sevgimi burnumdan getirdi... lütfen yardım edin..

Offf ne uzunmuş.Durumuna üzüldüm canım.Öncelikle şunu bil ki bu kişi sana hiç aşık olmamış ve sevmemiş,ilk başta senden hoşlanmış,sonra uzaklığın etkisiyle bütün heyecan gitmiş..sen de hata çok aşırı derecede üzerine gitmişsin her konuda kendini ezdirmişsin..neyse seviyormuşsun yapmışsın üzülme o yüzden..ben sana şunu diyim bu çocuk sana dönecek,ama nasıl ?sen onu hiç ama hiç aramayıp umursamadığında..onun için öyle yap,o seni nasıl umursamıyor sen de sallama,nasıl telaşlanır,ne oldu bu kıza der,her şeyi yapıyordu şimdi ne oldu der:53::53:..seni tekrar kazanmaya çalışacak,sen kaçtıkça sana bağlanacak..ablasıyla filan da görüşme hatta ablasına,onu tanıyan bütün arkadaşlarına artık bitti de,geri dönüşü olmayacak de..bak gör nasıl telaşlanacak..
o kız konusuna gelince,aralarında bir iki sohbetten başka bir şey olmaz bence,saman alevi gibi söner o. ama seni unutamaz..

Son düzenleme:
amaan hiç arayıp sorma bile be o kadar çok sevilcek biri olsa sana bunları yaşatmazdı kendini düşün biraz hem aradıkca ezilirsin ne yüzsüz bi kız der hala msj atıyor, arıyor der. hem o da seni senin onu sevdiğin kadar sevseydi birgün bile dayanamaz arardı aramadığına göre keyfi yerinde beyefendinin..sen kendini yıprattığınla kalırsın:31: herkese hakkettiği değeri verin kızlar koskoca dünya milyonlarca erkek var :37:

canım ya inş. dedigin gibi olur evet arkadasına söyleyecegim bitti artık diye ablasına da artık bitti diyecegim.. sabret bekle diyordu ablası ama beklemeyecegim bugün ikinci gün ücüncü gün sonrasında artık kendisi bilir..
çok güzel bir ortama sahibim şuan ve cok iyi bir fırsata sahibim kendimi geliştirmek adına..
o yüzden belki bir baskasını bulabilir ama şuan benim kariyer anlamında sahip oldugum şeylere sahip birini bulması zor olur..
he zaten kimle olursa olsun ama bir gün ileride bir gün pişman olsun işte bu istedigim..
aramayacagım sormayacagım..
faceden arkadasım olmasa bile paylaşımlarımı görebiliyor ama ben onu engelleyecegim artık faceden bile göremeyecek hiç bir şekilde haberimi alamayacak...
ama dilerim dedigin gibi bir gün pişman olur cnm istedigi kadar sevmesin ama benle yasadıgı iyi anlar oldu.. onun hatrına ve gözyaşlarım sevgim hatrına dilerim bir gün pişman olur aminn...
tek istedigim o günü görebilmek dört gözle bekliyorum inş..
çok sağolun kızlar çook teşekkür ederim

pişman olmasını istiyorsann.Halen onu geri istiyorsun demektir..Yaşadım bilirim bu pişman olsun olayını..Canıım üzmek istemem ama bnce bu adamdan hayır gelmez.Yeni bir sayfa aç kendine.Sana bunları yaşatan adam pişman olup kendini yırtsa ne olur allah aşkına daha şağlık bir ilşki yaşarsın ileride bir başkasıyla kimse vazgeçilmez değilll.inan kii değil :40:

pişman olmasını istiyorsann.Halen onu geri istiyorsun demektir..Yaşadım bilirim bu pişman olsun olayını..Canıım üzmek istemem ama bnce bu adamdan hayır gelmez.Yeni bir sayfa aç kendine.Sana bunları yaşatan adam pişman olup kendini yırtsa ne olur allah aşkına daha şağlık bir ilşki yaşarsın ileride bir başkasıyla kimse vazgeçilmez değilll.inan kii değil :40:

