• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgiliyle tatil

Yukarıda birisi yazmış aslında yol parası, yiyecek içecekler bendendi o oteli karşılamıştı diye. Aklıma yattı aslında ben de böyle bir şeyler teklif edebilirim. Ödemesine ödemek istiyor da sonra düşünmesin bu kız acaba param için mi birlikte diye çok kötü olurum:kızgın:

Altta kalacağını düşünmüyorum o yüzden onunda böyle bişey düşünceğini sanmıyorum. Tamamiyle yük olma zaten kalan kısımlarda da sen girersin devreye hem kendini zora sokmazsın hem altta kalmazsın

Ben gitmem.
Hem daha 5 aylik sevgilisin neyin ne olacagi belli degil. Hem yurt disi planin varmis ona gidersin.
Ben yanlis görüyorum sevgili ile tatili.

ben eşimle evlenmeden önce eşim çalışıyorken çok kereler tatile gittim. çoğunluğunda param vardı hep cebimde duran ama bana pek ödetmedi onun maaşını bi sağlam yedik. hala da konuşuruz oh gençliğimizde iyi ki yiyip içip gezmişiz bak şimdi vakit bulamıyoruz o kadar die.
bu senin sevgilinle arandaki ilişkiye bakar. biz rahat bi çifttik benim eşim paranın lafını asla yapmayacak karakterde bi adam. o zaman da yapmazdı şimdi de yapmaz. ha benim de mali durumum iyiydi para yiyici tipim de yoktu bu huyumu da bilirdi (sen böylesin diye söylemiyorum durumu anlatmaya çalışıyorum). dolayısıyla çok güzel tatiller yaptık.
bu günler geri gelmez gelecek planlarınız varsa arada size mali destek atmasını çok da gurur yapmayın derim..
Ya ben böyle durumlarda çok çekiniyorum. Mesela dışarı çıksak sürekli ben de ödemeyi teklif ederim ya da o ödeyecekse en ucuz ne varsa onu yerim. Aileme de böyleyim gerçi dolapta bir şey görsem yiyiebilir miyim sorarım önce. Para konusunda biraz rahatsızım sanırım hele muhabbeti açılsa bile kızarırım:olamaz: teşekkürler deneyiminizi paylaştığınız için bu arada :KK68:

Aranızdaki samimiyetle, gelecek vaat eden bir iliskiyse gider erkek arkadaşımın konaklama, yol vs. Masrafları karşılamasına izin verirdim.
Birlikte tatile gidip sonra ayrılmış olmak güzel olmaz bu nedenle ilişkinin gelecek vaat etmesi önemli:cool:

İyi günler. Bir konuda kafam çok karışık o yüzden fikirlerinizi almak istiyorum. Bu yaz erkek arkadaşım ve arkadaşlarının beraber tatil planı var ve beni de çağırıyorlar. Benim dışımda hepsi çalışıyor bi tek ben öğrenciyim aralarında. Sorun şu ki parayı ailemden isteyemem bu yüzden üç seçeneğim var. Seneye yurtdışına gitme planım vardı o yüzden para biriktiriyorum ya o paradan alıp vereceğim, kışın beş parasız dolaşacağım yerine eklemek için ya da erkek arkadaşım karşılamayı teklif etti ama param varken de ondan böyle bir şeyi talep etmek çok hoş olmaz hem de biraz utanıyorum açıkçası. Diğer seçenek de gitmemek zaten. Siz benim yerimde olsaydınız ne yapardınız? Kafam karışık iyice. Teşekkürler şimdiden cevaplarınız için:KK52:
gitmezdim

Aranızdaki samimiyetle, gelecek vaat eden bir iliskiyse gider erkek arkadaşımın konaklama, yol vs. Masrafları karşılamasına izin verirdim.
Birlikte tatile gidip sonra ayrılmış olmak güzel olmaz bu nedenle ilişkinin gelecek vaat etmesi önemli:cool:
Ya bunu diyen oldu da nasıl anlaşılır, emin olunur ki ilişkinin gelecek vaat edip etmediği, dünyanın binbir türlü hali var sonuçta:KK64: hem ayrılsak da güzel bir anı, yaşanmışlık olur bence ne biliyim :-)

tatile çıkacak kadar güveniyorsanız sevgilinize para pul zaten muhabbeti geçmeden halledilirdi. illa ki o ödeyecek diye değil, siz öğrencisiniz maddi anlamda durumunuza göre size katkı sağlaması gerektiğini bilerek buna göre hareket edecektir.

Ya bunu diyen oldu da nasıl anlaşılır, emin olunur ki ilişkinin gelecek vaat edip etmediği, dünyanın binbir türlü hali var sonuçta:KK64: hem ayrılsak da güzel bir anı, yaşanmışlık olur bence ne biliyim :-)

ayrıldığınız takdirde bu güzel bir anı olarak kalmaz.. tüm anılar bir anda kötüleşir.

