• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgiliyle tatil

Erkek arkadaşının erkek arkadaslariyla senin ne isin var tatilde ben onu anlamadım. O kadar para harcayip tatile gideceksen bari basbasa olsaydiniz...
Sadece erkek arkadaşları değil kızlı erkekli karışık grup. Bizim dışımızda bir çift var artı iki erkek bir kız. Yani toplamda 7 kişiyiz. Başbaşa da takılırız arada yahu nolcak:KK23:

Sadece erkek arkadaşları değil kızlı erkekli karışık grup. Bizim dışımızda bir çift var artı iki erkek bir kız. Yani toplamda 7 kişiyiz. Başbaşa da takılırız arada yahu nolcak:KK23:

Ha tamam ben zannettim sadece erkek kankalariyla gidecek de seni de pesine takip getiriyor :D neyse yine de sen bilirsin bence basbasa olmayacaksa anlami yok pek

Bir de kiskanc misindir? Yani sen gitmezsen aklin erkek arkadasinda kalir mi? Oyle olacaksa git

Ya bunu diyen oldu da nasıl anlaşılır, emin olunur ki ilişkinin gelecek vaat edip etmediği, dünyanın binbir türlü hali var sonuçta:KK64: hem ayrılsak da güzel bir anı, yaşanmışlık olur bence ne biliyim :-)
ayrıldığında bu yüzden cirkinlesmeyecegini veya lafını etmeyeceğini bilemezsin. O yüzden ya kendi paramla giderdim ya hiç gitmezdim. Dünyanın binbir türlü hali var demissin.

o parayı sana harcatıp tek başına yurt dışı tatili yapmayasın diye plan yapmıyordur inşallah!

ne yap ne et o paraya dokunma.

kendi karşılamayı teklif ettiyse kabul et bence. ailen de biraz harçlık al orda geri kalan şeyleri kendin karşılarsın. onun dışında eğlenmene bak.

tek başınıza gitseniz düşün derdim ama arkadaş grubuyla gitmek daha güvenli kızlı erkekli olcakmışsınız zaten ne güzel.
Yok artık neden öyle bir şey yapsın ki ne kadar çok istediğimi biliyor. Hem dedim zaten çok özlersem yanıma gelirsin beraber gezeriz diye onun dışında bu konuda hayatta söz hakkı tanımam :sinirli: yol parasını benim karşılamam koşuluyla kabul edicem sanırım ya bakalım

Yok artık neden öyle bir şey yapsın ki ne kadar çok istediğimi biliyor. Hem dedim zaten çok özlersem yanıma gelirsin beraber gezeriz diye onun dışında bu konuda hayatta söz hakkı tanımam :sinirli: yol parasını benim karşılamam koşuluyla kabul edicem sanırım ya bakalım

erkek milleti bu. ben de sen gibi inanmazdım ama geriye bakınca beni ne kadar engellediğini görüyorum.

bana söz ver o parana dokunmıcaksın.

Gitmem.
1 gelecegim için biriktirdiğim parayı sevgilim ve arkadaşları ile yemem.
2 ailemden habersiz bir tatil yapmam başıma tahmin bile edemiyecegim seyler gelebilir.
3 sevgilim ile tatile gitmem inançlarım ve ahlakım açısından
4 erkek arkadaşım benimle tatil yapmak istiyor ise evlensin oyle yapsın.

İyi günler. Bir konuda kafam çok karışık o yüzden fikirlerinizi almak istiyorum. Bu yaz erkek arkadaşım ve arkadaşlarının beraber tatil planı var ve beni de çağırıyorlar. Benim dışımda hepsi çalışıyor bi tek ben öğrenciyim aralarında. Sorun şu ki parayı ailemden isteyemem bu yüzden üç seçeneğim var. Seneye yurtdışına gitme planım vardı o yüzden para biriktiriyorum ya o paradan alıp vereceğim, kışın beş parasız dolaşacağım yerine eklemek için ya da erkek arkadaşım karşılamayı teklif etti ama param varken de ondan böyle bir şeyi talep etmek çok hoş olmaz hem de biraz utanıyorum açıkçası. Diğer seçenek de gitmemek zaten. Siz benim yerimde olsaydınız ne yapardınız? Kafam karışık iyice. Teşekkürler şimdiden cevaplarınız için:KK52:
Bende eşimle gitmiştim otel parasını ve yol boyu yakıt parasını o vermişti... onun dışındaki yeme içme ve onun beğendiği kıyafetlerin parasını hatta içtiği sigaranın parasını bile ben veriyordum... eşim kabul etmezdi küserdim... :KK48: şuanda 4 yıllık evliyiz tek derdimiz bi bebişimizin olması.... ama şöyle bi açıklama yapayım aynı odada kaldık ama asla karı-koca gibi olmadık eşimde nede olsa evleneceginiz oyüzden herşey tam zamanında olacak evlendiğimiz gün benim karım olacaksın dedi :)))) vee çok şükür evlendik ama benim korkularımdan dolayı 4 ay sonra birlikte olabildik:KK48: çok detaylı anlattım k.bakma canım benim sadece yaşın belli ki küçük eğer ki ciddi düşünüyorsanız ve sevgiline her türlü güveniyorsan git... bide ufak tefek yemek gibi şeyleri sen ısmarlayabilirsin... ;)

