sevgiliyle tatil

Gene aynı şey bu kız zaten yalan söylemeden gidemez arkadaşım .gidecekse söylemek zorunda zaten bunu da açık açık belli ediyor.
Gitmesine onay verip yalan söylemesine yol alcildiginin farkinda degil misiniz .
Bide iki erkekle okadar iyi niyetli madem sevgilisi neden gizli kaçamak istiyor gelmesini. Hadi ona guvendiniz yanındaki herife nasıl guvenceksiniz. Hadi onuda geçtim bu kızın başına bi is gelse .
Onuda bos verdim di

Daha açık olayım belki anlaşılır olur.
Ben yaşadığı yada yaşadığını düşündüğü ilişkisini böyle bir tatil seçimi yaparak basite indirgenmesini vurguladım.Ne kadinligindan bahsettim nede kizligindan.sizin onay verdiğiniz askısı diyen bir e rgenle yanında da başka bi erkekle tatile çıkması çık ama ailene şöyle demeniz bana ters. Ne çıksın nede ailesine söylesin Allah aşkına hangi aile elalemin iki oglanla kızını tatile yollar o ha derim .
Umarım anlata bilmisimdir.

İşaretlediğim kısım nedir Allah aşkına, siz misiniz bunun karar mercii?
Gitmesine onay falan verdiği yok kimsenin, iki saattir sizi alıntılayan herkes de bunu söylüyor.
Ben sevgilim ile tatile gideceğim diye açıkça söyleyebileceksen git yoksa kız arkadaşımda kalıyorum diye yalan söyleyip de tatile gitme diyor herkes. Ben bir tane "aman canım ailen de izin verseydi, yalan söyle git sevgilinle tatile oh mis gibi" minvalinde yorum görmedim. Ha tabi sizin mesele ailenin haberi olsa da sevgilisiyle tatile gitmesin olduğundan kati suretle gitmesin diyorsunuz, ancak yukarıda belirttiğim gibi bunun karar mercii siz değilsiniz. Birey reşitse ailesi dahi değil.
Sevgili ile tatile gidilince ilişki neden basite indirgenmiş oluyor ayrıca?
Kimseyi yargılamıyorum ama bence böyle diyerek insanları yaftalıyorsunuz.

Ya lutfen Sıkıl artık.
Iki tane erkeğin içine gitsin deyip çanak tutuyor ya arkadaşı yada tanidigiysa 2 gun gitsin ne ol cak diyorsun.evet mani olamayız ama kusura bakmada biletini de çıkarmayız.
Sen kendin git canim öyle tatil lere hatta yakın ve değer verdiklerini gönder 3 erkek arkasiyla hatta ne ol cak 2 gun değilmi.
Vallahi pes dedirtecek cinsten çıktın.

Amannnn sana dokunmayan yılan bin yaşasın fikir zikir bu.

İşaretlediğim kısım nedir Allah aşkına, siz misiniz bunun karar mercii?
Gitmesine onay falan verdiği yok kimsenin, iki saattir sizi alıntılayan herkes de bunu söylüyor.
Ben sevgilim ile tatile gideceğim diye açıkça söyleyebileceksen git yoksa kız arkadaşımda kalıyorum diye yalan söyleyip de tatile gitme diyor herkes. Ben bir tane "aman canım aileden de izin verseydi, yalan söyle git sevgilinle tatile oh mis gibi" minvalinde yorum görmedim. Ha tabi sizin mesele ailenin haberi olsa da sevgilisiyle tatile gitmesin olduğundan kati suretle gitmesin diyorsunuz, ancak yukarıda belirttiğim gibi bunun karar mercii siz değilsiniz. Birey reşitse ailesi dahi değil.
Sevgili ile tatile gidilince ilişki neden basite indirgenmiş oluyor ayrıca?
Kimseyi yargılamıyorum ama bence böyle diyerek insanları yaftalıyorsunuz.
Halen sevgili diyorunuz yaaaaaaaaaa anlamak istediğiniz gibi okumaya devam edin tebrikler.

Ya lutfen Sıkıl artık.
Iki tane erkeğin içine gitsin deyip çanak tutuyor ya arkadaşı yada tanidigiysa 2 gun gitsin ne ol cak diyorsun.evet mani olamayız ama kusura bakmada biletini de çıkarmayız.
Sen kendin git canim öyle tatil lere hatta yakın ve değer verdiklerini gönder 3 erkek arkasiyla hatta ne ol cak 2 gun değilmi.
Vallahi pes dedirtecek cinsten çıktın.

Amannnn sana dokunmayan yılan bin yaşasın fikir zikir bu.

