sizde,,dakka başı msjlaşmayın caımm,,gerektiği zaman birbirinize maj atın,,konuşun tlefonda....yeni bi ilşkimi sıkk msjlaşıosunuz??
Sınanma evresi olabilir.
Hiçbir şey de olmayabilir.
Saatlerce uzun uzun konuşunca da pürüzler çıkıyor bazen.
Her şey tadında güzel.
Mesaj ayrı bir bela zaten.
İnsan derdini anlatamıyor adamakıllı...
Sıkmayın canınızı,gayet normal.
Allah başka dertler vermesin.
dakika başı değil canım ya o evreyi geçtik, 3 ay oluyor işte ama deli gibi seviyorum ve biliyorum ki o da seviyor öncesine dayanan bir muhabbetimiz var zaten
sınanma evresi derken? bunu atlatmamız mı gerekiyor yani sorun değil ben beklerim düzelecekse belki onun aklında öyle bir şey yoktur bile ben kendi kendime çıkardım işte belki bunu ah biz kızlarüstüne çok titrediğim için böyle oluyor sanırım, yüzyüzeyken hiç bir sıkıntı çekmiyorum konuşmakta zaten sorun mesajda benim sanırım mesajlaşmayı sevmiyorum :44:
telefonda internette yani sizin tabirinizle sanal ortamda uzuun konusma ve mesajlasmaları sevmiyorum, çünkü birsüre sonra konusacak birsey kalmıyor sacma sapan yerlere gidiyor sohbet ufacık birşeyden kavga cıkabiliyor ve karsımızda olmadıgı için mimikleri göremedigimizden yada netteysek ses tonunu duyamadıgımızda yanlıs anlasılıp iyice yokusa sürebiliyoruz işi..
ilişkinin üstüne çok titrediğiniz için tabiri caizse "kal" geliyor olabilir size. neden insan sevgilisine mesaj yazarken gerilsin ki bence rahat olun yanınızdaymış gibi düşünün mesajlaşırken işe yarayabilir :) mesajlaşmayı kesmeyin bence onun da tadı ayrı oluyor. o an dinlediğiniz şarkıdan izlediğiniz filme kadar her şeyi yazabilirsiniz ki...
değilmi çok saçma aslında ama sanırım konuşacak konu bitecek, biz biteceğiz korkusu dürtüyor beni kendimi çok sıkıntıda hissediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?