Sevgiliyle konuşurken..

Lyudka

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
23 Haziran 2011
1.614
12
0
Diğer
Şimdi diyeceksiniz aman bu da dert mi :17: ama şöyle birşey var biz sevdiceğimle mesajlaşırken bir kaç gündür sanki soğumuş gibi de değil aslında çok seviyorum onu konuşacak konu mu bulamıyorum diyeyim ne diyeyim bilemiyorum ama geriliyorum ve panik yapıyorum bir gerginlik hissediyorum kendimde çünkü bu ilişkinin üstüne çok titriyorum ama yüzyüzeyken bir problem yok bülbül gibi şakıyoruz maşallah :16: sizce sanal olan bu iletişim de önemli mi? o da farkında mıdır acaba aynı şeyleri düşünüyor mudur? mesajlaşmayı kessek mi bilemedim. ancak şu açıdan bakınca da daha önceki ilişkilerimde de böyle bir evre olmuştu bir yerden sonra bir durgunluk oluyor ama sanki bir basamak yukarı çıkmak gibi kendini yanında daha rahat hissettiğin bir evreye geçiyorsun bunu atlatınca acaba bu o mu demek? ilişkinin yeni bir evresi midir bu :44:

Son düzenleme:
sizde,,dakka başı msjlaşmayın caımm,,gerektiği zaman birbirinize maj atın,,konuşun tlefonda....yeni bi ilşkimi sıkk msjlaşıosunuz??

Sınanma evresi olabilir.

Hiçbir şey de olmayabilir.

Saatlerce uzun uzun konuşunca da pürüzler çıkıyor bazen.:31:

Her şey tadında güzel.

Mesaj ayrı bir bela zaten.:27:

İnsan derdini anlatamıyor adamakıllı...:14:

Sıkmayın canınızı,gayet normal.

Allah başka dertler vermesin.:nazar:

sizde,,dakka başı msjlaşmayın caımm,,gerektiği zaman birbirinize maj atın,,konuşun tlefonda....yeni bi ilşkimi sıkk msjlaşıosunuz??

dakika başı değil canım ya o evreyi geçtik, 3 ay oluyor işte ama deli gibi seviyorum ve biliyorum ki o da seviyor öncesine dayanan bir muhabbetimiz var zaten :17:

Sınanma evresi olabilir.

Hiçbir şey de olmayabilir.

Saatlerce uzun uzun konuşunca da pürüzler çıkıyor bazen.:31:

Her şey tadında güzel.

Mesaj ayrı bir bela zaten.:27:

İnsan derdini anlatamıyor adamakıllı...:14:

Sıkmayın canınızı,gayet normal.

Allah başka dertler vermesin.:nazar:

sınanma evresi derken? bunu atlatmamız mı gerekiyor yani sorun değil ben beklerim düzelecekse belki onun aklında öyle bir şey yoktur bile ben kendi kendime çıkardım işte belki bunu ah biz kızlar :17: üstüne çok titrediğim için böyle oluyor sanırım, yüzyüzeyken hiç bir sıkıntı çekmiyorum konuşmakta zaten sorun mesajda benim sanırım mesajlaşmayı sevmiyorum :44:

Senin şu an dikkatini çekmiş birden bence ve batıyor gözüne. Unutunca geçiyor. Düşünme hiç bence normal.
Bize de olmuştu böyle. Çok düşünme çünkü boyut tartışmaya gidebiliyor.

bence mesaj denen şey ilişkiyi öldüren bişey benim dört yıllık bi ilişkim var ve bu mesaj meselesi yüzünden o kadar çok kavga ettik ki ayrılma noktasına bile geldik ... mesaj bizi sıradanlaştırıyodu sanki ona olan özlemimi yok ediyodu hiç bi sorunumuz yokken tartışıyoduk sürekli neyseki artık beni anladı çok şükür aştık... bence sorun çok fazla mesajlaşmakla alakalı

haklısınız hanımlar mesajlaşmayı sevmiyorum sadece onu görene kadar ne yaptığını bilmek haberdar olmak amaçlı kullanmak zaten benim amacım panik yapmama gerek yok mudur yani

atlatmalıyız canım çünkü korkuyorum 19 yaşım bu arada :)

dakika başı değil canım ya o evreyi geçtik, 3 ay oluyor işte ama deli gibi seviyorum ve biliyorum ki o da seviyor öncesine dayanan bir muhabbetimiz var zaten :17:

sınanma evresi derken? bunu atlatmamız mı gerekiyor yani sorun değil ben beklerim düzelecekse belki onun aklında öyle bir şey yoktur bile ben kendi kendime çıkardım işte belki bunu ah biz kızlar :17: üstüne çok titrediğim için böyle oluyor sanırım, yüzyüzeyken hiç bir sıkıntı çekmiyorum konuşmakta zaten sorun mesajda benim sanırım mesajlaşmayı sevmiyorum :44:

Ya atlarsınız büyük ihtimal,her şey durağanlaşıyor dönem dönem.:31:

Yüz yüze öyle farklı ki...:16::16::16:

Sıkma canını.Yaş kaç bu arada ?

telefonda internette yani sizin tabirinizle sanal ortamda uzuun konusma ve mesajlasmaları sevmiyorum, çünkü birsüre sonra konusacak birsey kalmıyor sacma sapan yerlere gidiyor sohbet ufacık birşeyden kavga cıkabiliyor ve karsımızda olmadıgı için mimikleri göremedigimizden yada netteysek ses tonunu duyamadıgımızda yanlıs anlasılıp iyice yokusa sürebiliyoruz işi..

