• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgiliyle tatil

Ailemden isteyememe sebebim haberleri olmaması değil, sadece tatil masrafımı isteyemem anlamında demiştim
Gitmezdim. Calismayan bir tek sizseniz zor olacaktir. Cunku sizin icin muhim olan bir paradan harcayacaksiniz bu da demek ki tum harcamalari minimum yapmaniz gerekecek ama grupla yapilan tatilse buna uymak zor. Ya tahmininizden cok paraniz gider ya da tatiliniz zehir olur.

mesela erasmus mülakatı için hazırlanıyordum bir yazı yazmıştım onu ezberleyip çalışıyordum. beni şakacıktan sabote etmeye çalışıyordu falan.

sonra kazandım ettim, iskandinav ülkelerinden birini kazandım, orası soğuk olur yok şöyle olur vs diye bilinç altıma girdi. gitmedim.

sonra aklım başıma geldi başka bir ülkeye yazın staja gidecektim. doğum günümde kırlı bayırlı 1500 parçalık puzzle almış, belki oraya gitmek yerine puzzle yaparsın diye verdi. kafaya bak fıstık gibi doğaya gitmek varken evde tıkılıp puzzleını yapıcam. gittim tabi orda burnumdan getirdi her şeyimle ilgili kavga ettik.

seneler sonra o puzzle'ı tutmuştum yaptım ben, evdeyim bir süredir sınavla uğraşıyorum şimdi de ayrıldı gitti benden sudan bahanelerle.

yani olan bana oldu. o yüzden kendinden asla ödün verme. bana bunu diyen olmamıştı, keşke olsaydı. ben dik bir insandım ama ailem de ayrı baskı yaptı sürekli kendimi geri çektim, şimdi pişmanım.

yol parası olarak da dokunma o paraya.
Bayağı sinsi bir insanmış eski sevgiliniz yalnız. İyi ki kurtulmuşsunuz çünkü bana göre karşınızdaki kişi sizin hayallerinize ortak ve destek olmalı, köstek değil. Ya da istemiyorsa oturup adam gibi konuşulmalı, orta yol bulunmazsa da ayrılınmalı. Bu ne böyle alttan alttan hiç hoş değil :sopa: Bana da aynısı yapılsa ben de saf gibi anlamazdım iş işten geçtikten sonra fark ederdim sanırım. Bence kurban falan kesin, sadaka dağıtın. hala geç değil gerçi yurtdışı hayalleriniz varsa evs falan yapabilirsiniz

Yemege, tatile davet eden oder,
Zaten calisiyormus, sizi davet ederken de kendi parasini odesin diye dusunmemistir. Ben ona odetirdim, odetmistim de, pisman degilim:KK70:
Tam da bunu ekleyecektim. Sonuçta senin çalışmadığını biliyor davet ettiğine göre kendi ödeyeceğini hesaplamıştır.
Kabul ediyorum o zaman ben :21: teşekkürler yorumlarınız için

Bayağı sinsi bir insanmış eski sevgiliniz yalnız. İyi ki kurtulmuşsunuz çünkü bana göre karşınızdaki kişi sizin hayallerinize ortak ve destek olmalı, köstek değil. Ya da istemiyorsa oturup adam gibi konuşulmalı, orta yol bulunmazsa da ayrılınmalı. Bu ne böyle alttan alttan hiç hoş değil :sopa: Bana da aynısı yapılsa ben de saf gibi anlamazdım iş işten geçtikten sonra fark ederdim sanırım. Bence kurban falan kesin, sadaka dağıtın. hala geç değil gerçi yurtdışı hayalleriniz varsa evs falan yapabilirsiniz

kimi erkek höt höt maço oluyor ondan uzaklaşıyorsun zaten. kimisi de böyle arka plandan iş yapabiliyor. işte dikkat et diye diyorum.

o dediğin ideal erkekte olan bir şey. bizim topraklarda hayallere ortak olmak falan biraz hayal.

