sevgimi burnumdan getirdi... lütfen yardım edin..

sabah uyandım yine herşey sil baiştan ama sanki düne göre daha az aacıyor canım..
sadece uyanınca bir de kafayı yastıga koyunca zor geliyor..
dilerim rabbimden o günlerde geçecek..
evet canım ilk gün boş mesaj attım o da attı cevap olarak :D

beş günün o zaman şimdi ikinci günündeyim ki sevmesin beni artık o hiç sorun degil
sadece bir kere bileyim ki bana yaşattıkları karşılıksız kalmamış olsuın
tek bilmek istedigim bu.
bugün ablasını da arayıp artık umrumda olmadıgını söyleyecegim. o da kardeşine ister söylesin ister hala seni seviyor deyip kardeşinin güçlü olmasını sağlasın ne yaparlarsa yapsınlar..

o cesaret bendede olsa...Ya herşeyi sineye çekip iyi görüyorum takii dışardan birisi beni dürtene kadar yada şimşek gibi çakıyor yaptıkları kusmaya başlıyorum...
Ben kusarsam bin beter kusuyor...artık napıcağımı bilmiyorum gözyaşım hiç dinmiyor...Uyuşturucu gibi kanımı zehirliyor ama vazgeçemiyorumda..

bence kafasını karıstıran bırılerı var cnm sen sanslısın kı farkına vardın
ya hıcbırsey olmamıs gbı devam etseydı senınle
ya sen sans eserı ogrenseydın (benım basıma geldgı gbı )
ınan bu daha cok koyardı sana bırak onu ve yoluna devam et
bızımde 3 ay dolmamıstı daha ...

sabah uyandım yine herşey sil baiştan ama sanki düne göre daha az aacıyor canım..
sadece uyanınca bir de kafayı yastıga koyunca zor geliyor..
dilerim rabbimden o günlerde geçecek..
evet canım ilk gün boş mesaj attım o da attı cevap olarak :D

beş günün o zaman şimdi ikinci günündeyim ki sevmesin beni artık o hiç sorun degil
sadece bir kere bileyim ki bana yaşattıkları karşılıksız kalmamış olsuın
tek bilmek istedigim bu.
bugün ablasını da arayıp artık umrumda olmadıgını söyleyecegim. o da kardeşine ister söylesin ister hala seni seviyor deyip kardeşinin güçlü olmasını sağlasın ne yaparlarsa yapsınlar..[/QUOTE]

sacmalama ıstersen sakın boyle bırsey yapma kendını kucuk dusurursun yanlızca sen hanımefendılıgını koru o utansın

Eskiden o kıza bu kıza baktın diye kavga edilirdi sevgililerle.. Artık o kız durumunu beğendi seni dürtmüş neden eklemiş arkadaş olmak istiyormuş gibisinden kavga ediliyor. Bu sosyal siteler yüzünden ayrılıklar çok fazla olmaya başladı.. Çünkü artık kız bulmak çok kolay gir bi sosyal siteye birbirini hiç görüşmeden ilişki durumu yapan insanları biliyorum Allaha şükür sevgilimle facelerimizi kapadık sadece bi ortak face açtık kimse yok 6 arkadaşımız var onun kardeşi yakın arkdaşları benim kardeşim yakın arkaşım. Boşuna polimiğede gerek yok. bence Hiç boşuna üzülme onun aklı başkasındaymış zaten.. Seni sevmiş olabilir evet ama bence seninki sevgi değil 3 ay kısa sürdüğü için bazı şeylere doyamadın hevesin kursağında kaldı dereler ya işte öyle bişey bence hevesin geçsin ben nasıl böyle yapmışım diyeceksin. :31:

o cesaret bendede olsa...Ya herşeyi sineye çekip iyi görüyorum takii dışardan birisi beni dürtene kadar yada şimşek gibi çakıyor yaptıkları kusmaya başlıyorum...
Ben kusarsam bin beter kusuyor...artık napıcağımı bilmiyorum gözyaşım hiç dinmiyor...Uyuşturucu gibi kanımı zehirliyor ama vazgeçemiyorumda..

