Sevgiliyle..

Rhsalhmsire

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
6 Ağustos 2015
85
10
3
sizce bi sevgiliyle buluşma sıklığı hangi aralıklarla olmalı ?
Birde günde hangi aralıklarla konuşuyorsunuz sık sık mesajlasmak doğru mu sizce. Sabahtan akşam saat 6 ya kadar işte çok sık konusamıyoruz zaten. Aksam 6 dan sonrada saat 11-12 lere kadar hiç durmadan konuşuyoruz mesajlasıyoruz tabi sık mesajlastıgımız için artık konu kalmıyo kavgaya başlıyoruz. Ama konusmak istiyorum nasılsa gündüzleri konusamıyoruz diye sizce yanlış mı yapıyorum öneriniz var mı ?

Son düzenleme:
bir şeyler yazacağım da ne olur çok tersliyorsun demeyin

bu kadar konuşulur mu

evli olanlar o kadar konuşmuyor

ne bulup da konuşuyorsunuz

tabii ondan sonra hı dedi, evet demedi; o arada sakız çiğnedi, ilgisini bana vermedi deyip kavga çıkar

tuvalete de mi gitmiyorsunuz

bakın sevgili iken buna katlansalar da erkekler sonra söz, nişan, evlilik ve kocam ilgisiz başlıkları artıyor

bağımsız hayatınız olsun birbirinizden; böylelikle her an konuşmak görüşmek ihtiyacı yahut baskısı hissetmezsiniz

Konu kalmıyor ve bu yüzden kavgaya mı başlıyorsunuz? Duyduğum en ilginç şeylerden biri.
Durum böyleyse ikiniz de birbirinizden bağımsız uğraşlar bulmalı ve konuşma saatlerinizi az ama öz hale gelecek şekilde azaltmalısınız.

Bu kadar konuşmanız çok gereksiz bence..Birbirinizi tanıma aşamasında olsanız tamam,konuşulacak çok şey olabilir ama artık siz sevgili olmuşsunuz..Konuşacak şey bulamamanız çok doğal,o kadar süre kim ne konuşabilir ki ? Benim başıma ağrılar girer o kadar telefonumla uğraşsam..Bence kendinize yapacak başka şeyler bulun,bunlar hep can sıkıntısından oluyor.

Bende erkek arkadaşımın kaybetme korkusuyla ömrü boyunca yaşatacağı ilgiyi tek dozda alıyorum şu an ve bunaldım.Bunun sevgiyle ilgisi yok.İnsan oturup müzik dinlemek ister kitap okumak ister tv izlemek ister.Bu kadar sıkboğaz etmemek lazım.Ben artık telefonları yüzüne kapatıyorum sessize alıp uyuyorum o üstüne 5 kere daha arıyor.Buluşma konusu size bağlı ortamlarınıza falan filan onu başkalarıyla karşılaştıramazsın pek.Bence mesajlaşma yeter hergün konuşmaya gerek yok.Hadi konuştun diyelim yarım saat anlatacağını anlatırsın biter fazlası usandırır.

Profilinde 30 yaşındayım yazmışsın, önceki konuda 18 yaşındayım sevgilim 20 demişsin. Fake misin?

Aynen alıntılıyorum : Yaşlar kaç? ?
Benim 18 onun 20

Bence senin mesajdan daha çok ciddi sorunların var. Bu adam eski sevgilisi ile görüşen birisi. Unutamamış ve kullanılıyorsun. Önceki konun böyleydi çünkü. Yaşını neden üye olurken 30 yazdın? Bir de bu var.

ben mesajlaşmayı severim ama telefonla konuşmayı sevmiyorum
2 senelik evliyiz koca gün işteyken mesajlaşırız
çok muhabbet tez ayrılık getirir olayına inanmıyorum ama mesajda şaka olmaz :) Bunu unutmayın
buluşmada duruma göre sevgiliyken vardiyası müsait olduğu her gün görüşüyorduk biz.

Yaşımı 30 yaptım öylesine yaptım buraya ben daha yeni konu açmaya başladım gerçek yaşım 18 30 değil onu tekrar değiştirmek istiyorumda nasıl değiştirebilirim ?

yorumları okuyunca seni karışık buldum. fazla samimiyet tez ayrılık getirir o ayrı.

Bu nasıl bir can sıkıntısıdır konu kalmayınca kavga etmek
İşten sonra şöyle uzanıp tv izlemek kitap okumak veya aileyle muhabbet etmek ister insan, niye bu kadar kural koydunuz ki ilişkiye?
Tabiki konuşup günün nasıl geçti diye muhabbet edersiniz ama demek ki bi yerden sonra başka yerlere sarıyor ki kavga ediyorsunuz.
Bence kendinizi şartlandırmayın gerektiği kadar konuşun.

Ben kullanılmıyorum kullanılıcak olsam zaten beni sevmeyen biriyle durucak biri değilim. Benim için ağlayan biri o sadece geçmişi aklımı karıştırdı ve öyle bi konu açtım hepsi bu bana unutamamıs ve kullanıyorsun diyip acı çektirme ve sitem etme.

Ben nisanlimla 2/3 haftaya 1 bulusuyodum. Iki ay önce biraz daha sık görüsmeye basladik, haftada 1, 2 hadi bilemedin 3. O da cok nadir mesajlasmamiz da toplasan yarim saati gecmiyodur

Canin ne kadar istiyosa o kadar konusursun bunun yazili yasasi mi var? Konusmayi seven cok konusur sevmeyen az. Belli ki siz beceremiyosunuz cok konusmayi is cirkinlesiyo e azaltin o zaman

valla ne yalan söyliyim gün içinde atılan "naber napıyosun selam" mesajlarına yanıt yazasım olmuyo. 2 günde bi akşamları aradığında biraz muhabbet etmek yetiyo bana sevgilimle. şu sıralar şehirdışında olduğu için haftada bi görüşüyoruz ki o da yetiyo. canım zaten şu dönemler çok yoğun mesajlaşsanız bi süre sonra azalıcak o durum

Haklısın sanırım bende artık konusmayı azaltmaya calısıcam fakat korkuyorum konusmadığımız müddetde başka biriyle konuşur mu eder mi haber vermeden dışarı çıkar mı vs. (Aşırı kıskancım)

O kadar suree kadınlar kulübünde dolanmak bile sıkar insanı, sevgiliye nasıl katlanilsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…