Bende eşimle gitmiştim otel parasını ve yol boyu yakıt parasını o vermişti... onun dışındaki yeme içme ve onun beğendiği kıyafetlerin parasını hatta içtiği sigaranın parasını bile ben veriyordum... eşim kabul etmezdi küserdim... :KK48: şuanda 4 yıllık evliyiz tek derdimiz bi bebişimizin olması.... ama şöyle bi açıklama yapayım aynı odada kaldık ama asla karı-koca gibi olmadık eşimde nede olsa evleneceginiz oyüzden herşey tam zamanında olacak evlendiğimiz gün benim karım olacaksın dedi :)))) vee çok şükür evlendik ama benim korkularımdan dolayı 4 ay sonra birlikte olabildik:KK48: çok detaylı anlattım k.bakma canım benim sadece yaşın belli ki küçük eğer ki ciddi düşünüyorsanız ve sevgiline her türlü güveniyorsan git... bide ufak tefek yemek gibi şeyleri sen ısmarlayabilirsin... :KK66:
Biz o olayı aştık zaten. Evlenmeden olmaz gibi bir problemim yoktu benim hiçbir zaman o yüzden sorunum o değil neyseki. Ama diğer konuda evet sizin gibi yapan birkaç kişi daha yazdı bana da mantıklı geldi. Ben de yol parasını yemeği vs ödemeyi teklif edicem bakalım. Teşekkürler paylaştığınız için :KK54:

Mesela ne konuda engellemişti ki? Ay ben bir de safımdır ona göre dikkat ediyim. Ulaşım gideri dışında dokunmuyorum söz:KK31:

mesela erasmus mülakatı için hazırlanıyordum bir yazı yazmıştım onu ezberleyip çalışıyordum. beni şakacıktan sabote etmeye çalışıyordu falan.

sonra kazandım ettim, iskandinav ülkelerinden birini kazandım, orası soğuk olur yok şöyle olur vs diye bilinç altıma girdi. gitmedim.

sonra aklım başıma geldi başka bir ülkeye yazın staja gidecektim. doğum günümde kırlı bayırlı 1500 parçalık puzzle almış, belki oraya gitmek yerine puzzle yaparsın diye verdi. kafaya bak fıstık gibi doğaya gitmek varken evde tıkılıp puzzleını yapıcam. gittim tabi orda burnumdan getirdi her şeyimle ilgili kavga ettik.

seneler sonra o puzzle'ı tutmuştum yaptım ben, evdeyim bir süredir sınavla uğraşıyorum şimdi de ayrıldı gitti benden sudan bahanelerle.

yani olan bana oldu. o yüzden kendinden asla ödün verme. bana bunu diyen olmamıştı, keşke olsaydı. ben dik bir insandım ama ailem de ayrı baskı yaptı sürekli kendimi geri çektim, şimdi pişmanım.

yol parası olarak da dokunma o paraya.

Ben yol parasını ödüyorum. Herkes şartlarına göre bugün senin paran olmaz, yarın onun. İlişkinizin durumuna bağlı eğer böyle şeyleri sorun etmiyorsanız gidilebilir. Arkadaşından borç alabilirsin, sevgiline sonradan ödeyebilir ya da bir hediye alabilirsin ama ilişkinin dinamiklerini bilmediğim için doğru bir yorum yapamayabilirim.

Yemege, tatile davet eden oder,
Zaten calisiyormus, sizi davet ederken de kendi parasini odesin diye dusunmemistir. Ben ona odetirdim, odetmistim de, pisman degilim:KK70:

Tam da bunu ekleyecektim. Sonuçta senin çalışmadığını biliyor davet ettiğine göre kendi ödeyeceğini hesaplamıştır.

Back
X