ilişkinin üstüne çok titrediğiniz için tabiri caizse "kal" geliyor olabilir size. neden insan sevgilisine mesaj yazarken gerilsin ki bence rahat olun yanınızdaymış gibi düşünün mesajlaşırken işe yarayabilir :) mesajlaşmayı kesmeyin bence onun da tadı ayrı oluyor. o an dinlediğiniz şarkıdan izlediğiniz filme kadar her şeyi yazabilirsiniz ki...

telefonda internette yani sizin tabirinizle sanal ortamda uzuun konusma ve mesajlasmaları sevmiyorum, çünkü birsüre sonra konusacak birsey kalmıyor sacma sapan yerlere gidiyor sohbet ufacık birşeyden kavga cıkabiliyor ve karsımızda olmadıgı için mimikleri göremedigimizden yada netteysek ses tonunu duyamadıgımızda yanlıs anlasılıp iyice yokusa sürebiliyoruz işi..

ben de hiç sevmiyorum yüzünü görmek gözlerine bakmak varken.. ancak o da bir ihtiyaç gibi sanki günümüzde yani o mesaj atınca ne yapayımki cevap vermeyeyim mi :( sadece onun için burda olduğumu bilsin istiyorum oldukça değer veriyorum ona ve böyle ufak tefek şeylere takılmasın istiyorum ilişkimiz, belki farkında bile değildir o ama gel gör ki ben takıntı yaptım bunu şu an..

ilişkinin üstüne çok titrediğiniz için tabiri caizse "kal" geliyor olabilir size. neden insan sevgilisine mesaj yazarken gerilsin ki bence rahat olun yanınızdaymış gibi düşünün mesajlaşırken işe yarayabilir :) mesajlaşmayı kesmeyin bence onun da tadı ayrı oluyor. o an dinlediğiniz şarkıdan izlediğiniz filme kadar her şeyi yazabilirsiniz ki...

değilmi çok saçma aslında ama sanırım konuşacak konu bitecek, biz biteceğiz korkusu dürtüyor beni kendimi çok sıkıntıda hissediyorum

Son düzenleme:
değilmi çok saçma aslında ama sanırım konuşacak konu bitecek, biz biteceğiz korkusu dürtüyor beni kendimi çok sıkıntıda hissediyorum

Merhaba,

O korku bende de oluyor bazen. Acaba konuşacağımız şeyler biter mi falan korkusu? Sevgilim bir de sağolsun sürekli mesaj atar, neden bana cevap yazmıyorsun aşkım der küser filan ki genelde erkekler pek sevmiyor mesaj olaylarını :1: Bir aradı mı en az 2 saat konuşuruz ama falan bazen monotona bağlıyor bir kaç gün. Ben bunu sıkıldık mı acaba ? :18: diye düşünürken, sevgilim arada bir olur öyle normal diyor ve akışına bırakınca düzeliyor zaten. Ne kadar zamandır berabersiniz o kısmı göremedim ama bazen biz biteceğiz korkusu normal hiç bir şey sölemediğin noktada sadece seviyorum seni falan demek bize güzel :17: Ben şahsen bazen aşkım, kuzum yazıyorum öyle mesajlarla dünya sorunlarını konuşacak değiliz ya saçmalasak da olur diyorum :37: Mutluluklar :nazar:

Sakın ona takılma:20: Bir ara ben takmıştım hemde çok fena didikliyordum yok muhabbet bitiyor mu, sıkılıyor mu sonra soğudu mu diye kuruyor insan kafasında gel gelelim bi'ara buna takılmayı unuttum, aklımdan çıktı gitti. Ve o an anladım ki her şey ne kadar da normal seyrinde ilerliyormuş. Yeri geliyor o an deli gibi sevsek de konuşasımız gelmiyor, yeri geliyor o gün evde tüm gün hiçbir şey yapmadan oturup kitap okuyoruz. Ee bu durumda tüm gün ne anlatabilirsin ki ona. Ya aşkın cilvesini yapar tatlı tatlı şakalaşırsınız ya da olur olmadık muhabbete kayar bir anda tartışırken bulursunuz kendinizi. Şöyle düşün yeri geliyor aynı evde olduğun annenle bile doğru düzgün konuşmadığın oluyor ee soğudun mu sıkıldın mı? :) Benim hatama düşmeyin erkek arkadaşım hep şey der: her gün nasıl aynı ruh halinde olalım:ssz: Ee adam haklı her gün ilk günlerdeki gibi aşkla nasıl mesajlaşasın öyle mesajlaşırken uyyakaldığın gecelerdeki gibi. Bir bakıma o anlar ilişkinin nefes alması gibi. Eğer hep dorukta olsaydı emin ol yorulunurdu. Keyfini çıkar, rahatsız hissedersen aşkım kitap okiyim mi azıcık hııı de:1:

O bendede oluyor arada mesela her şey iyiyken bi sorun yokken bi durgunluk konuşacak bişey bulamama varmış gibi görüyorum aslında sadece bunu ben düşünüyorum sanırım sevgilim gayet bişey yokmuş gibi konuşuyor.
Bence geçici bi durum :)

aslında bence sadece biz düşünüyoruz böyle detayları onlar seviyorum tamam seviyorum o zaman devam sevmiyorum o zaman bitti gibi direk yaklaşıyorlar konuya :1: işin hikaye yazma kısmı biz kızlarda :1: sordum farkında bile değilim dedi gel de çıldırma :27:

Back
X