evet canım ben de onun beni sandıgından klat kat daha güçlüyüm şükürler olsun ki bugün bir damla yaş gelmedi gözümden !!
bugün dünümden iyiyim yarınımdan kötüü inanıyorum ki rabbime gücüme güç katacak hatalı olan o oldugu icin biliyorum ki rabbim benimle beraber olacak....
onunla tekrar olmayı sanırım biraz istiyorum ama tekrar olmak derken bir kere görmek istiyorum..
pişman olmasını da göreyim ki tam rahatlıyayım istiyorum bu kadar emek verdim bu kadar beni benden etti.. burnumdan getirdi bir kere de olsa pişman oldugunu ya da beni hatırladıgını ya da üzüldügünü ya da beni düşündügünü bilmek istiyorum...
diger türlü ne o adamdan bana hayır gelir ne de ben kürkçü dükkanı olurum!!!

amaan hiç arayıp sorma bile be o kadar çok sevilcek biri olsa sana bunları yaşatmazdı kendini düşün biraz hem aradıkca ezilirsin ne yüzsüz bi kız der hala msj atıyor, arıyor der. hem o da seni senin onu sevdiğin kadar sevseydi birgün bile dayanamaz arardı aramadığına göre keyfi yerinde beyefendinin..sen kendini yıprattığınla kalırsın:31: herkese hakkettiği değeri verin kızlar koskoca dünya milyonlarca erkek var :37:

aablasıyla arkadaşını arıyıp söylicem ki artık bitirmedim hala seviyorum sanmasın..
ki ablası seviyor oldugumu söylemiş falan...
artık o da bıraktıgımı anlasın..
evet keyfi yerinde şuan cünkü zaten sevmemiş zaten yanımda degilken kendini bitirmeye hazırlamış o süreçte malesef ki kör olmuşum ben de...

Bu kadar kısa süreli bir ilişki için kendini sakın yıpratma. Yoluna bak. Sana değer vermeyen için üzülmeye değmez. Dua et ki böyle biri için çok fazla zaman kaybetmemişsin. üzülüceksen boşa onun için öldürdüğün zamana ve akıttığın gözyaşlarına üzül. Yoluna bak canım karşına sana değer veren seni çok seven biri mutlaka çıkacaktır. Sevgini böyle bir insana vermeye değmez.

ay canım bende 3.5 yıl diye okumuşum yanlışlıkla o zaman durumlar değişir tabi,sen boşver hiçbirşey yapmaya gerek yok bence ne hali varsa görsün

kiloyla onla bunla alakasi yok.

ADAM SENI SEVMIYOR.

Baskasi ne demis birak bunlari. Onun icin harcayacain 1 saniyeye bile yazik su andan itibaren. Birak faceini de kapat hatta telefonunu degistr onun nosunu sil, unut. Yoluna git.

evet kızlar beni sevmiyor sevmemiş...
ama benim için bir üniversitede akademisyen olacaktı cok istdigi bir şeydi benim için vazgeçtii.
sevmese böyle yapar mıydı.. ne bileyim ki işte..
hala sevdi sanıyorum... en azından o günlerimi boşa geçirmemiş olduguma inandırmaya calışıyorum kendimi..
evet bundan sonra yok olmasında artık zaten ama geçmişte bir kere de olsa beni gerçekten sevmiş olsun....
boşa almamış olsun günlerimi... geçmiş canımı cook acıtıyor... gün içinde iyiyim ama sabah ve aksamları berbat oluyorum..
gelecekte yok tmm da geçmişte de benle oynamış olması.. bu beni bitiriyor..
o yüzden bir yol arıyorum pişman oldugunu bir kere de olsa üzüldügünü görebilmek adına...

Yaşadıkların tanıdık geldi :25:
Ama arama sorma onu bana da hep bunu derlerdi kendimi tutamaz arardım ama aramamanın daha doğru olduğunu anlayınca gerçekten her şey daha iyiye gitti.
Üstlerine gittikçe şımarıyolar bi kere sevgini gösterdin mi yandın.
İlişki durumuna gelince belki o kız görmüyodur bunu hani bazı kişilere gizlenebiliyo ya.