ah canım ah ben de bir şekilde bastırıyorum şükürler olsun o güce sahiibm rabbim hepimize sabır ve güç versin amin..

bence kafasını karıstıran bırılerı var cnm sen sanslısın kı farkına vardın
ya hıcbırsey olmamıs gbı devam etseydı senınle
ya sen sans eserı ogrenseydın (benım basıma geldgı gbı )
ınan bu daha cok koyardı sana bırak onu ve yoluna devam et
bızımde 3 ay dolmamıstı daha ...

evet canım gördüm zaten bir şeyleri...
yola devam ediyorum ama işte yine de zor oluyor.:S
sana dasabırlar versin rabbim..

Eskiden o kıza bu kıza baktın diye kavga edilirdi sevgililerle.. Artık o kız durumunu beğendi seni dürtmüş neden eklemiş arkadaş olmak istiyormuş gibisinden kavga ediliyor. Bu sosyal siteler yüzünden ayrılıklar çok fazla olmaya başladı.. Çünkü artık kız bulmak çok kolay gir bi sosyal siteye birbirini hiç görüşmeden ilişki durumu yapan insanları biliyorum Allaha şükür sevgilimle facelerimizi kapadık sadece bi ortak face açtık kimse yok 6 arkadaşımız var onun kardeşi yakın arkdaşları benim kardeşim yakın arkaşım. Boşuna polimiğede gerek yok. bence Hiç boşuna üzülme onun aklı başkasındaymış zaten.. Seni sevmiş olabilir evet ama bence seninki sevgi değil 3 ay kısa sürdüğü için bazı şeylere doyamadın hevesin kursağında kaldı dereler ya işte öyle bişey bence hevesin geçsin ben nasıl böyle yapmışım diyeceksin. :31:

en güzelini yapmışsınız canım .
aklı baskasında evet bunu kabullenmem de zaman alıyor biraz..
ya da alıştım işte 6 aydır süren bir şeydisevgili giibi olmamız 3,5 aydır birlikte idik.. ama yine de alıştım işte...

dün ablasına abla artık bende bitirdim yardımların icin de teşekkür ederim mesajı attım...
hemen aradı sok oldum neden böyle yapıyorsun biraz bekle falan dedi..
kardeşiyle pazar günü konusmuş galiba kardeşide galiba benim ona küstügümü faceden sildigimi biraz zamana ihtiyacımız oldugunu falan söylmiş..
tabi ben bunlara pek de inanmıyorum ablası bilerek de söylemiş olabilir..
ama ablası facebook olayını bilmez onu nasıl ögrendi bilmiyorum..
neticede ablası arayı yapmak.. kardesi de ablasına dogru söylemedigi iicn yine kandırılan benim baskası degil...
ha arkadaşı vardı ya bana yardımcı olan.. nedense o da artık tele bakmaz oldu..biraz sert şekilde ona da bu saatten sonra kendisini aramayacagımı tşk ettgimi falan yazdım.
nedense o da bir tuhaf oıldu... kacıyor benden.. hayır tmm sevmedi biliyorum da arkadası da konusamıoyr benle..

aman Allahım nasıl insanların içindeyim!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
sabır verr sabır Allahım!!!
ve bir gün üzüldügünü mutsuz oldugunu göster bana!!!bunu göreyim sadece bunu!!!

Ben bu hikayeyi bir yerden biliyorum
Evet buldum , bizzat ben yaşadım
Bak canım işin kısaca özeti bu adam seni SEVMİYOR
Hiçte sevmedi , tek amacı seni elde etmekti
Elde etti ve bitti
Olay bu , kimseyede kanma , sakın o adamıda bekleme
Benim düştüğüm hataya düşme

