- 17 Ekim 2015
- 5.452
- 5.309
- 198
en kötü ihtimali düşünüyorumPolisle neden başı belaya girsin? Suç mu işleyecek?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
en kötü ihtimali düşünüyorumPolisle neden başı belaya girsin? Suç mu işleyecek?
en kötü ihtimali düşünüyorum
Kesinlikle gitmearkadaşlar secgilim en yakın arkadaşıyla tatile gidicekti tatil dediği de haftasonu cumadan pazara. telefon etti benim de gelmemi istedi hoşuma gitti tabi önceden hiç tatil konusu olmamıştı olsaydı zaten bırakmazdım arkadaşıyla gitmesinineyse sende gel nolur askısı falan fistan ailemle konuscam izin alabilirsem gidicem tabi tatile diye izin almıcam arkadaşımda kalçam diye. tabi bu yüzden içim rahat etmiycek ama gitmekte istiyorum ve illa ki orda birlikte kalcaz falan ama bilemiyorum doğru mu yanlış mı. sırf tek olmasın diye gitmek istiyorum
Yanlış düşünceniz buradan başlıyor işte. Özgürüm ayaklarına takılıp sevişmek olmayacak bu, sevip sevişecek belki de ? Yanlış anlamayın rica ediyorum ama size ne diye düşünüyorsanız gerçekten bu konuyu okumamanızı tavsiye ederim. Çünkü size ne ? Kızcağız sevdiği bir insanla tatile gitmek istiyor, bu sevişecekleri anlamına da gelmiyor. Bir erkekle bir kız tek kalınca sevişirler diye düşünmekten lütfen vazgeçin.
Aynen nerede olduğun bilinmeli ama yaşa göre yorum değişir aynı fikirdeyim yani 25-30 yaşlarında kadına öğüt de verilmez ki kendi zaten doğrusu yanlışı düşünüp ona göre hareket eder benim verebileceğim öğüdü vs zaten bilir.illa doğruyu seçer demiyorum ama en azından bu özgürlüğü vardır koskoca kadın kendi kararını verir.Aynen yaş önemli bence. Ben ailemden gizli eşimin çalıştığı şehre gitmiştim. İki gün kaldım. O da benim çalıştığım yere geldi kaldı İki gün. Ama ikimizde ogretmendik. 23 yaşında ekmegimizi elimize almıştık.
Hı bu arada hamile kalmadım. Tecavüze ugramadim. Hayatımın en tatlı Uykusunu uyudum. :)) hic bir şey de geçmedi aramızda. Yani her yanyana gelen sevgili sevismek zorunda değil.insanlar birbirini sevip değer verebilir. Birlikte olduğu anlardan mutlu olabilir. Gitme tecavüz ederse diyen olmuş da. Evet ortalık sapık kaynıyor , psikolojimiz bozuk.ama sevgilisine potansiyel tecavüzcü gözüyle bakiyorsa neden hala sevgili o
19 yaşında bir kiz san gitme ne gerek var derim.ya da kaç yıllık ilişki? ?gizli gitme gideceksen söyle. ..sinemaya kafeye gitmiyorsun. Havuzda ayağın kayar, yolda başına bir şey gelir olmaz gizli gitmek. Ama 30 yaşında bir kadınsan da kimse karışmasın yani bu kıza artık. Tatile gittiğini nereye gittiğini bilsin ailen yeter
Öncelikle reşittim bunu yaptığımda. Üniversiteye başladığımdan beri kendi paramı kazanıyorum, şehir dışında okuyordum. Açık açık konuştum ailemle, ben bunu yapıcam ama ya haberiniz olacak ya da gizli yapıcam. Okulda olduğum sürede nerede olduğuma hakim olamazsınız, istediğimi yaparım ama ben haberiniz olmasını tercih ederim dedim. İstediğimi yapacağımı biliyorlardı, ses çıkaramadılar. Aile kurallarına uyan bir evlat olmadım ben pek. Ama onları zor durumda bırakacak da bişey yapmadım bu yaşıma kadar. Bunu da bildikleri için ikna oldular.
Ailenin özellikle bu tarz şeylere karıştığı durumlarda muhtemelen o çocuk o yaşına kadar ailesinin yanından hiç ayrılmamıştır diye düşünüyorum ben. Ben de dört sene şehir dışında okudum, aylarca evden uzaktaydım hatta ailenle bile 4-5 günde bir telefonla konuşurdum. Yani bu öyle bişey ki, o dört sene boyunca zaten o öğrenci ne isterse yapar.
İzin verdiler mi cidden ben öyle işey yapsam dayak yerdim hala da yiyebilirim bence.
Ergenlik döneminde sadece cafeye gittiğim için bile dayak yedim tatile gitmek hem de sevgiliyle düşünemedim bile:) bir de cidden para nerden buluyprsun hadi bi şelilde asileştin ailen kızsa da çıktın yola onlar para vermedikte sonra 15-18 yaş arası bii kız çocuğu çoook zor hareket eder hele de ben gibi safsasorularım bitti
cidden merak ediyorum diğer aileler nasıl yaklaşıyor bu durumlara ondan soruyorum
Ne ?daha ilginç görmek mi sizin kafanız karışmış:) şiddet görüp travmalar yaşayan insana zayıf yerden vurmak bu sizin de zayıf yerinizden vursalar hoşunuza gider mi? TerbiyesizBu durumu cafeye gittiğiniz için şiddet görmenizden daha ilginç görmeniz bana gerçekten çok üzücü geldi.
Sizce sizin aileniz mi normal, yetişkin çocuklarının kararlarına karışmayan aileler mi?