sevgiliyle tatil

Neden yalan söylüyorsun ki bunlar çok olağan şeyler ihtiyaç felan diyenler olmuştur tabiki herkesin fikrine saygımız var ancak ben yalanla dolanla özgür yaşama işini pek tasvip etmiyorum olurya kaza olur veya bir kazaya karışırsın ailen duyunca nasıl açıklayacaksın, eğer öğrenince problem olmayacaksa tabiki söz düşmez ama duyarlarsa ne yaşarsın bilemiyorum ki sonuçta problem olmayacak olsa Yalan söylemezsin dimi!!iyi düşün yalan söyleme pişman olacağın birşeyi yapma, yapacaksanda sonra üzülme.....

Benim ailem de arkamdan su dökerek yollamadı zaten. Ama yalan söylememeyi tercihettim. Genç ama çocuk değil. Benim söylediğim de koşa koşa git değil zaten. Gideceksen yalan söylemeden git diyorum. Ne diyeyim ki daha?
Gene aynı şey bu kız zaten yalan söylemeden gidemez arkadaşım .gidecekse söylemek zorunda zaten bunu da açık açık belli ediyor.
Gitmesine onay verip yalan söylemesine yol alcildiginin farkinda degil misiniz .
Bide iki erkekle okadar iyi niyetli madem sevgilisi neden gizli kaçamak istiyor gelmesini. Hadi ona guvendiniz yanındaki herife nasıl guvenceksiniz. Hadi onuda geçtim bu kızın başına bi is gelse .
Onuda bos verdim di
Ben sizin bakış açınızı anlayabiliyorum. Bunda problem yok, öyle düşünüyor olabilirsiniz. Anlayamadığım ya da rahatsız olduğum durum ilk başta da dediğim gibi kadınları kullanılan, erkeği kullanan pozisyonunda tutmanız, sevgilisiyle tatile gittiğinde basitleşeceğini vurgulamanız, bunları genele yaymanız.
Ben size sizin gibi düşünenler geri kafalı desem hoşunuza gider mi? Demem böyle bişey asla, insanları genellemem.
Daha açık olayım belki anlaşılır olur.
Ben yaşadığı yada yaşadığını düşündüğü ilişkisini böyle bir tatil seçimi yaparak basite indirgenmesini vurguladım.Ne kadinligindan bahsettim nede kizligindan.sizin onay verdiğiniz askısı diyen bir e rgenle yanında da başka bi erkekle tatile çıkması çık ama ailene şöyle demeniz bana ters. Ne çıksın nede ailesine söylesin Allah aşkına hangi aile elalemin iki oglanla kızını tatile yollar o ha derim .
Umarım anlata bilmisimdir.

ay yine ahlak bekçileri ve 2016 yılından bahsederek alakasız bir rahatlık gösterme heveslileri.
sevgilinle tatile gitmek isteyebilirsin, orada onunla sonuçlarına katlanacak şekilde, düşünerek ne istiyorsan yaşayabilirsin tabi konu sahibi ancak ailene hele de annene yalan söyleme. mutlaka öğrenirler, anlar zaten anne. Allah korusun orda başına bir şey gelse, hastaneye gitsen filan hoş değil. bir de o yalnız kalmasın diye gidiyorum demişsin ya. eğer bir haftasonu bil sevgilinin arkadaşı ile bir yerlere gitmesine bile razı değilsen bu ilişkide sorun var demektir.

Gene aynı şey bu kız zaten yalan söylemeden gidemez arkadaşım .gidecekse söylemek zorunda zaten bunu da açık açık belli ediyor.
Gitmesine onay verip yalan söylemesine yol alcildiginin farkinda degil misiniz .
Bide iki erkekle okadar iyi niyetli madem sevgilisi neden gizli kaçamak istiyor gelmesini. Hadi ona guvendiniz yanındaki herife nasıl guvenceksiniz. Hadi onuda geçtim bu kızın başına bi is gelse .
Onuda bos verdim di

Daha açık olayım belki anlaşılır olur.
Ben yaşadığı yada yaşadığını düşündüğü ilişkisini böyle bir tatil seçimi yaparak basite indirgenmesini vurguladım.Ne kadinligindan bahsettim nede kizligindan.sizin onay verdiğiniz askısı diyen bir e rgenle yanında da başka bi erkekle tatile çıkması çık ama ailene şöyle demeniz bana ters. Ne çıksın nede ailesine söylesin Allah aşkına hangi aile elalemin iki oglanla kızını tatile yollar o ha derim .
Umarım anlata bilmisimdir.

