Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
sevgiliyle ne konuşulur, sizler ne konuşuyorsunuz :)
sanırım gün içinde çok fazla konuşuncada konu bulma sıkıntısı oluyo :) biz gün içinde fazla arıyoruz birbirimizi sonra aynen yukardaki arkadaşın dediği gibi ''hıı,anladım,tamam''
konuşacak konu kalmadığında ee lere dönmeden olay hemen müdahale ederim
bugün balayımız için bi çok yer keşfettim (her seferinde geleceğimizle ilgili birşeyler -askerde aşkyoldaşım )
ben tıkanınca da ondan gelir hemen :
konuşmadığında bile çok şey söylüyor sessizliğin dinliyorum ben de...
anlatamadıkların onlar ... konuşamadıkların,sessizce akıyor içime ...
edebiyatı da pek sever paşam
gece gece güldürdün beni çok yaşa ya :) benim çevremde kim ne yapmış kim ne demiş kim kime bakmış kim evlenmiş hepsini bilir kimi sevmem kime uyuz olurum falan çok güzel dinliyoda azcıkta katılsa bazen onlarda dedikodu yapıyo amaaa bayıldım sana ya :)
aynı ben de öyle işte.. o şöyle yapmış, bu böyle yapmış... o öyle demiş........
ben bazen de şey yaparım işte.. ee bir erkek olarak sende olaya bak bakalım der zorla konuştururum..
hatta bura da ki böyle ilgi çekici konuları da anlatmışlığım var yani....
kavga edince falan da der, hadi sende yaz bakalım kimi haklı bulacaklar diye.. o kadar vakıftır hayatımda olanlara...
Valla bızde hıc ee lafı donmez ortada :) hersey konusulur ne yaptıysak anlatırız arada dedıkodu bıle yaparız valla hatta telefonla aradıgında gulmekten konusamıyorum cok espırıktır kendısı bıde sacma sapan cumlelerı vardır bı soyler ben kahkahalarla gulerım :) tabı mesajlasırken her gun bır sure sonra olay kavgaya donmuyo degıl bagrırız cagrırız bıde stresımızı atarız barısıp uyuruz sonra :)
Şu anda nerde ev tutacağız buranın kirası şöyle, şura çok uzak.... şimdilik konu bundan ibaret..Ama genel olarak çok güzel sohbet ederiz gelecekten bahsederiz, hayallerimizden, bol bol dedikodu yaparız (oda pek sever dedikodu yapmayı) sürekli benle uğraşır damarıma damarıma basar, arada kavgada ederiz tabi ama sonra barışırız mutlaka
konuyu hortlatmış gibi oluyorum ama yeni başlık açmak istemedim.
Yüz yüze olsun telefonda olsun sıkıntı yaşıyoruz, öyle sessiz kalıyoruz işte, bu da acaba evlenince de mi böyle olacak diye umutsuzluğa götürüyor bizi
Konuyu hortlatan arkadaş gelecekten, hayallerınden basla konuşmaya ohoooo sonra senı susturabilene ask olsun adın çıkar gevezeye.. bende konuşma ozurluyumdur ki Bı ınsanı anlayana tanıyana kadar hep ole genel konularda usteleyıp sıkmak yerıne belırsız ama olmasını ıstedıgım seylerı anlatırım..
arkadaşlar benim uzun süredir bir erkek arkadaşım var fakat muhabbet edecek konu bulamıyorum napıyorsun, nasılsın seni çok özledim dışında konuşacak bir konu bulamıyorum. O yaz tatilinde inşaatta çalışıyor ben de tüm gün evdeyim desem ki günlük neler yaptığımızı konuşsak onlar da kısıtlı sizler ne yapıyorsunuz neler konuşuyorsunuz nasıl muhabbet kuruyorsunuz :26::26:
valla biz hiç bikmadan konuşuyoruz ya mesaj arama özellikle yani bir aramada 1 saati geçiyor hatta 2 saat oluyor. bıraksan şarj bitmese iş güç olmasa akşama kadar telefon açık kalır. konuşmak önemli değil yani onun yanında hissediyor insan kendini mesela evde iş yapıyorsa onun sesi geliyor falan. mesajda biraz konu bulamiyoruz çünkü uzun yazmak anlatmak zor geliyor kısa kısa sevgi sözleri şakalar yazıyoruz. telefonda ise akla ne gelirse. o işte olanları yazıyor. ben okulda olanlaRı. özledim. yanımda olsan keşke şuraya gideriz falan filan. ne yapıyorsun nerdesin onun gibi şeyler.
arkadaşlar benim uzun süredir bir erkek arkadaşım var fakat muhabbet edecek konu bulamıyorum napıyorsun, nasılsın seni çok özledim dışında konuşacak bir konu bulamıyorum. O yaz tatilinde inşaatta çalışıyor ben de tüm gün evdeyim desem ki günlük neler yaptığımızı konuşsak onlar da kısıtlı sizler ne yapıyorsunuz neler konuşuyorsunuz nasıl muhabbet kuruyorsunuz :26::26:
ya da hayallerden bahset. evlenince şöyle ev bulalım. yemek sen yap. neleri seversin? bahçesinde şu ağaçlar olsun. şu hayvanlar olsun. yada olaylar hikayeler anlat tartışın falan