O olay habersiz miydi ki sanki bir gece beraber dışarı çıkmışlar diye kalmış aklımda benimo_O zaten habersiz iş yapmam, haberleri olur sevgilim ve kalabalık grupla gideceğimizden ama yine de dediğiniz gibi emin olamama olayı var. Biz çok yeniyiz aslında ama isterse 4 5 yıllık olsun yine de yaşamadan emin olunmaz böyle bir şeyden bence.

Eve gittiklerinden ailesinin haberi yokmuş yani mekan değişikliğini bile haber etmek lazım. Emin olamıyorsan pişman olacağını düşüneceğin bir hareket yapma. Yani en kötüsü başına geldiğinde "Vah vah tüh tüh niye yaptım ki?" diyeceksen gitme. Ama "Neyse ya olsun bundan da ders çıkardım" diyebilecek, kafana takıp kendine hayatı zehir etmeyecek bir yapıdaysan git, anı yaşa. Ama kendini de kaptırma, dikkatli ol, uyanık ol. :)

Önemli olan tatile çıkacak kadar güvenebiliyor musunuz ? Aileniz biliyor mu ? Bence maddi anlamdan daha önem taşıyor bu iki sorunun cevabı..
Ben olsam gitmezdim , nedense bana biraz ters geliyor sevgili ile beraber tatil..
Allah korusun ilişkiniz bitebilir ya da eşiniz de olabilir ama tercih elbette sizin..
Biliyorsunuz gideceğiniz otel de tüm bilgileniriz kayıt altına alınıyor bir arkadaşım eski erkek arkadaşıyla gitmişti sonunda olmadı anlaşamadılar ayrıldı , başka birisiyle tanıştı çocuk polisti araştırmış ( o da hoş değil ama ) kayıtlarda bulmuş ve ayrılık sebepleri oldu..

Aileniz erkek arkadasinizla tatile gitmenize onay veriyorsa gelin tekrar konusalim konunuzu :KK59:
Ailemin erkek arkadaşımdan haberi var, zaten tatil planımız olduğundan bahsetmiştim ve bana güvendikleri için sorun etmeyeceklerini biliyorum. 21 yaşındaki kızın hayatına yasakları koyup sonra çoğu kız gibi gizli gizli, yalan söyleyerek mi gitmem lazım anlamıyorum ki.

bırakın karşılasın. Ama senin yaşının 25 in üzerinde olmasını umuyorum :(
Aksi halde böyle bir fikire girişmen riskli .
hoş bende 25 inden önce az gezmedim öhüm öhüüüm neyse konu ben değilim. Onun için git kız aman yaaaa güveni verdiyse sana git.

Önemli olan tatile çıkacak kadar güvenebiliyor musunuz ? Aileniz biliyor mu ? Bence maddi anlamdan daha önem taşıyor bu iki sorunun cevabı..
Ben olsam gitmezdim , nedense bana biraz ters geliyor sevgili ile beraber tatil..
Allah korusun ilişkiniz bitebilir ya da eşiniz de olabilir ama tercih elbette sizin..
Biliyorsunuz gideceğiniz otel de tüm bilgileniriz kayıt altına alınıyor bir arkadaşım eski erkek arkadaşıyla gitmişti sonunda olmadı anlaşamadılar ayrıldı , başka birisiyle tanıştı çocuk polisti araştırmış ( o da hoş değil ama ) kayıtlarda bulmuş ve ayrılık sebepleri oldu..

ayrılmaları isabet olmuş bence. polis olması böyle bir insanı geçmişiyle sorgulayıp da hak iddia edebileceği anlamına gelmez.

kız adına sevindim.

Birisi benim geçmişimi araştırıp, bunu ayrılık sebebi yapacaksa zaten hayatımda olmaması benim için daha hayırlı olur sanıyorum ki. Paranoyak mıdır sapkın mıdır belli değil o ne öyle:oha:

Eşimle sevgiliyken tatile gidelim çok isterdim o uygun bulmazdı cevreye karşı ailelere karşı uygun olmaz derdi kızardım haklıymış herşeyin yeri ve zamanı gelince güzel evlendikten sonra sayısız tatile gittik zaten bence acele etme

Bazilari konuyu yanlis anlamis sanirim.Kiz erkek arkadasimla tatile gideyim mi diye fikirlerinizi sormuyor.Yani burda vurgulanan kisim 'sevgili' ile gitme kismi degil,odeme ile ilgili bir sey soruyor.

Uzerinize vazife olmayan goruslerinizi kendinize saklayiniz.

Bana sorarsan da kendim odeyebiliyosam gider,param yoksa gitmezdim.

Birisi benim geçmişimi araştırıp, bunu ayrılık sebebi yapacaksa zaten hayatımda olmaması benim için daha hayırlı olur sanıyorum ki. Paranoyak mıdır sapkın mıdır belli değil o ne öyle:oha:
Aynen öyle dedim ya o da hoş değildi ama işte var böyle tuhaf insanlar:işsiz:

Bence ailenin haberi varsa ki olmalı , onlardan biraz maddi destek almakta bir zarar Yok. Sevgiliden maddi destek almaktan ya da tüm kış maddi sıkışıklık yaşamaktan iyidir.

Back
X