Yok anlamamakta ısrarcısınız. Gerçekten uğraşamayacağım.
Bir kadın bir şeyi yapmak isterse önüne duvar da örseniz, ayağına zincir de vursanız yapar ruhunuz duymaz.
Koskoca kadın benim lafımla mı gitmeye ya da gitmemeye karar verecek? İnsanların başına sadece tatilde mi kötü şeyler gelir? İki günlük bir kaçamağı neden bu kadar büyütüyorsunuz anlamıyorum.

Sevgilimle baş başa tatile çıkacak olsaydın yorumum farklı olurdu fakat bir de sevgilinin arkadaşı olacakmış yanınızda. Sevgilini geçtim ama senin elin adamıyla tatilde ne işin var? O arkadaş neyin nesi? Ben sana bence tatil gitme diyorum, sebebi de diğer arkadaş.

Güzel kardeşin bence de senin ki yanlış ne ol cak şimdi .
Sen başka o başka ben başka düşünüyoruz .acaba konuyu acan kisi suan da ne dusunuyor. ?

Ne konuşalım mesela bi fikriniz varmı .göz ardı mi edelim istersiniz.yada doğru gelmesede herkes konuyu acan in işine geldiği gibi mi yorumlar yapsın.Bence siz markete gitmeden bi duş alın.
:KK68::KK9::KK9::KK9::KK9:

Evet evet tatilden sonra annneeeeeee affet beni sevgilimle birlikte oldum suan telefonlarima çıkmıyor neeeaaa yapağğcam yhaa.!!

Yok anlamamakta ısrarcısınız. Gerçekten uğraşamayacağım.
Bir kadın bir şeyi yapmak isterse önüne duvar da örseniz, ayağına zincir de vursanız yapar ruhunuz duymaz.
Koskoca kadın benim lafımla mı gitmeye ya da gitmemeye karar verecek? İnsanların başına sadece tatilde mi kötü şeyler gelir? İki günlük bir kaçamağı neden bu kadar büyütüyorsunuz anlamıyorum.
Bak iste bende bunu anlatamıyorum sana .2 günlük tatil deyip çok bazitlestiriyorsun kuzum.o 2 günde neler olabilir hangimiz bile biliriz.neyse sen farklı bakıyorsun ben farklı bu kadar.

Sevgilimle baş başa tatile çıkacak olsaydın yorumum farklı olurdu fakat bir de sevgilinin arkadaşı olacakmış yanınızda. Sevgilini geçtim ama senin elin adamıyla tatilde ne işin var? O arkadaş neyin nesi? Ben sana bence tatil gitme diyorum, sebebi de diğer arkadaş.

E arkadaş tanıdıksa, o da yakınsa ne olacak ki? Arkadaşla aynı odada kalmazlar heralde. Aynı odada kalınacaksa biraz :oha: durumu olur tabi.

Bak iste bende bunu anlatamıyorum sana .2 günlük tatil deyip çok bazitlestiriyorsun kuzum.o 2 günde neler olabilir hangimiz bile biliriz.neyse sen farklı bakıyorsun ben farklı bu kadar.

En fazla sevişir iki günde ki dediğim gibi iki gün değil iki saatte de yapar onu. Ee bize ne? Milletin kukusuna kilit mi vuracağız? Kendi kararı kendi bedeni.

Bişey sorucam, benim sizin yorumlarınızı sevdiğimi ve önem verdiğimi belki biliyorsunuzdur. Sadece düşüncenizi merak ettiğim için soruyorum: Sevgiliyle baş başa tatile gitme konusunda bence sıkıntı yok fakat çoğu insan atlamış galiba, konu sahibi tatile giderse yanlarında bir erkek arkadaşları daha olacak. İki erkek bir kız şeklinde yani, yanlış anlamadıysam. Bu konuda ne düşünüyorsunuz? Tamam birisi sevgilisi ama diğeri de sevgilisinin arkadaşı.