Kabul ediyorum o zaman ben :21: teşekkürler yorumlarınız için

Bizim zamanimizda istanbul universitesinin enez kampi vardi (hala var mi bilmiyorum) ilk yaz arkadas gurbumuzla once oraya sonra olimposa gitmistik, sonraki yaz calisiyordu sevgilim ve cok daha ozel bir tatil yaptik onun parasiyla, sonraki yillarda birlikte karsiladigimiz tatillerimiz de oldu, sadece onun ya da benim karsiladiklarimiz da, butun yaz gezerdik nerdeyse :) uzerinden 16 yil gecmis ilk tatilimizin, o yillarda parayi pulu, aman kiz mi oder erkek mi, elalem ne der, ya ayrilirsak birbirimize ver dondurmamin parasini der miyiz diye hic dusunmedik, iyi ki dusunmemisiz, coook guzel hatıralar biriktirdik.
Anilara paha bicilmez :)

Bizim zamanimizda istanbul universitesinin enez kampi vardi (hala var mi bilmiyorum) ilk yaz arkadas gurbumuzla once oraya sonra olimposa gitmistik, sonraki yaz calisiyordu sevgilim ve cok daha ozel bir tatil yaptik onun parasiyla, sonraki yillarda birlikte karsiladigimiz tatillerimiz de oldu, sadece onun ya da benim karsiladiklarimiz da, butun yaz gezerdik nerdeyse :) uzerinden 16 yil gecmis ilk tatilimizin, o yillarda parayi pulu, aman kiz mi oder erkek mi, elalem ne der, ya ayrilirsak birbirimize ver dondurmamin parasini der miyiz diye hic dusunmedik, iyi ki dusunmemisiz, coook guzel hatıralar biriktirdik.
Anilara paha bicilmez :)
Mutluluğunuz daim olsun :KK19: bizim de böyle güzel anlatabileceğimiz anılarımız birikir umarım:KK23:

Sevgilimle yurt içi yurt dışı tatilleri yaptık eğlendik yedik içtik. ikimizde çalışıyorduk birlikte ödedik herşeyi şimdi evliyiz hiç bir şeye zaman bulamıyoruz iyi ki zamanında gitmişiz diyoruz. Güvendiğiniz biriyse keyfini çıkarın derim ben bu zamanlar geri gelmiyor.

Sevgilimle yurt içi yurt dışı tatilleri yaptık eğlendik yedik içtik. ikimizde çalışıyorduk birlikte ödedik herşeyi şimdi evliyiz hiç bir şeye zaman bulamıyoruz iyi ki zamanında gitmişiz diyoruz. Güvendiğiniz biriyse keyfini çıkarın derim ben bu zamanlar geri gelmiyor.
Çocuğunuz mu var? Neden şimdi zaman bulamıyorsunuz ki? O zaman da çalışıyormuşsunuz sonuçta. Tabii gençlikte yaşamak başkadır

5 aylık erkek arkadaşa tatile çıkmak için güvenemiyorsa hemen ayrılsın daha iyi. Cem Garipoğlu örneği falan verilmiş ki aman aman. Konu sahibi sevgilinin psikopat olabileceğini düşünüyorsan hemen ayrıl.

Sadece 5 aylık erkek arkadaş masrafların hepsini karşılamamalı. Ben oraya takıldım. Aileniz size biraz yardım etmez mi? Yarısı en azından.

Çocuğunuz mu var? Neden şimdi zaman bulamıyorsunuz ki? O zaman da çalışıyormuşsunuz sonuçta. Tabii gençlikte yaşamak başkadır
Hayır yok ama istiyoruz artık. İş yükümüz arttı biraz . tabi evlenince ev kredisi, borçlar derken daha az zaman ayırmaya başladık. Herşey zamanında güzel geeçekten daha az para biriktirip daha çok anı biriktirmeliyiz.

