• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgiliyle tatil

İdeallerimden vazgeçmiyorum ki. Parayı kışın toplayabilirim ama sıkışırım yazdım zaten oraya. Parayı da ben istemedim o dedi grupça gidicez senin de gelmeni istiyorum rezervasyonu ben yapıcam ikimize diye
Ben olsam 5 aylik tanidigim bir adamin parasiyla tatile cikmazdim. Ben gurur meselesi yapardim. Siz bilirsiniz tabi

parayı falan bosver de bence gitme. biz gittik de ne oldu . her sey geçiyor valla. simdiki aklim olsa iki kisiden fazlasıyla flört etmezdim o tatiller falan sonra yalan oluyor. yaş olgunlaşıp da sira evliliğe gelince genelde tatilini, gezmesini kabul etmediğin adam peşinden koşuyor da evleniyorsun diğer türlü istekler bitmiyor bacım. bunun yaz tatiliydi kış tatiliydi yok bilmem ne aktivitesiydi her seyi tüketiyoruz.. gitmeyince de aklin kalacak eminim. Para konusuna gelince de sevgilim dedigin adam odemezse zaten onun sevgililigini bi gözden gecir derim

alman usulü de sevgili olaylarında cok sacma ve komik geliyor bana. ya kiz ya da erkek vermeli. bir gün bir aktiviteyi o karsilar, başka zaman ben. o misal canim.

Dovseydin ! Buyuk harfle yazmak yasak.Paran yoksa ailen nasil izin veriyor gökten mi düşecek para.Sonra konu acarsin burda 5 aylik sevgilimle tatile gittim hamileyim diye
Evet bak simdi merak ettim ben de. Ailen sevgilinle tatile gidecegini biliyorsa neden onlardan isteyemiyorsun ki para?

Dovseydin ! Buyuk harfle yazmak yasak.Paran yoksa ailen nasil izin veriyor gökten mi düşecek para.Sonra konu acarsin burda 5 aylik sevgilimle tatile gittim hamileyim diye
Param yok demedim, konuyu okumadan niye yorum yapıyorsunuz? Param var ama başka bir şey için biriktiriyorum. Yaptıklarımın sorumluluklarımı alabilecek yaştayım, buraya dert diye yazmam öyle bir şeyi merak etmeyin. Ne bu genelleme merakı.

Kötüyle ne alakası var ki ya. Meksika'da organ mafyalarını ziyarete gitmiyorum ki. Bilmem kaç yıldızlı otelde arkadaşlarımızla tatil alt tarafı. Ne ara bu kadar korkak olduk milletçe pes doğrusu.
Canim fikir almak istemisin bizde fikir beyan ettik.madem begenmiyorsun ozaman git ne diyeyim simdi

parayı falan bosver de bence gitme. biz gittik de ne oldu . her sey geçiyor valla. simdiki aklim olsa iki kisiden fazlasıyla flört etmezdim o tatiller falan sonra yalan oluyor. yaş olgunlaşıp da sira evliliğe gelince genelde tatilini, gezmesini kabul etmediğin adam peşinden koşuyor da evleniyorsun diğer türlü istekler bitmiyor bacım. bunun yaz tatiliydi kış tatiliydi yok bilmem ne aktivitesiydi her seyi tüketiyoruz.. gitmeyince de aklin kalacak eminim. Para konusuna gelince de sevgilim dedigin adam odemezse zaten onun sevgililigini bi gözden gecir derim
Ya ama çok çelişkili yazmışsınız :D gitme ama aklın kalacak. Biz gittik de ne oldu ama birisi ödemeli gibi

bence sevgiline şunu şöyle. seninle tatile tabiki gelmeyi cok istiyorum fakat maddi olarak da yük olmak istemem sana dersin. o da sana derse ki sacmalama ne yükü falan. o zaman para vermene gerek kalmaz:) eğer az önceki yazdigimi yazmak istemezsen de şunu yazarsın.. ailem bana yurtdışı parami daha yeni vermişti. onlara mahcubum bu konuda. şimdi de tekrar küçük şımarık bi kız çocuğu gibi onlardan tatil parami da verin diyemiyorum. yurtdisi parama da dokunmak istemiyorum. kafam cok karışık dersin..

bence bu kadar basit. hem istememis olursun hem de fikrini öğrenmiş olursun

Ya ama çok çelişkili yazmışsınız :KK70: gitme ama aklın kalacak. Biz gittik de ne oldu ama birisi ödemeli gibi
bence gitme dedim ama sonucta küçük desem de 21 yas yetiskin sayildigi icin net konusmayi sevmem. aramizda 10 yas var. deneyimlerimden soyledim. :) gitmezsen aklinin kalacagini biliyorum dedim. :) o yuzden direkt para mevzusuyla ilgili diger yorumu yazdim=)

Kimse kusura bakmasin ama sevgiliyken bu tur beraber tatil vs olaylarina hic sicak baktigim soylenemez ayrica ailenin nden haberi yok ( bn soylim cnku izn vermezler ve dogru olanda bu ) gidip gitmemek sana kalmis ama adimlarini dogru at derim

bence sevgiline şunu şöyle. seninle tatile tabiki gelmeyi cok istiyorum fakat maddi olarak da yük olmak istemem sana dersin. o da sana derse ki sacmalama ne yükü falan. o zaman para vermene gerek kalmaz:) eğer az önceki yazdigimi yazmak istemezsen de şunu yazarsın.. ailem bana yurtdışı parami daha yeni vermişti. onlara mahcubum bu konuda. şimdi de tekrar küçük şımarık bi kız çocuğu icin onlardan tatil parami da verin diyemiyorum. yurtdisi parama da dokunmak istemiyorum. kafam cok karışık dersin..

bence bu kadar basit. hem istememis olursun hem de fikrini öğrenmiş olursun
Ya zaten konuştuk biz bunları karşılayamayacağımı para biriktirdiğimi biliyor, kendisi dedi zaten şimdi benden olsun ileride benim ihtiyacım olur sen vermez misin diye. Ama işte tuhaf geliyor ne biliyim. Genel olarak buradakiler gitmemi tavsiye etti ama en azından yol parasını karşılamayı teklif edicem bakalım

Şimdi mevzu iki ucu kirli değnek...

5 aydır birliktesiniz eğer yeterince tanıdığını düşünüyorsan ve gerçekten güveniyorsan git, tatili karşılamasına izin ver ama katıldığınız aktiviteler, bazı yemekler ve eğlenceleri sen karşıla. Çünkü burada şöyle bir durum var, tamamını ona bıraksan hakkımda kötü düşünür mü diyorsun, muhtemelen düşünmez ama buradan yola çıkıp tatile gitmesen de bu sefer onun arkadaşları da çift olarak katılacakları için yoksunluk, burukluk hissedecektir. Buna göre kararını ver derim.

Eğer gitmeye karar verirsen sana şimdiden iyi tatilller, bol bol eğlen...

Kimse kusura bakmasin ama sevgiliyken bu tur beraber tatil vs olaylarina hic sicak baktigim soylenemez ayrica ailenin nden haberi yok ( bn soylim cnku izn vermezler ve dogru olanda bu ) gidip gitmemek sana kalmis ama adimlarini dogru at derim
SİZE GÖRE doğru olan herkese doğru olacak diye bir şey yok. Ailemin haberi var. İzin vermeleri de tuhaf değil.

Back
X