Sevgiliyle izlenecek romantik filmler

Daha önce yazılmış mı bilmiyorum ama kesinlikle, Eternal sunshine of the spotless mind (Sil Baştan) ve Jeux D'enfants (Cesaretin var mı aşka) izleyin derim :71:

Erkek arkadaşınız savaş filmlerinden siz de aşk filmlerinden hoşlanıyorsanız "Pearl Harbor" çok beğendiğim bir filmdi.. Erkek arkadaşım ve ben filmin sonun da gayet mutlu olmuştuk :)

A Moment to Remember
Erkek arkadaşımın tavsiye ettiği çok süper bir film ağlamaktan gözümde yaş kalmamıştı :59: tabi onunda:1:

bak bu çok iyi oldu erkek arkadaşım bayılıyo savaş filmlerine, sağol canım :)

:) :) :) faydalansın herkes ne güzel işte :64:

Kadın aklı erkek aklı da cok eglencelı bır fılmdır, bir erkegı 10 gunde kaybetmenın yollarını da tavsiye ederim. Holiday i de cok sevmiştim mekanlarda cok güzel ayrıca. Romantik komediyle ilgili baska onerılerım olabılır haftaya istersenız...

hımmm bi çoğunuzun aklına hemen bu film geliyosa bi izlemeli :82:
hepiniz sağolun kızlar fikirleriniz için
filmi evde falan da izlemicez bi kafede özel 2 kişilik sinema salonları varmış tesadüfen öğrendim daha dün. orayla konuşup sürpriz yapmak istiyorummm umarım işe yarar :69:
başka fikirleriniz varsa film konusunda bekliyorum tabiii

canım bu cafe nerede bende nişanlımın gönlünü böyle alabilirim bilgi verebilirmisin?? :34:

canım bu cafe nerede bende nişanlımın gönlünü böyle alabilirim bilgi verebilirmisin?? :34:

bahçelideymiş tatlım 25. sokakta cafe cafe ismi ama ben daha gidip görmedim internette denk geldim tesadüfen keşfettim

Son düzenleme:
Kadın aklı erkek aklı da cok eglencelı bır fılmdır, bir erkegı 10 gunde kaybetmenın yollarını da tavsiye ederim. Holiday i de cok sevmiştim mekanlarda cok güzel ayrıca. Romantik komediyle ilgili baska onerılerım olabılır haftaya istersenız...

ben komedi olsun istemiyorum aslında :50: şöyle dokunaklı bişi olsun da içinde bişeyler uyansın napıyorum lan ben bu kıza desin :1::1:

Like Water for Chocolate (1992) IMDb: 7,2
aaah ne aşk :61:
Ayrıca Kitabı da var Laura Esquivel-Acı Çikolata
Önce kitabı okursanız daha bir etkili oluyor :)

36__78984_zoom.jpg

Son düzenleme:
ben komedi olsun istemiyorum aslında :50: şöyle dokunaklı bişi olsun da içinde bişeyler uyansın napıyorum lan ben bu kıza desin :1::1:

O zaman sil baştan diyorum kesinlikle, ana fikir olarak, sevgilisini kaybedince anılarının değerini anlayan bir adamın fantastik hikayesi diyebiliriz. Benim gibi romantik filmlerden hiç hazzetmeyen birini bile derinden etkilemiş bir film kesinlikle :16:

Gerçi cesaretin var mı aşka da öyle, bilemedim şimdi :26: onun da sonu çok vurucu, hem de çoooookkkkkk :43:

O zaman sil baştan diyorum kesinlikle, ana fikir olarak, sevgilisini kaybedince anılarının değerini anlayan bir adamın fantastik hikayesi diyebiliriz. Benim gibi romantik filmlerden hiç hazzetmeyen birini bile derinden etkilemiş bir film kesinlikle :16:

Gerçi cesaretin var mı aşka da öyle, bilemedim şimdi :26: onun da sonu çok vurucu, hem de çoooookkkkkk :43:

kafam karıştı yahuuuuuu :1: neyse zaten film işi hemen olmicak biraz zamanım var o zamana kadar araştırırım hepsini :82:

bugün izledim if only'i hatta şimdi bitirdim hemen yazmak istedim. the notebook'tan daha çok etkiledi beni açıkçası :5:

insanın sevdiğini kaybetmesini düşünmesi bile bu kadar zorken,aşklar bu kadar zor elde edilmişken bu terk edişler niye? dedirtmişti bana. iki defa izlemiştim ve izlettirmiştim,izleyen herkesi de ağlatmıştım.:43::43::43: hatta filmden sonra arkadaşlarım hemen sevgililerini aramışlardı sevgilerini tekrar söylemek için.:69::69::69:

bu arada tavsiye edilen çok güzel filmler var ve çoğunu da izledim daha önce. ancak yine de duruma en uygun düşenin İf Only olduğunu düşünüyorum. Karar senin

kafam karıştı yahuuuuuu :1: neyse zaten film işi hemen olmicak biraz zamanım var o zamana kadar araştırırım hepsini :82:

bence hepsini önce tek başına izle, sonra vermek istediğin mesaja en uygun olanı seçip sevgilinle izlersin, izlerken daha önce izlemiş olduğunu çaktırma ama :1:

insanın sevdiğini kaybetmesini düşünmesi bile bu kadar zorken,aşklar bu kadar zor elde edilmişken bu terk edişler niye? dedirtmişti bana. iki defa izlemiştim ve izlettirmiştim,izleyen herkesi de ağlatmıştım.:43::43::43: hatta filmden sonra arkadaşlarım hemen sevgililerini aramışlardı sevgilerini tekrar söylemek için.:69::69::69:

bu arada tavsiye edilen çok güzel filmler var ve çoğunu da izledim daha önce. ancak yine de duruma en uygun düşenin İf Only olduğunu düşünüyorum. Karar senin

çok güzel anlatmışsın :69: if only beni de çok etkiledi ağlattı :5: filmin konusu bize çok uygun çünkü erkek arkadaşım benim ilişkimiz için bişey yapmadığımı emek harcamadığımı düşünüyo :43::43:

Şu sınav maratonum bitsin benim için de güzel bir arşiv oldu burası Romantik ve Romantik komedilere bayılıyorum..

Hazır aklıma gelmişken Cennet gibi çok güzel bir Romantik komedi..Yer yer güldürüp,yer yer duygulandıran bir film :)

$Cennet-Gibi.webp

Konu :
San Fransisco'da bir apartman dairesi kiralayan David oraya taşınmıştır. Oda arkadaşı istemeyen David'in karşısına Elizabeth isimli kız çıkar ve ortalık karışır. Oturduğu yerin kendi evi olduğunu iddia eden Elizabeth sonra birden ortadan kaybolur...

Back
X