hemen boşanmayı düşünme canım...
bebeğin de varmış.. bu kadar kolay olmamalı bir yuvayı yıkmak...
ben onu sevmiyorum diye düşünüp durma bence....
eşin sana şiddet uyguluyor mu?
ve en çok ne için tartışıyosunuz?
canım her insanın hataları var kim 4 4lük ? biz ölemiyizz diilizz o yüzden hemen boşanmayı düşünme. zaten ilişki evliliklerde de öle diilmidir eksileri artıları koyarsın bi tarafa hangisi agır geliyosa ona göre yön çizersin kendine. sana değer veren bi insan dediğini iki etmiyo bence biras rahat sıkmış senii :) olur öle yanlış cümleler tabi namusuna, kişiliğine laf etmediği sürece :) hem yaşın küçük hem bebeğin var takılma o laflara da
bahsettiğiniz gibi bizimde ufask tefek tartışmalarımız oluyor sık sık ama bende eşimde bi anda parlıyoruz yarım saat sonra sinirimiz geçince hiçbişi yokmuş gibi konuşuyoruz küsme huyumuz yok yani ya ben sırnaşırım ya o sırnaşır mesela çöpün ağzını açık b ıraktın, ışığı açık unuttun , evin şurasını silmedin , nevresimi değiştirmedin, vs gibi ufak tefek şeyler tartışma konusu olabilir bizim için ama uzun sürmez...genelde de o takıntılı olduğundan o bıdı bıdı yapar bu tarz şeylere
benım eşimin sorunu çok soguk olması tartışıız haksız olsa bıle uzatırda uzatırrr
aslında tartışmaktan ziyade uzatmak sorun bence , birde bebeğiniz varmış sizin için en önemli olay huzurunuz olması gerekirken bu tarz tarıtşmalar ve uzatılması ne kadar saçma değil mi... Illaki konuşmuşsunuzdur eşinizle ama ne diyor peki , siniri geçince haksız yere uzattığının farkına varıyor mu
canım ben 11 yıllık evliyim. Evliliğimin ilk yıllarında çok sık tartışırdık hatta bir gün tartışmasak ikinci gün mutlaka tartışırdık. Ama şimdi yıllar geçtikçe tartışmaya üşenir olduk gibi bir şey:) daha az tartışma çıkıyor böyle üften püften şeylerden değil en azından daha ciddi konulardan dolayı nadiren tartışıyoruz. Boşanmayı filan düşünecek kadar bir sorun göremedim ben sen kendini öyle şartlarsan sürekli eşine baktığında onu sevmediğini düşünürsen zaten soğukluk girer aranıza. Biz ne kadar tartışırsak tartışalım yine de eşimin yüzüne baktığımda seviyorum ben bu adamı diyebiliyorum. Hatta bunu bazen sesli de söylüyorum beni ne kadar sinir etsen, kızdırsanda seviyorum seni diye, o da sende beni kızdırıyorsun, bazen cazgırlık yapıyorsun ama dünyaya yeniden gelsem yine seninle evli olmak isterim diyor bu da bana yetiyor açıkçası.:)
ayy bızımde duzelırmı ılerde evlenelı 3 sene olucak ama bır duzelme goremedım ılk 1 yıl zaten boyee degıldık cıcım ayı alllahım dedım cok cok cok mutluyum cok cok cok ıyı bır kocam var.sonra sonra bu hale geldık bosanmayı tabıkı ıstemem yapamamda zaten.bızde aynen kavgadan sonra barısınca sevıyorum senı cart curt dıoruz ama artık okadar sıkıldım kı anlatamam sureklı kus uyuyoruz dıebılırım caresız beklıycem seneler gecmesını sanırım genel olark ıyı bır kocam var sayılır cunku.
ayy bızımde duzelırmı ılerde evlenelı 3 sene olucak ama bır duzelme goremedım ılk 1 yıl zaten boyee degıldık cıcım ayı alllahım dedım cok cok cok mutluyum cok cok cok ıyı bır kocam var.sonra sonra bu hale geldık bosanmayı tabıkı ıstemem yapamamda zaten.bızde aynen kavgadan sonra barısınca sevıyorum senı cart curt dıoruz ama artık okadar sıkıldım kı anlatamam sureklı kus uyuyoruz dıebılırım caresız beklıycem seneler gecmesını sanırım genel olark ıyı bır kocam var sayılır cunku.
zamanla her şey rayına oturur, erkekler ilk başlarda böyle yapıyor küsüyor, trip yapıyor kendilerini haklı görüyorlar. Biz de öyleydik küser, surat asar, burnundan kıl aldırmazdı bende gider sırnaşırdım. Sonra baktım ki bu böyle olmayacak ben ondan daha beter küstüm, hatta o konuşana kadar konuşmadım. Yavaş yavaş o tripleri azaldı. şimdi ise gülme ama akşam kavga etsek ben sabah uyandığımda küs olduğumu bile unutuyorum, konuşuyorum sen bana küsmemiş miydin akşam diyor aa sahi ben sana küstüm dimi unuttum ya diyorum :))))
asıl merak ettıgım konu sızler nasılsınız belkı cok saçma olucak ama eşinizle hangi sıklıkla kavga edersınız?:) yanı 1 ay hıc sorunsuz ufak bı tartsma olmadan geçirenler varmı?
benım eşim aılesi hep tartışmalı onlar alışık ama ben evde kımseyle kus kalmaya sureklı tartısmaya alısık degılım
okadar bunaldım kı bu aksam ya duzelırsın yada bosanmak ıstıyorum demeyı dusunuorum.
ama nasıl boşanırım bilemıorum...
çok sık tartışıyoruz ama senin kocan anlattıklarına göre iyi bir insan fazla tartışmamaya ortamı germemeye çalış canım küslük yapmaeiyle tartışan kimse yok sanırım
Okuyupta geçneyin lütfen sizler eşinizle ne sıklıkla tartışırsınız yaa ben mi abartıyorum lütfen yardımcı olun
çok sık tartışıyoruz ama senin kocan anlattıklarına göre iyi bir insan fazla tartışmamaya ortamı germemeye çalış canım küslük yapma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?