Alıntılasaydınız keşke arkamdan saydırmak yerine. Daha etik olurdu.
Yazacak çok şeyim var da uğraşamıcam, gerçekten sıkıldım.

Halen sevgili diyorunuz yaaaaaaaaaa anlamak istediğiniz gibi okumaya devam edin tebrikler.

Yukarıda bahsettiğiniz kötülükler bir kadına kocası, babası, abisi, akrabası vs kişilerce de yapılabilir yalnız bilginiz olsun.
Acaba eşi ile bu tatile gidiyor olsaydı, eşinin de bir arkadaşı olsaydı yanında yine de gitme, kocan ile arkadaşı bir olur sana tecavüz ederler diyecek miydiniz acaba?
Eş ile legal sevişme olunca koruyucu melek omzumuza konuyor tabi, hiçbir kötülük gelmez başa, haklısınız.

Sevgilin arkadaşı ile gidiyorken seni de neden davet ediyor , üçünüz mü tatil yapacaksınız.

Ben olsam gitmem
Aileme yalan söylemem
Ama hepsini geçtim gitmek istesem bile arkadaşı varken gitmem, ne alaka?

Evet ben sevgilisiylede gitmesini oynaylamiyorum.Allah in bildigini siz iki kelamla yadirgayacaksiniz diye mi saklicam .istemiyorum cunki ortam bozuk sapikgi kol geziyor hangi bi kadin cinayeti yabanci birileri tarafindan isleniyor hep yakinindaki es dost arkadas .
Habersiz gitmek bide bu kızı ailesi nerden soracak.
Iki erkekle bide ben asla izinli git ne ol cak yada sen istediğini yap demem zoruna gidenin de gitsin.
Ozgecanlar ne çabuk unutuldu .ki bu kzi cagazin tatille felan iside yoktu tek derdi okumakti.arkadaş sevgili es dost kusura bakmayın genç bir kız artık bazı kararlar alırken keyfini zevkini değil geleceğini düşünmeli.

Yukarıda bahsettiğiniz kötülükler bir kadına kocası, babası, abisi, akrabası vs kişilerce de yapılabilir yalnız bilginiz olsun.
Acaba eşi ile bu tatile gidiyor olsaydı, eşinin de bir arkadaşı olsaydı yanında yine de gitme, kocan ile arkadaşı bir olur sana tecavüz ederler diyecek miydiniz acaba?
Eş ile legal sevişme olunca koruyucu melek omzumuza konuyor tabi, hiçbir kötülük gelmez başa, haklısınız.
Yahu sacmalama kocasiyla giderken senden bendenmi akil alcak gercekten sacmaliyorsun. Pes .ona bakarsan karisina yapmadigini koymayan es baba anne var sen gene benim dedigime geliyorsun güvenilmez.anladinmi

Arkadaşlar boşuna geriliyorsunuz.
Tamam burda fikir sunuyoruz konu sahibine ama elin derdi de bu kadar germemeli ortamı.
Biz fikrimizi sunarız, hayat onun hayatı sonuçta.
2 gün sonra aklımıza dahi gelmeyecek bir konu için şu mübarek günlerde birbirinizi kırmayın hiç gerek yok, birbirinizi tanımasanız da moraliniz ister istemez düşer.
Ben derim ki annesine söylesin, diğeri der gitmesin, öteki der aman gitsin nolcak.
Herkesin görüşü farklıdır, saygı duymak gerek.

Ya üzülüyorum bisi olsa bu kıza haberlerde duysak uzulmiyecekmiyiz.kim başıma iş gelir diye kötü sonla karşılaştı.eskisi gibi değil artık niye kimse anlamak istemiyor genç deli dolu bir kız iste onunla vakit geçirmek için kendine bahaneler yaratıyor yok erkek arkadaşıyla gitcekmis kiskaniyorum.diyor.
Nerden nereye çekildi dedim ya pes .
Iyi forum lar

Yahu sacmalama kocasiyla giderken senden bendenmi akil alcak gercekten sacmaliyorsun. Pes .ona bakarsan karisina yapmadigini koymayan es baba anne var sen gene benim dedigime geliyorsun güvenilmez.anladinmi

Okuduğunuzu anlamıyorsunuz bence, daha fazla tartışmayacağım.
Şu yoruma saçma diyen, bir sonraki yorumda hakaretin dozunu artırır.
Ban yemeyeceğim siz sebebiyle, iyi forumlar.