Son düzenleme:
canım yeniden görme şansım yok ama mayıs ayında gidip görebilirim...
karşısına çıkabilirim..kilom var belki ondan böyle yapmıştır...
en azından o zaman kadar kilomu vereyim diyorum...
değmez ama işte yapamıyorum :(( böyle basit miydi :((

Kilolarını ver, bakım yaptır, kendini toparla ama bunu onun için değil kendin için yap ve kendini seveceğin bedene ulaştığında sen ona bakmazsın emin ol kendine güvenin gelecek çünkü:)

bıraktım gitti eşek herifi ne hali varsa görsün :)))
rabbim işte bana da gücümü veriyor çok şükür ki şuan gülümseyebiliyoruummmmmmm
akrep gibi soktu ben de istesem o face ini silerim o duvara da güzel okkalı bir şeyler yapar imzamı atarım ama şeytana dur dürtme beni diyorumm
:)

Yaşadıkların tanıdık geldi :25:
Ama arama sorma onu bana da hep bunu derlerdi kendimi tutamaz arardım ama aramamanın daha doğru olduğunu anlayınca gerçekten her şey daha iyiye gitti.
Üstlerine gittikçe şımarıyolar bi kere sevgini gösterdin mi yandın.
İlişki durumuna gelince belki o kız görmüyodur bunu hani bazı kişilere gizlenebiliyo ya.

aramıyorum canım inş. da aramıcam... bugün faceden birşeyler yazmış falan ama artık duvarımı da kapatcam engellicem onu göremeyecek hiç birşeyimi yani tümden gözünün önünden cekilmiş olacagım...
peki sonra ne oldu canım??? bir pişmanlık falan olmadı mı
yahu ben bir kere de olsa bir mesaj ya da ne bileyim pişmanlık göstergesi görmek istiyorum :))
o kadar agladım zırladım inandım gercekten sevdim bedelsiz kalmasın yahuu

Kilolarını ver, bakım yaptır, kendini toparla ama bunu onun için değil kendin için yap ve kendini seveceğin bedene ulaştığında sen ona bakmazsın emin ol kendine güvenin gelecek çünkü:)

vala bunların hepsini yapacagım!!!! inş. oh bugün de az yedim iyi oldu aslında salı da bir baskül alayım eve bakayım artık kendime daha sıkı :))

Canım daha çok ufaksın ve de bence bu kadar kısa surelı ve uzakta ılerleyen bır ılıskıde de ilk aşkım dıye üzülmene degecek pek bırsey yok gibi görunuyor..Zaten 1 ayı berbat geçmiş..Sen kovaladıkca o kacmıs ve de şımarmıs iyice..Uzakta olunca ınsan elınden de pek bırsey gelmıyor ..Sen daha yakınında bırılerıne fırsat wersen ,aslında bu yasadıgının basıt bırşey oldugunu anlarsın..Sanırım üniversıte okuyorsun,derslerıne yogunluk wermeye bak..Kilon olsa bıle bu suc mu ,ne olacak sankı kilodan..Onun hıc mı kusuru yok boşwersene..Bence bu cocuktan sana hayır yok,sewılmeyı ve snın sewgını hak etmıyor ..Sen de çok fazla yüz wermıssın ve sewıldıkce sımarıp uzaklasmıs ..Keşke daha uzak dawransaydın ...Bence arama 5 gun kuralı wardır ilişkilerde..5 gun boyunca hiç aramayacaksın,ararsa senı ıstıyordur..Aramazsa zaten birini bulmustur ..Başla saymaya dıyecegım ,ama daha ıkıncı gun atmıssın bıle boş mesajı..Biz cok yapardık unıversıtedeyken ew arkadaslarımla 5 gun aramama olayını ve mutlaka dönen dönerdı ..:1:

aramıyorum canım inş. da aramıcam... bugün faceden birşeyler yazmış falan ama artık duvarımı da kapatcam engellicem onu göremeyecek hiç birşeyimi yani tümden gözünün önünden cekilmiş olacagım...
peki sonra ne oldu canım??? bir pişmanlık falan olmadı mı
yahu ben bir kere de olsa bir mesaj ya da ne bileyim pişmanlık göstergesi görmek istiyorum :))
o kadar agladım zırladım inandım gercekten sevdim bedelsiz kalmasın yahuu

Ara sıra,iki üç haftada bir falan kendince şiir yazıp gönderiyo ama pişmanlık değil bu sanırım :) ama pişmanlıklarını da çok gördüm sen de görürsün canım sadece güçlü ol ve sabret :)

Back
X