlaması olmamalı.sırnaşık şey ders çalışırken ya da işimiz olduğunda hangimiz daha önce müsait olursak o önce davranır.zemuszemus 4 senedir böyle yürütüyoruz kaydirigubbakcemile5 çok konuşmanın kavgayı tetiklediği de kesin alsanaalsanasmile ayrı şehirlerde olanların işi biraz daha zor sanırım.güven olduktan sonra özlemek bile çok güzel:asigim::1hug:

Bizim ilişkimizde 5 yıllık.Bizde kimin fırsatı olsa o arar.
1 saatte bir araşırız.Aşkım çok yoğun olursa bile arayıp seni seviyorum der bende aynı şekildeboshayallersmile

Biz telefonda konuşmayı pek sevmiyoruz...:umursamaz:
Mesajlaşmayı da...Abartmadan mesajlaşırız tabii gün içinde. sempatiksalakcinni

Şuan ayrı şehirlerdeyiz ama günde konuştuğumuz dakika 5-10 dakikadır toplam. 2 kere filan konuşuruz, önemli olaylar varsa onlardan bahsederiz...Uzaktayken telde konuşunca ben çok hüzünleniyorum, o da...:gitme:

Sık sık mesajlaşırız ama tabii bizim sıklığımız başkalarına göre az kalabilir...
:1:

Merhaba kızlar, benimde böyle bir sorunum var, özellikle sevgilisi olanlara sormak istiyorum. Şuanda bir ilişkiye başlamak üzereyim, kendisi şehir dışında yaşıyor.gündüzleri msn de görüşüyoruz, gün içinde telefonlaşıyoruz, o gecede görüşmek istiyor. Gece ben telimi kapatıp yatıyorum sabah erken kalkıyorum çünkü, bu yüzden tartışıyoruz devamlı, ne yapcam bilemedim..

Biz devamlı telefonda görüşmeyiz hatta haftada bir falan gorusuyoruz genelde görüştüğümüzde en az 1 saat konuşuyoruz ikimiz de memnunuz durumdan...farklı şehirlerdeyiz bu arada :kedi:
Gündüz msjlaşıyoruz uygun oldukça gece de 9-10 dan 1'e kadar msn de görüşüyoruz sonra uyuyoruz...bu şekilde yürüyüp gidiyor gayet iyi şekilde 15 aydır
:nazar: :asigim:

Bizim ilişkimiz henüz yeni ablaları sempatiksalakcinni
Uzaktayız birbirimizden :1ninca:
İkimiz de çalışıyoruz, dolayısıyla zırt pırt arayamıyoruz. sengözlerimebaksanab
Gün içinde 2-3 defa 2-3 er dakikalığına telefonda konuşup sonra kamerada konuşuyoruz.
boshayallersmile
Daha zevkli oluyor ya telefon sıkıcı bir süre sonra aklinialirimsmile
Ben ya da o ne fark eder ki?
Bu ilişkinin başlamasına beraber karar verdik neticede :CüvCüv:
Ama onun benden daha istekli olması benim için önemli bir unsur elbette naniknanik
Çoğu zaman o arıyor :1: :1: :1:

Merhaba kızlar, benimde böyle bir sorunum var, özellikle sevgilisi olanlara sormak istiyorum. Şuanda bir ilişkiye başlamak üzereyim, kendisi şehir dışında yaşıyor.gündüzleri msn de görüşüyoruz, gün içinde telefonlaşıyoruz, o gecede görüşmek istiyor. Gece ben telimi kapatıp yatıyorum sabah erken kalkıyorum çünkü, bu yüzden tartışıyoruz devamlı, ne yapcam bilemedim..

Neden telefonunu kapatıyorsun ki?
bilmiyorumkismile
Kapama telefonunu akşam 5-10 dakika konuşun işte. sengözlerimebaksanab

KiymiziAba pek bi komiksin bacım :mymeka:

beğenmedin mi :delphin:

anlayış göstermeli. şimdiden hayatına müdahale etmesine izin verme. sonra kontrol edemezsin. sengözlerimebaksanab

o arasın ben aramam denildiğinde de bir süre sonra ilişki yıpranıyor. tıpkı sizin sürekli aramanız onun daha çekimser kalması gibi. gerçekten birlikte ilerlemeli.. o gün içerisinde fırsat buldukça mesaj çekiyor veya arıyorsa siz de aynı şekilde yaklaşmalısınız. sen aradın ben aramadım, ben çok arıyorum o aramıyo filan gibi kaprislere girildiğinde bu ufak tefek sorunlar çok büyüyor..

dürüst olmam gerekirse ben ararım o arar ama genelde o daha fazla arar o 2 kere ararsa ben bi kere ararım fazlada sımarmasını istemiyorum cünkü ayrıcada fazla konusamıyoruz zaten işten geliyor 7 de yemek yemesi dus alması derken 8 gibi msn giriyor msnde konusuyoruz bi saat sonrada yatmaya yakın telde konusuyoruz bi gün tatili var o günde bulusuyoruz zaten fazla konusmayada zman olmuyor ki ama genelde calısmadan önce böle sürüyordu bir bucuk senelik bi ilişikimiz var

Son düzenleme:
kızlar valla ne buluyonuz bu kadar konuşcak ne var ne yok naptın şunu naptın bunu naptın geçmi kaldın erkenmi kalktın ee bitti sık sık konuşmasanız da bu ilişki nasıl ilerleyecek deilmi yok bunun ölçüsü cidden yaaboshayallersmile

Msn ve telefonda mesajlaşmayı pek tercih etmiyoruz .Telefonda konuştuğumuz sürede konuşacaklarımıza bağlı olarak değişiyor .Ortalamaya vurursak eğer 20 dka diyebilirim .Ama dediğim gibi değişiyor bu süre yerimseniben

ben günde 10 dak konuşabiliyorum konuşma saatimiz belli o saat gelince tlfonun başında beklerim arar konuşuruz şartlar böle ne yapalım mafoldumben

Son düzenleme:
Neden telefonunu kapatıyorsun ki?
bilmiyorumkismile
Kapama telefonunu akşam 5-10 dakika konuşun işte. sengözlerimebaksanab

Canım onun aradığı saatlar gecenin 2-3 gibi..O geç yatıyor, ama ben o saatte uyuyorum, hem havalar çok soğuyunca annemle aynı odada yatacağız. O zaman hiç müsait olamayacağım, gelde bunu ona anlat..

Back
X