Sevgiliyle tartisma

Jolyss

Guru
Kayıtlı Üye
26 Temmuz 2011
3.712
2.368
333
Merhaba arkadaslar, sevgilimle tartistik sacma sapan sebeplerden dolayi her iliskide olabilecek seyler.. ve bana sana cok kirginim bazen dusuncesizce beni kiriyorsun dedi ve kendini benden sogutuyorsun dedi.. cidden ne dusunuyorsam hic cekinmeden hepsini saydim sayistirdim.. baya kirildi ki bende ona kirildim.. bugun'de benden intikam alircasina ayni hareketleri kendisi yapti bana.. sizdede soguma oluyormu tartisma oldugu zaman ? su an icim yaniyor sanki.. ki ciddi bir iliski bizimkisi ailelerle tanisildi edildi.. acaba mesafeden dolayimi bu haldeyiz bilemiyorumki.. annesi aradi gecen gun beni, bende x'le tartistik, beni kirdi bende onu kirdim dedim, olur oyle seyler bebegim takma kafana diyor, o seni ozlediginden oyle yapiyor diyor, kiskaniyor aranizdaki mesafelerden dolayi dedi.. sizdede oluyormu bu tip seyler yoksa benim iliskimdemi sorun var.. ne kadar tartissakta asla kufur, hakaret yoktur bize..

Tartışılır ama saygı çerçevesinde olmalı, olursa ilişkinin geleceği olur..

Olur arada ki mesafeden dolayı..İki tarafta alttan almak istememiş inatlaşmıssınız

Olur arada öyle tartışmalar bende de soğuma oluyor dediğin gibi sonra da üzülüyorum benimki de aynen soğutuyorsun diyor tartışma olduğu zaman böyle geçip gidiyor :)

tartışmalarınızın kıskançlık boyutu içeriği şekli gelecek için büyük ipuçları verir aşabilirsiniz yada daha ileri boyutlarada varabilir dikkatli olun!!!!

Çok sıkma canını geçer gider inşallah

Mesafe bahanesinin arkasına saklanmadan şunu muhakkak dipnot etmelisin. Saygı herşeyin önünde gelmelidir. Sana bir kez saygısızlık yapan her tartstığınzda yapmak isteyecek sonra bu bir alışkanlık haline gelip sürekli bir hal alacak. Kim olursa olsun ne kadar seversen sev istersen öl ama ona o incecik kırmızı çizgiyi hatırlat.

Tartışılır ama saygı çerçevesinde olmalı, olursa ilişkinin geleceği olur..
bizde saygi var iste, tartissak bile asla kufur olmaz.. acaba ben tartismayi cokmu seviyorum ya !!! buda ister istemez onu urkutuyor ama hakli oldugum seyler cok..

Olur arada ki mesafeden dolayı..İki tarafta alttan almak istememiş inatlaşmıssınız
aynn inatlastik, ona soylediklerimin aynisini ama baska versiyonunu kendisi soyledi bana benden intikam alircasina..

Olur arada öyle tartışmalar bende de soğuma oluyor dediğin gibi sonra da üzülüyorum benimki de aynen soğutuyorsun diyor tartışma olduğu zaman böyle geçip gidiyor :)
sana karsi artik iyi olmayacagim, beni unutabilirsin dedi.. sen benim sevgimi haketmiyorsun dedi.. sanki bitis noktasina getirdi bu iliskiyi ama hala izliyor beni acaba whatsappa giriyormu diye.. yahu ama bende hakliyim bu erkekler neden hatalarini kabul etmiyorki anlamis degilim..

Mesafe bahanesinin arkasına saklanmadan şunu muhakkak dipnot etmelisin. Saygı herşeyin önünde gelmelidir. Sana bir kez saygısızlık yapan her tartstığınzda yapmak isteyecek sonra bu bir alışkanlık haline gelip sürekli bir hal alacak. Kim olursa olsun ne kadar seversen sev istersen öl ama ona o incecik kırmızı çizgiyi hatırlat.
Zaten pesinden kosmayacagimi cok iyi biliyor.. ki kosmamda cizgim bellidir.. bu soylediklerinden sonra hic cevap vermedim.. sen bilirsin dedim gecistirdim.. bizim iliskimizde ailelere karsi karsilikli saygi var.. ikimizin arasindada var bu saygi.. dedigim gibi kufur hakaret yok.. tartissak bile saygi cercevesinde oluyor.. ofkelenipte agzimizdan kotu laf cikmaz.. o benim ne tur bir insan oldugumu cok iyi biliyor.. hic bir zaman kosan ben olmadim hep o oldu.. kendisinede dedim senin ardindan yalvarmam dedim ..

Hmm erkekler tartışmada sanki bilmiyorum da çok çabuk kestirip atabiliyor gibi ya :/ ben de anlamış değilim canım haklısın ama sevgimi haketmiyorsun filan demeseymiş keşke

Hmm erkekler tartışmada sanki bilmiyorum da çok çabuk kestirip atabiliyor gibi ya :/ ben de anlamış değilim canım haklısın ama sevgimi haketmiyorsun filan demeseymiş keşke
Bende yaziklar olsun sana dedim, bu iliski icin yaptiklarimi hicmi gormedin dedim.. sevgisini haketmiyormusum guya..

valla bir aradayken bile gereginden cok tartisinca araya sogukluk girer.ki uzak mesafede sogumasi daha kolay olur kirginligin gecmesi zaman alir.cunku erkekler bi kadinin kendisine huzur nese vermesini ister.ki bizde oyleyiz erkeklerden beklentimiz kavga dovus degil bu durumda kim olsa uzaklasir sogur .

bir dönem çok hararetli kavgalarımız oldu bizim de. ki ilişkim örnektir güzeldir, nedense sinir olunca iki taraf ve samimiyet fazla olunca çeneler susmuyor bi şekilde olay hararetleniyor, artık geçti o dönem ama o aralar ciddi şekilde "şu an aşk doruk noktasında, kavgalar soğutmuyor ama buna bi son vermezsek ilerde sıkıntı yaşarız" diye endişelendiğimi hatırlıyorum.

kavgalar başta soğutmaz genelde seviyesizlik olmadıkça, bir an önce çözüm bulmaya bakın ilerde sorun haline gelebilir.

kıssasa kıssas kötü bir şey ilişkide.

ablam çok yapar. böyle inatlaşa inatlaşa benim bildiğim 3 ilişkisi bitti gözümün önünde. yani en son o inatlaşmadan o aramıyo kendi aramıyo aramadan ayrılıyorlar o derece saçmalaşıyor.

bence karşınıza alıp, kıssasa kıssas yapmayalım bu bize zarar verir diyerek konuşun bi önce. hala devam ederse bitirmeyi düşünürsünüz.

Back
X