Evet ben sevgilisiylede gitmesini oynaylamiyorum.Allah in bildigini siz iki kelamla yadirgayacaksiniz diye mi saklicam .istemiyorum cunki ortam bozuk sapikgi kol geziyor hangi bi kadin cinayeti yabanci birileri tarafindan isleniyor hep yakinindaki es dost arkadas .
Iki erkekle bide ben asla izinli git ne ol cak yada sen istediğini yap demem zoruna gidenin de gitsin.
Ozgecanlar ne çabuk unutuldu .ki bu kzi cagazin tatille felan iside yoktu tek derdi okumakti.arkadaş sevgili es dost kusura bakmayın genç bir kız artık bazı kararlar alırken keyfini zevkini değil geleceğini düşünmeli.

Allah Allah. Onaylamıyorum istemiyorum diyorsunuz. Sanırım kızın ailesi sizsiniz. Ailesi olsanız bile ben istemiyorum deme hakkına sahip değilsiniz. Birey kendi isterse yapar istemezse yapmaz. Tanımadığı etmediği birisinin ben onaylamıyorum istemiyorum demesi ne demek yahu ? Özgecanlar tabi ki unutulmadı. Ama bu durumun Özgecan ile zerre kadar alakası yok. Kızın tatile gideyim mi gitmeyeyim mi diye sormasından Özgecan olayına geldik. Son cümlenize zaten yorum yapmak bile istemiyorum. Bunları düşünebilecek kadar sıkı büyütülmüşsünüz sizin adınıza üzüldüm gerçekten.

Halen aynı tavır . Evet saçma kuzum kocası ne alaka acaba ben ne anlatmaya çalışıyorum güven olmaz diyorum sende benim dediğimi sağdan değil soldan söylüyorsun.
SEVĞILI VE BIR ERKEK ARKADAS konunun özü bu .

Merhaba zz1905,

Tabi ki de yalan söylemek hoş değil ama anladığım kadarı ila siz 21 yaşında yetişkin bir insansınız.
Ailenize açıkca arkadaşlarınız ile tatile gideceğinizi söylemeye çalışın. Nerde olduğunuzu bilsinler.
Ayrıca sadece kız arkadaşlar ile değil karma bir grub olacağınızı açıkça beli etmenizde fayda var.

Eminim izin vereceklerdir.
Sonuçta gençsiniz ve bu yaşlarda arkdaşlarınız ile tatile çıkmayacaksanız ise ne zaman çıkacasınız.

Bu arada arkadaşlar lütfen artık sevişmeyi ayıp bir şey olarak görmeyiniz.
Sevişmek bir ihtiyaçtır tıpkı yemek yemek gibi, tuvalete gitmek gibi dir.

Her yetişkinin ihtiyacıdır sevişmek, sağlıklı ve mutlu bir yaşam istiyorsanız ise.

Sen nasil esine guvenip tatile gidiyorsan genc kizlarimiz da sevgililerine guveniyor. Bu dayak yiyenlerin oldurulenlerin yuzde kaci sevgili, yuzde kaci koca hic dikkat ettin mi? Ama galiba sizin gibiler kocalari tecavuz ederse tecavuzden saymaz, nasil olsa nikahli, nasil olsa guvenilir.

Sana tavsiyem bu mubarek gunlerde aileme yalan soylemezdim dunyanin binbir hali var Allah korusun bisey olur yalan ortaya cikar. Ben ailemi sevgilimle tatilden once tutardim ama tabiki karar senin

Allah Allah. Onaylamıyorum istemiyorum diyorsunuz. Sanırım kızın ailesi sizsiniz. Ailesi olsanız bile ben istemiyorum deme hakkına sahip değilsiniz. Birey kendi isterse yapar istemezse yapmaz. Tanımadığı etmediği birisinin ben onaylamıyorum istemiyorum demesi ne demek yahu ? Özgecanlar tabi ki unutulmadı. Ama bu durumun Özgecan ile zerre kadar alakası yok. Kızın tatile gideyim mi gitmeyeyim mi diye sormasından Özgecan olayına geldik. Son cümlenize zaten yorum yapmak bile istemiyorum. Bunları düşünebilecek kadar sıkı büyütülmüşsünüz sizin adınıza üzüldüm gerçekten.

1. evet ailesi değilim ama ailesi gibi düşünüyorum bunun neresi sacma ?
2.Evet kend istedigini yapar ama bunu yapmak için burda fikir yada yandaşlk arıyorsa ben buna yandaşlık yapmam .
3.Özgecanla alakası var oda genc bir kızdı ve kanı bozuk biri yuzunden gencecik yaşda aramızdan ayrıldı .Bu kardeşiminde gidecegi kişilerin bu gibi bi zihniyete sahip olmadıklarının garantisini verebilirmsin ? veremezsin bende aksını idea edemem ozaman kotuyu risk etmekdense riske girmemek çok daha iyi . Bu da sadece orneklerden biri o .Daha neleri var.
Sıkı buyutulmeye gelince Kendi kararlarımızı kendimizin aldıgını dogruları yaptımız zamanlar dahi yanlışlarımız oldu hepimizin . bana sordugun soruyla ne alakası var kuzum bu konunun . Ben gitmesin dememin sebeblerini acıkladım anlayıp anlamamak hak verip vermemek size kalmış . İyi forumlar..