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben bu hikayeyi bir yerden biliyorum
Evet buldum , bizzat ben yaşadım
Bak canım işin kısaca özeti bu adam seni SEVMİYOR
Hiçte sevmedi , tek amacı seni elde etmekti
Elde etti ve bitti
Olay bu , kimseyede kanma , sakın o adamıda bekleme
Benim düştüğüm hataya düşme

nasıl yani??? gerçekten mi canım benim ya :( peki sen ne hatasına düştün sonuc ne oldu :(
evet sevmiyor...
bugün aradı ama acmadım ablası ara demiş ondan aramış olabilir.
ne oldu dedim. yok bir şey havadan sudan öyle aradım dedi.
havadan sudan seyler icin beni arama dedim.
haklısın bir daha olmaz demiş.
sinir şey!

nasıl yani??? gerçekten mi canım benim ya :( peki sen ne hatasına düştün sonuc ne oldu :(
evet sevmiyor...
bugün aradı ama acmadım ablası ara demiş ondan aramış olabilir.
ne oldu dedim. yok bir şey havadan sudan öyle aradım dedi.
havadan sudan seyler icin beni arama dedim.
haklısın bir daha olmaz demiş.
sinir şey!

2 yıl peşimden koştu , sırf onu seviyim diye yapmadığı şey kalmadı
Hatta çevremdeki herkes bu oğlan seni çok seviyor en azından bi dene diye beni gaza getirdiler
Ama sonuç hüsran:( Yaptığı herşey beni elde etmek içinmiş , hırs yapmış beni kandırmış
Tabi bunlar sözlü olarak söylenmedi ama tavır ve bazı hareketleriyle belli etti
Hala arar utanmadan 'nasılsın' diye mesaj atar hiç cevap vermiyorum artık
Çünkü o adamdan bana yar olmaz
Benden sana tavsiye zaman herşeyin ilacı , hem daha yaşında küçük unutursun
Bi zaman sonra ben bunamı üzülmüşüm der gülersin kendine
Boşver gitsin önüne bak

AŞKIN ASALETİ

Sevginin de bir asaleti olmalı
Bırakman gerektiğinde bırakmasını bileceksin
Gitmen gerektiğinde gitmesini

Ardına bakmayacaksın,
Gözyaşı izlerini bıraksan da
Aşkın asaletini koruyacaksın

Üzerine gitmek
Sıkboğaz etmek
Hiçbir şeye çözüm getirmez
Hele kaybolan sevgiyi asla geri getirmez

Zorlamanın bir anlamı kalmamıştır artık
Tükenmiştir bir kere sevda pınarı
En iyisi kabul etmektir duru gerçeği
Ruhunu çoktan kaybetse de
Aşkın da bir gururu olmalı

2 yıl peşimden koştu , sırf onu seviyim diye yapmadığı şey kalmadı
Hatta çevremdeki herkes bu oğlan seni çok seviyor en azından bi dene diye beni gaza getirdiler
Ama sonuç hüsran:( Yaptığı herşey beni elde etmek içinmiş , hırs yapmış beni kandırmış
Tabi bunlar sözlü olarak söylenmedi ama tavır ve bazı hareketleriyle belli etti
Hala arar utanmadan 'nasılsın' diye mesaj atar hiç cevap vermiyorum artık
Çünkü o adamdan bana yar olmaz
Benden sana tavsiye zaman herşeyin ilacı , hem daha yaşında küçük unutursun
Bi zaman sonra ben bunamı üzülmüşüm der gülersin kendine
Boşver gitsin önüne bak

inş. bir gün onunda mesaj attığını görebilirim...
aynısı oldu bende de sadece iki yıl koşmadı peşimden ama diğer hepsi aynısı oldu...
Allaha havale edip yola devam etmek en güzeli..
ama gün boyu kaç gündür her saniye aklımda bir türlü aklımdan atamadım..
buna bir çözüm bulamadım aklımdan cıkartamıyorum..
her an her saniye aklımın köşesinde:S:S

mesaj attı aradı döndü..
ve öğrendim ki eski kız rkadaşına da mesajlar atmış mesaj yoluyla görüşmüşler..
ayda bir kac kere.. ve ilişkiye başladıgımız her ay...

Back
X