Yazdım yukarıda cicim.

in vino veritas in vino veritas Tamam ben tam mesajı yazdım siz de cevabı yazmışsınız :)

21 yaşındaki biri için 2 erkek bir kız kombinasyonlu tatilini biraz karmaşık olacağını düşünüyorum ben açıkçası. Ben anne olsam, benim 21 yaşındaki kızımın sevgilisi ve sevgilisinin erkek arkadaşıyla tatile gitmesine izin vermezdim kesinlikle. Buna da 'nolacak ya gitsin' demem, bu benlik bir durum değil. :) Hatta kendimden direkt söyleyeyim, sevgilimle giderim ama bir erkek daha olacaksa gitmem ben olsam, bi anlamı güzelliği kalmaz o tatilin benim için. Çift olarak gidilebilir hatta güzel de olur ama bu şekilde, hayır.
Teşekkür ederim.

Yürek mi yiyorsunuz napıyosunuz hiç anlamıyorum gerçekten siz haber izlemiyor musunuz? Arkadaşıyla bir olup size tecavüz etse öldürüp bi yere atsa??? Konduramıyorsun demi? Şimdiye kadar öldürülenler tecavüze uğrayanlar da konduramamışlar. .. Şu kadarını söyleyim benim başıma birisi bi iş gerirecekse benim ailem nerde cesedimi arayacağını bilecek en azından, ve kimden hesap soracağını bilecek.. Böyle şeyleri okuyunca vallahi elim ayağım titriyor

E arkadaş tanıdıksa, o da yakınsa ne olacak ki? Arkadaşla aynı odada kalmazlar heralde. Aynı odada kalınacaksa biraz :oha: durumu olur tabi.
Ya kuzum bu benim senin yorumuna son cevabım in anki yordu beni.tanidiksa arkadassa demissin .Ne tanıdığı ne arkadaşı kanı bozuk biri olduk dan sonra o kıza akraba bile kötü şeyler yapabilir.neyi en güveniyor gencecik kız.aynı yada ayrı oda ne fark eder bir kız değil 40 yaşında koca kadında olsa güvenmemeli ayağını sağlam basıp bu sacmaliga düşmemeli.gitsin canim ne ol cak 2 gun zihniyeti olurmu ya.siz halen sevişmeden bahsediyor ahlak dersi vermeye caliyorsunuz.ben ve benim gibi lerde sevgilisiyle geçireceği dakikaları değil yasaya bileceği cok da örneği olan tehlikelerden bahsediyoruz.at gözlüklerini çıkarsanız anlamaya yardımcı olacaktır.
Gitmesin yalan da söylemesin.hatta böyle bir konuyu ailesine açmadan o ergene kendi iradesiyle uza desin.

arkadaşlar secgilim en yakın arkadaşıyla tatile gidicekti tatil dediği de haftasonu cumadan pazara. telefon etti benim de gelmemi istedi hoşuma gitti tabi önceden hiç tatil konusu olmamıştı olsaydı zaten bırakmazdım arkadaşıyla gitmesini :KK70: neyse sende gel nolur askısı falan fistan ailemle konuscam izin alabilirsem gidicem tabi tatile diye izin almıcam arkadaşımda kalçam diye. tabi bu yüzden içim rahat etmiycek ama gitmekte istiyorum ve illa ki orda birlikte kalcaz falan ama bilemiyorum doğru mu yanlış mı. sırf tek olmasın diye gitmek istiyorum

Gitme derim...

Ya kuzum bu benim senin yorumuna son cevabım in anki yordu beni.tanidiksa arkadassa demissin .Ne tanıdığı ne arkadaşı kanı bozuk biri olduk dan sonra o kıza akraba bile kötü şeyler yapabilir.neyi en güveniyor gencecik kız.aynı yada ayrı oda ne fark eder bir kız değil 40 yaşında koca kadında olsa güvenmemeli ayağını sağlam basıp bu sacmaliga düşmemeli.gitsin canim ne ol cak 2 gun zihniyeti olurmu ya.siz halen sevişmeden bahsediyor ahlak dersi vermeye caliyorsunuz.ben ve benim gibi lerde sevgilisiyle geçireceği dakikaları değil yasaya bileceği cok da örneği olan tehlikelerden bahsediyoruz.at gözlüklerini çıkarsanız anlamaya yardımcı olacaktır.
Gitmesin yalan da söylemesin.hatta böyle bir konuyu ailesine açmadan o ergene kendi iradesiyle uza desin.
Sıkıldım... :KK54:

Back
X