Sen nasil esine guvenip tatile gidiyorsan genc kizlarimiz da sevgililerine guveniyor. Bu dayak yiyenlerin oldurulenlerin yuzde kaci sevgili, yuzde kaci koca hic dikkat ettin mi? Ama galiba sizin gibiler kocalari tecavuz ederse tecavuzden saymaz, nasil olsa nikahli, nasil olsa guvenilir.
Siz bunları yok sayacak kadar kormu oldunuz .Evet ailesi olsamda size göre di yerlerine göre karışmaya hakkım yok ama düşündüklerimi yazmaya var.

Seni kınıyorum . Ben yaşamadım belki boyle birşeyi ama bunu yaşayanlar vardır mutlaka .Tecavuzden anladıgın nedir .
Ben her yomumda diyorumki değil arkadaş eş dost bir arkadaşın yaptıgı yorumda koca demiş bu benzetmeyi yapan oydu canım ben ona istinaden cevap olarak yazdım .
Bunlarıda yok sayacak kadar kör olmamalı bence.
Karı koca sevgili eş dost yüzdeye vursan ne olur ? giden gitmedimi.Şuana kadar her yoruma eyvallah ama sen ciddi bir sapık düşüncedesin . Heleki karşındakine sizin kocalarınız deyip yapıştırmak Ben senın sapıklı sapkın düşüncenden Allah (.c.c) sıgınırım .Diyecek başkada lafım yok .
Sapkın diyorum çünki bu bahsetiğin şeyi koca bile yapsa benım gözümde oyledir .

Saptınız raydan cıktınız .siz normal diyor oanayveriyorsunuz bende vermiyorum neden bukadar zorunuza gidiyor .

1. evet ailesi değilim ama ailesi gibi düşünüyorum bunun neresi sacma ?
2.Evet kend istedigini yapar ama bunu yapmak için burda fikir yada yandaşlk arıyorsa ben buna yandaşlık yapmam .
3.Özgecanla alakası var oda genc bir kızdı ve kanı bozuk biri yuzunden gencecik yaşda aramızdan ayrıldı .Bu kardeşiminde gidecegi kişilerin bu gibi bi zihniyete sahip olmadıklarının garantisini verebilirmsin ? veremezsin bende aksını idea edemem ozaman kotuyu risk etmekdense riske girmemek çok daha iyi . Bu da sadece orneklerden biri o .Daha neleri var.
Sıkı buyutulmeye gelince Kendi kararlarımızı kendimizin aldıgını dogruları yaptımız zamanlar dahi yanlışlarımız oldu hepimizin . bana sordugun soruyla ne alakası var kuzum bu konunun . Ben gitmesin dememin sebeblerini acıkladım anlayıp anlamamak hak verip vermemek size kalmış . İyi forumlar..

Siz bunları yok sayacak kadar kormu oldunuz .Evet ailesi olsamda size göre di yerlerine göre karışmaya hakkım yok ama düşündüklerimi yazmaya var.

Seni kınıyorum . Ben yaşamadım belki boyle birşeyi ama bunu yaşayanlar vardır mutlaka .Tecavuzden anladıgın nedir .
Ben her yomumda diyorumki değil arkadaş eş dost bir arkadaşın yaptıgı yorumda koca demiş bu benzetmeyi yapan oydu canım ben ona istinaden cevap olarak yazdım .
Bunlarıda yok sayacak kadar kör olmamalı bence.
Karı koca sevgili eş dost yüzdeye vursan ne olur ? giden gitmedimi.Şuana kadar her yoruma eyvallah ama sen ciddi bir sapık düşüncedesin . Heleki karşındakine sizin kocalarınız deyip yapıştırmak Ben senın sapıklı sapkın düşüncenden Allah (.c.c) sıgınırım .Diyecek başkada lafım yok .
Sapkın diyorum çünki bu bahsetiğin şeyi koca bile yapsa benım gözümde oyledir .

Saptınız raydan cıktınız .siz normal diyor oanayveriyorsunuz bende vermiyorum neden bukadar zorunuza gidiyor .
Anlamadim ne dedigini canim, sapik sapkin sapmak diyip durmussun. Kibledim ben de :KK14:

Back
X