Sevgiliyle izlenecek romantik filmler

evet bakıyorum öyle sitelere. bi de 'a walk to remember' diye bi film varmış. izleyen var mı acaba o da güzel bişeye benziyo

ben kesinlikle 'if only'yi tavsiye ederim. konusu da arası son zamanlarda çok da iyi olmayan bir çift var.o gün kız bir trafik kazası geçirir ve ölür. adam ona olan sevgisinin büyüklüğünü anlar,kahrolur. o gece uyur ve sabah kalktığında bir gün öncesinde uyanır. sevgilisinin öldüğü güne yani.güzel bir gün geçirebileceği bir şans verilmiştir.

konusu böyle,bence senin sevgilinle olan duruma da çok uygun olacaktır.Sevginin kıymetini hatırlamak isteyenlere....

hımmm evetttt güzele benziyo sağol tatlım

3 kez izleyip 3 ündede hüngür hüngür ağladığım vefanın gerçek aşkın anlatıldığı bir film.Not defteri mutlaka tavsiye ederim.

the notebook.......

evet bakıyorum öyle sitelere. bi de 'a walk to remember' diye bi film varmış. izleyen var mı acaba o da güzel bişeye benziyo
ben izledm a walk to remember ı ve the notebook u ikisinede bayıldım ama the notebooku ne zamn izlesem deli gibi ağlarım ve sürekli açar izlerim moralim bozulunca a walk the remember tek seyirlik bence insan bida izlemeye bile gerek duymuyo.
p s : the notebooktaki öpüşme sahnesi ödül almıştı best kiss ödülü

the notebooku şu an izliyorum o kadar övdünüzki dayanamadım :) bi de if only i izlerim artık hangisi uygunsa seçerim birini

if only izlememiştim bende merak ettim.
The notebook,not:seni seviyorum bu ikisi güzeldi.

Sayenizde if only filmini merak ettim ve şuanda indiriyorum. Bugün izleyeceğim

Erkek arkadaşınız savaş filmlerinden siz de aşk filmlerinden hoşlanıyorsanız "Pearl Harbor" çok beğendiğim bir filmdi.. Erkek arkadaşım ve ben filmin sonun da gayet mutlu olmuştuk :)

A Moment to Remember
Erkek arkadaşımın tavsiye ettiği çok süper bir film ağlamaktan gözümde yaş kalmamıştı tabi onunda

a walk to remember izledim şimdi. diğerleri kadar dokunaklı değil bence. tekrar tekrar açılıp izlenmez.
pearl harbor'ı da dikkate alıcam cnm sağol

a moment to remember'a da bakayım bi ara

konu sahibi arkadaşım,sen çok yaşa e mi
vallahi haftasonu izlenecek ne güzel filmler oldu ohh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…