Sevgim Biticek Diye Çok Korkuyorum....

eşim 28 yaşında
evet hem evlılık hem cocuk ıcın çok çok erken bir yaş
Ama hiç kimeyi aldırmadan cok severek evlendık bikere.
benım sorunum şuan erken evlılıgım degıl
eşimin davranışları
kendısı cok cok olgun bır ınsandır buarada.yaşından dolayı bu davranısları sergılemıor sanırım
Ama erken evlendıgıme bınkere pişman oldum ozellıkle son 1 2 aydır.
malesef zamanı geri saramıoruz oyuzden bunları dusunmenın banada bır faydası olmuycaktır
ama benım yasımda evlenmeyı dusunenler varsa tavsıye etmıyorum.en azından onlara örnek olsun.

buarada neden bukadr çabuk bebek dıe sorabılırsınız?ben evlenırken en az 5 yıl bebek istemedıgımı soylemıstım esımde onaylamıstı.
yılda 2 3 defa regl oluodum ve doktora gorundum bana bebek ıstedıgınde tedavı olmam gerektıgını soyledı ve ben ılaç kullanırken hamile kaldım bebegım ıcınn acıkcası cok mutlu olmustum cunku o bızım ıcın mucize bebektı.

dünkü konununz neydi peki yani burada herkez her konuyu okuyamıo mesela ben senin diğer konularını bilmiyorum sadece bu yazdığına yorum yapabiliyorum.
yasın çok genç daha yani bide bebek yapmıssın neden bukadar acele ettin? sev ama bekle gerçi ailen buna karsı çıkmalıydı belkide. benmde bu yasta sevdiğim bii olmustu hatta neler yaptım buyüzden ama aiilem çok sıktı beni asla dedi. bekle eğer olursa saten olur dedi kimliğimi bile vermediler bana... ki o insan şuan karsına neler yapıor Allah kourumuss cahiilik yapıcakmıştım yani..
gerçi olan olmuş ne desekte boş ama bari ilşkini kurtarmaya çalış şu yasta dul kalıcaksın bide bebeğin var. bana kalırsa yasından dolayısorunları sen çıkarıosun gibi geliyoyor? eşin kaç yasında

ilişkiyi kurtarmaya çalış!dul kalıcaksın bu yaşta!!birde bebeğin var!!! yaşından dolayı sorun cıkarıyorsun!!!
konuşma tarzınız hiç hoşuma gitmedı
yaşıma verıyorsunuz yaşadıklarımı benı tanımıyorsunuz bıle!
bu tarz yorum yazıcaksanız hıc yazmayın daha ıyı!!

ben sana sert tavırla birşey yazmadım. sende beni tanımıyorsun nasıl okursan öyle algılarsın. ayrıca kimse canım cicim diye pohpohlıcak değil seni. ben sadece düşüncemi yazdım bi hata yapmıssın yasta bari bi hata daha yapma ufacık bişeyden ilşkiyi bitirp dul kalma bebeğin babasız kalmasın dedim nevar bunda ??

kimsenin benı pohpolamasına ihtiyacım yok zaten.sendende öyle bırsey ıstemedım.henuz olaylarımı bıle bılmeden bana kalırsa senın yaşın kaynaklı yazmıssın.akıl yaşta degıl baştadır.
çocucgum neden babasız kalsın ?onun bır babası var Allaha şükür.
dul kalmanın neresı kotu ?eger mutlu degılsem sevgı ılgı goremıysam boşanmaya neden hakkım yok?

Yaa öyleyse veren Allah tabi ona yapacak bişey yok canım.
Senin sorunun kesinlikle erken evliliğin demedim. Yani sorunların altında bu olablir demek istedim canım.
İnşallah okurlar bu söylediklerini, ben etkilediğğini düşünüyorum mağlesef..

muakkak erken yaşta evlılık cok cok zor.ama zamanı gerı alamıorum.şuan ben adım atmıycam bakalım o kendısı duzelırse duzelsın duzelmıyorsada evı terkedıp gıtsın.

hakkınmı yok ? akılsızmısınız , pohpohlanmaya ihtiyacanmı yok
ben bunları demedim sana zaten nasıl okuyorsan :) neyse kardeşş Allah kocana sabır versin

hakkınmı yok ? akılsızmısınız , pohpohlanmaya ihtiyacanmı yok
ben bunları demedim sana zaten nasıl okuyorsan :) neyse kardeşş Allah kocana sabır versin

yazdıklarımı anlama gücüne sahıp degılsınız.yazdıklarınızdanda haberınız yok.
(ayrıca kimse canım cicim diye pohpohlıcak değil seni.)lafınızın uzerıne yazdım.
yaşımla bağlantı kurmussun olaylarımı o baş meselesıde ordan gelıyor.
ama neyse senınle anlasamıoruz sanırım iyi akşamlar sana.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…