Ya nasıl oluyor ben anlamıyorum niye ben yapamıyorum çok güzel olmuşsun tebrşikler.... Harikasın....birde ben çöp kovası gibiyim...:' 14:
tebrik ederim canım hikayenide okudum gayet başarılı uzun bi maraton olmuş seninki inş. sağlıklı olarak devam ettirirsin istediğin kilolu hayatını darısı bizim başımıza (aminnn)
:))
tebrik ederim canım başarın daim olur inşallah darısı kilo vermek isteyen hlerkesin başına
cok degismissin cok genclesmmissin ama o zanda ayri bir guzelmissin daha fazla verirsen yuzunun parlakligi gider canim bende diyetteyim canim on kilo verdim yirmi kilom daha var hepkiloluydum yetmis seksen ama simdi on ay oldu dogum yapali ikiz dogurdum emziyorum yogun bir sekilde hic mama vermedim tabi kilo oldu 98 boy 163 sen dusun amairi kemikliyim 8O falan gosteryom cok sukur iki aydir on kilo verdim yirmi kilo daha ins 10 varan yirmiyide verir diye dusunyom hergun mutlaka bir saat tempolu yuruyom iki ogun yiyom vucudumu dinliyom acikinca yiyom tamdoymadankalkiyom su icmeyi unutuyombazen bu sefer olcak ins tekumudum yurumek saplanti oldu bende insallah rabbimyardim ederde veririm hayattki hersyede oldugu gibi basarmak istyosak takinti haline getirmek zorundayiz cunku cok zor bir sey nefis mucadelesi ki oruc onun icin var onemsmedikce erteledikce saldikca olmuyo tekrarlayan tekeruruler kisir donguleryeme ataklari gunlerce ac gezmeler ve ve sonuc ben sismanliktan bel agrisindan yuruyemezkzn simdi eve girmiyorum yurumakten cok sukur ve saglikli beslenerek acliktan yilan gibisurunmaden herseyi az zamaninda kararinda yiyerek gerektiginde hayir yeter dur diyerek ama asla ac kalmadan i boyun kacticanimsenin merak ettim
Daha önceden de okumuştum hikayenizi..
Cidden azmettikce sonucu süper oluyor.
Ne güzel hedefine az kalmış. Konulara bakıyordum da seninde zayıflamak için motive olayların süpermiş
Bu insanlar çok fena ya.
Herkes ilk başta kiloyla ilgili dalga geçiyor laf vuruyor.
Darısı başıma diyorum canım.
Sana da bol bol nazar boncugu konduruyorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?