- 30 Temmuz 2013
- 7.263
- 1.746
- 398
Gene aynı şey bu kız zaten yalan söylemeden gidemez arkadaşım .gidecekse söylemek zorunda zaten bunu da açık açık belli ediyor.
Gitmesine onay verip yalan söylemesine yol alcildiginin farkinda degil misiniz .
Bide iki erkekle okadar iyi niyetli madem sevgilisi neden gizli kaçamak istiyor gelmesini. Hadi ona guvendiniz yanındaki herife nasıl guvenceksiniz. Hadi onuda geçtim bu kızın başına bi is gelse .
Onuda bos verdim di
Daha açık olayım belki anlaşılır olur.
Ben yaşadığı yada yaşadığını düşündüğü ilişkisini böyle bir tatil seçimi yaparak basite indirgenmesini vurguladım.Ne kadinligindan bahsettim nede kizligindan.sizin onay verdiğiniz askısı diyen bir e rgenle yanında da başka bi erkekle tatile çıkması çık ama ailene şöyle demeniz bana ters. Ne çıksın nede ailesine söylesin Allah aşkına hangi aile elalemin iki oglanla kızını tatile yollar o ha derim .
Umarım anlata bilmisimdir.
İşaretlediğim kısım nedir Allah aşkına, siz misiniz bunun karar mercii?
Gitmesine onay falan verdiği yok kimsenin, iki saattir sizi alıntılayan herkes de bunu söylüyor.
Ben sevgilim ile tatile gideceğim diye açıkça söyleyebileceksen git yoksa kız arkadaşımda kalıyorum diye yalan söyleyip de tatile gitme diyor herkes. Ben bir tane "aman canım ailen de izin verseydi, yalan söyle git sevgilinle tatile oh mis gibi" minvalinde yorum görmedim. Ha tabi sizin mesele ailenin haberi olsa da sevgilisiyle tatile gitmesin olduğundan kati suretle gitmesin diyorsunuz, ancak yukarıda belirttiğim gibi bunun karar mercii siz değilsiniz. Birey reşitse ailesi dahi değil.
Sevgili ile tatile gidilince ilişki neden basite indirgenmiş oluyor ayrıca?
Kimseyi yargılamıyorum ama bence böyle diyerek insanları yaftalıyorsunuz.