- 6 Ağustos 2015
- 85
- 10
- 3
- Konu Sahibi Rhsalhmsire
-
Aynen alıntılıyorum : Yaşlar kaç? ?
Benim 18 onun 20
Yaşımı 30 yaptım öylesine yaptım buraya ben daha yeni konu açmaya başladım gerçek yaşım 18 30 değil onu tekrar değiştirmek istiyorumda nasıl değiştirebilirim ?Profilinde 30 yaşındayım yazmışsın, önceki konuda 18 yaşındayım sevgilim 20 demişsin. Fake misin?
Bence senin mesajdan daha çok ciddi sorunların var. Bu adam eski sevgilisi ile görüşen birisi. Unutamamış ve kullanılıyorsun. Önceki konun böyleydi çünkü. Yaşını neden üye olurken 30 yazdın? Bir de bu var.
Ben kullanılmıyorum kullanılıcak olsam zaten beni sevmeyen biriyle durucak biri değilim. Benim için ağlayan biri o sadece geçmişi aklımı karıştırdı ve öyle bi konu açtım hepsi bu bana unutamamıs ve kullanıyorsun diyip acı çektirme ve sitem etme.Profilinde 30 yaşındayım yazmışsın, önceki konuda 18 yaşındayım sevgilim 20 demişsin. Fake misin?
Bence senin mesajdan daha çok ciddi sorunların var. Bu adam eski sevgilisi ile görüşen birisi. Unutamamış ve kullanılıyorsun. Önceki konun böyleydi çünkü. Yaşını neden üye olurken 30 yazdın? Bir de bu var.
Haklısın sanırım bende artık konusmayı azaltmaya calısıcam fakat korkuyorum konusmadığımız müddetde başka biriyle konuşur mu eder mi haber vermeden dışarı çıkar mı vs. (Aşırı kıskancım)valla ne yalan söyliyim gün içinde atılan "naber napıyosun selam" mesajlarına yanıt yazasım olmuyo. 2 günde bi akşamları aradığında biraz muhabbet etmek yetiyo bana sevgilimle. şu sıralar şehirdışında olduğu için haftada bi görüşüyoruz ki o da yetiyo. canım zaten şu dönemler çok yoğun mesajlaşsanız bi süre sonra azalıcak o durum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?