sevgiliyle tatil

Biruni

Üye
Kayıtlı Üye
20 Nisan 2016
264
150
18
arkadaşlar secgilim en yakın arkadaşıyla tatile gidicekti tatil dediği de haftasonu cumadan pazara. telefon etti benim de gelmemi istedi hoşuma gitti tabi önceden hiç tatil konusu olmamıştı olsaydı zaten bırakmazdım arkadaşıyla gitmesini :D neyse sende gel nolur askısı falan fistan ailemle konuscam izin alabilirsem gidicem tabi tatile diye izin almıcam arkadaşımda kalçam diye. tabi bu yüzden içim rahat etmiycek ama gitmekte istiyorum ve illa ki orda birlikte kalcaz falan ama bilemiyorum doğru mu yanlış mı. sırf tek olmasın diye gitmek istiyorum

arkadaşlar secgilim en yakın arkadaşıyla tatile gidicekti tatil dediği de haftasonu cumadan pazara. telefon etti benim de gelmemi istedi hoşuma gitti tabi önceden hiç tatil konusu olmamıştı olsaydı zaten bırakmazdım arkadaşıyla gitmesini :KK70: neyse sende gel nolur askısı falan fistan ailemle konuscam izin alabilirsem gidicem tabi tatile diye izin almıcam arkadaşımda kalçam diye. tabi bu yüzden içim rahat etmiycek ama gitmekte istiyorum ve illa ki orda birlikte kalcaz falan ama bilemiyorum doğru mu yanlış mı. sırf tek olmasın diye gitmek istiyorum
Neyin askısı?

arkadaşlar secgilim en yakın arkadaşıyla tatile gidicekti tatil dediği de haftasonu cumadan pazara. telefon etti benim de gelmemi istedi hoşuma gitti tabi önceden hiç tatil konusu olmamıştı olsaydı zaten bırakmazdım arkadaşıyla gitmesini :KK70: neyse sende gel nolur askısı falan fistan ailemle konuscam izin alabilirsem gidicem tabi tatile diye izin almıcam arkadaşımda kalçam diye. tabi bu yüzden içim rahat etmiycek ama gitmekte istiyorum ve illa ki orda birlikte kalcaz falan ama bilemiyorum doğru mu yanlış mı. sırf tek olmasın diye gitmek istiyorum

Neden tek olunca kızlarmı kapar sevgilinizi....
Aileyede yalan söylenmez kulağına küpe olsun...

Yalan söylemek hoş bir durum değil orada bir kaza geçirsen ailene ne diyeceksin?.
Doğrudan yana ol gideceksen de farklı odalarda kalırsın ya da aynı odada o senin tercihin karışmak bize düşmez.

Ailen karşı mı böyle şeylere ? Çocukla tanışsalar ?
Yalan söylemen doğru olmaz başına bir şey gelse haberleri olmaz,sana ulaşamadıklarında kimi arayacaklarını bilemezler falan.
Yine de sen bilirsin.

bence ailenizden gizli iş yapmayın ben yaptım ve her defasında bi şekilde ortaya çıktı..

kuzenimle mesajlaşıyorduk şuraya gittik buraya gittik diye mal gibi mesajı anneme atmıştım. bi öyle patladım , birde tatil dönüşü çok büyük bi kaza atlatmıştık..

yapma. ileride bol bol gideceksiniz zaten.

Sevgiliyle tatile gitme fikrine karşı değilim.
Aileye yalan söyleme fikrine karşıyım.

Ben de tatile gideceğim ama en azından anneniz bilsin. Benim annem biliyor tabi ki içim tam olarak rahat değil ama olsun. Babam da tatile gideceğimi biliyor ama kız arkadaşlarımla :D

Bu kararin sevgilin üzerinde bırakacağı izlenimi ilerisi için kafasından geçecekleri dusun tatlım.bırak gitme böyle bir tatil planı sevgiliyle iliski ni basite indirgeme olur .sen bu teklifi kabul etme .
Ayrıca ailene yalan söyleme 1 2 günlük keyif için aldığın riske deymez.
Kendini kullandırma :duduk:

Benim kızım bekarken tatile gidecek bana söyleyecek,babada bilmeyecek es kaza haberi olacak,ikimizide kapının önne koyardı...
Ecelime susamadım daha....

Bu kararin sevgilin üzerinde bırakacağı izlenimi ilerisi için kafasından geçecekleri dusun tatlım.bırak gitme böyle bir tatil planı sevgiliyle iliski ni basite indirgeme olur .sen bu teklifi kabul etme .
Ayrıca ailene yalan söyleme 1 2 günlük keyif için aldığın riske deymez.
Kendini kullandırma :duduk:

Bunu yapmasanız keşke ya. İnsanlar sevgilileriyle tatile gidince basit kadın olmazlar, ilişkileri basitleşmez.
Kimse kimseyi kullanmaz ilişkilerde. Sevişiyorsa bile iki kişi sevişiyor. Kadını bu kadar edilgen yapmayın bu konularda.

Back
X