İyi günler. Bir konuda kafam çok karışık o yüzden fikirlerinizi almak istiyorum. Bu yaz erkek arkadaşım ve arkadaşlarının beraber tatil planı var ve beni de çağırıyorlar. Benim dışımda hepsi çalışıyor bi tek ben öğrenciyim aralarında. Sorun şu ki parayı ailemden isteyemem bu yüzden üç seçeneğim var. Seneye yurtdışına gitme planım vardı o yüzden para biriktiriyorum ya o paradan alıp vereceğim, kışın beş parasız dolaşacağım yerine eklemek için ya da erkek arkadaşım karşılamayı teklif etti ama param varken de ondan böyle bir şeyi talep etmek çok hoş olmaz hem de biraz utanıyorum açıkçası. Diğer seçenek de gitmemek zaten. Siz benim yerimde olsaydınız ne yapardınız? Kafam karışık iyice. Teşekkürler şimdiden cevaplarınız için:KK52:
Git güzelim öğrencisin sen gezip tozacağın zamanlar bu zamanlar sevgilin madem çalışıyor bırak karşılasın yurtdışı için biriktirdiğin para kenarda kalsın geleceğin için yatırım yap ama bence gitmelisin

5 aylık erkek arkadaşa tatile çıkmak için güvenemiyorsa hemen ayrılsın daha iyi. Cem Garipoğlu örneği falan verilmiş ki aman aman. Konu sahibi sevgilinin psikopat olabileceğini düşünüyorsan hemen ayrıl.

Sadece 5 aylık erkek arkadaş masrafların hepsini karşılamamalı. Ben oraya takıldım. Aileniz size biraz yardım etmez mi? Yarısı en azından.

5 aylik süre birini tanimak icin uzun bir süre degil bence, hemde konu sahibini uyarmakda fayda var günümüzde kac yillik olupta erkek arkadaslari tarafindan tecavüz edilen ,öldürülen genc kizlar var.
Psikopat olan biri avini elde edene kadar kendini pek belli etmez.

İyi günler. Bir konuda kafam çok karışık o yüzden fikirlerinizi almak istiyorum. Bu yaz erkek arkadaşım ve arkadaşlarının beraber tatil planı var ve beni de çağırıyorlar. Benim dışımda hepsi çalışıyor bi tek ben öğrenciyim aralarında. Sorun şu ki parayı ailemden isteyemem bu yüzden üç seçeneğim var. Seneye yurtdışına gitme planım vardı o yüzden para biriktiriyorum ya o paradan alıp vereceğim, kışın beş parasız dolaşacağım yerine eklemek için ya da erkek arkadaşım karşılamayı teklif etti ama param varken de ondan böyle bir şeyi talep etmek çok hoş olmaz hem de biraz utanıyorum açıkçası. Diğer seçenek de gitmemek zaten. Siz benim yerimde olsaydınız ne yapardınız? Kafam karışık iyice. Teşekkürler şimdiden cevaplarınız için:KK52:
Bence KESINLIKLE gitmeyin. Bir erkek icin ideallerinizden asla vazgecmeyin. Siz utanir para istemezsiniz, erkek arkadasiniz da sizi mahcup etmemek icin(!) Para teklifinde bulunmaz.

Durumu varsa, onu zorda birakmayacaksa, madem siz ogrenciyken o calisiyor... birakin karsilasin.
Biz esimle sevgiliyken yurtdisi yurtici o kadar cok gezdik ki... cogunlugunu o karsiladi ben babamla gorusmuyordum o donem maddi olarak baya bitmis durumdaydik ben ablam annem. Ama ben talep etmedim. Genelde o planlar "yapayim mi rezervasyon" diye sorardi. Hayir dersem bozulurdu.

Son düzenleme:
Guvendigim bi adamsa onun karsilamasina izin verirdim. Ne var yani teklif eden o durumu olmasa soylemez zaten. Kizlar gururlu olmayin gereksiz gereksiz. Ödesin ne var bunda

Back
X