Sevgi'nin Diyet Günlüğü

Sevgi

Guru
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
5 Haziran 2008
2.327
31
358
merhaba arkadaşlar uzun zamandır girememiştim siteye daha doğrusu girmedim artık yeniden aranızdayım tekrardan merhaba demek istiyorum
Biliyosunuz bi kilo maratonum vardı onu tamamlamak üzereyim son 1 ayım kaldı hala diyete dewam ediyorum diğer açtığım konuda resimlerim görünmüyor şuan neden bilmiyorum ama oraya tekrar eski hallerimi yüklemeye çalışıcam burdada yeniler olucak şimdülük öpüyorum sizlerüü

diyet başarı öykümü bu linkten okuyabilirsinz

http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...inin-basari-oykusu-resimli-31-kilo-verdi.html

kilo77

Kilo 71

Kilo 67

kilo 64

kilo 60

kilo 57

Kilo 55

ve son olarak 54

[/SIZE][/I][/B]

Eklentiler

• $000_0061.webp
    14,8 KB · Görüntüleme: 306
  • $000_0064.webp
    13,6 KB · Görüntüleme: 318
  • $253045_2120830543384_1324410318_32558419_6250926_n.webp
    28,6 KB · Görüntüleme: 302
  • $255495_2120821983170_1324410318_32558388_5823831_n.webp
    31,1 KB · Görüntüleme: 311
Ya nasıl oluyor ben anlamıyorum niye ben yapamıyorum çok güzel olmuşsun tebrşikler.... Harikasın.... birde ben çöp kovası gibiyim...:'14:

Ya nasıl oluyor ben anlamıyorum niye ben yapamıyorum çok güzel olmuşsun tebrşikler.... Harikasın.... birde ben çöp kovası gibiyim...:'14:

valla ben tiroid hastası olmama rağmen verdiysem sende başarabilirsin ama kolay diyemiycem çok zor belki ama istedikten sonra oluyor

tebrik ederim canım hikayenide okudum gayet başarılı uzun bi maraton olmuş seninki inş. sağlıklı olarak devam ettirirsin istediğin kilolu hayatını darısı bizim başımıza (aminnn)
:))

tebrik ederim canım başarın daim olur inşallah darısı kilo vermek isteyen hlerkesin başına

tebrik ederim canım hikayenide okudum gayet başarılı uzun bi maraton olmuş seninki inş. sağlıklı olarak devam ettirirsin istediğin kilolu hayatını darısı bizim başımıza (aminnn)
:))

tebrik ederim canım başarın daim olur inşallah darısı kilo vermek isteyen hlerkesin başına

teşekürler canlarım :13::13:
ben elimden geldiikçe yardımcı olmaya çalışıcam arkdşlarıma sorusu olanları hep cevaplamaya calışıyorum darısı herkesin başına allahım herkese güç kuvvet irade nasip etsin

masallah diyim nazar degmesin :)
bende bu hallerimi gorebilecekmiyim
tebrik ederim arkadasim ne guzel basarmissin boyle basari oykuleri duyunca baya bi guzel oluyo

cANIM TEBRİKLER istediğim kiloya ulaşmışsın bende bayramdan sonra diyet ve spor düşünüyorum.işaalah başarırım

gerçekten tebrik ediyorum canımcım..süpersin.ben allah kısmet ederse 2013 gelini olucam ve şu anda ortalama 72 kg geliyorum. hedefim 55 ve bayram bitiminde çok sıkı bi şekilde başlıcam.yüzme diyet vs..ne varsa denicem.ama böyle örnekler oldukça mutlu oluyorum :) teşekkürler..

kilo yakışıyormuş ama iyice fıstık olmuşsun :) tebrikler

yalnız 1 ay daha yapcam demişsin, bence tam kararındasın. çöp gibi olursan cazibe falan kalmaz, kemik olursun sırf. burda bırak diyorum ben

41 kere Maşallah çok güzel bir kız olmuşsun bayıldım sana
iradene hayran kaldım

cok degismissin cok genclesmmissin ama o zanda ayri bir guzelmissin daha fazla verirsen yuzunun parlakligi gider canim bende diyetteyim canim on kilo verdim yirmi kilom daha var hepkiloluydum yetmis seksen ama simdi on ay oldu dogum yapali ikiz dogurdum emziyorum yogun bir sekilde hic mama vermedim tabi kilo oldu 98 boy 163 sen dusun amairi kemikliyim 8O falan gosteryom cok sukur iki aydir on kilo verdim yirmi kilo daha ins 10 varan yirmiyide verir diye dusunyom hergun mutlaka bir saat tempolu yuruyom iki ogun yiyom vucudumu dinliyom acikinca yiyom tamdoymadankalkiyom su icmeyi unutuyombazen bu sefer olcak ins tekumudum yurumek saplanti oldu bende insallah rabbimyardim ederde veririm hayattki hersyede oldugu gibi basarmak istyosak takinti haline getirmek zorundayiz cunku cok zor bir sey nefis mucadelesi ki oruc onun icin var onemsmedikce erteledikce saldikca olmuyo tekrarlayan tekeruruler kisir donguleryeme ataklari gunlerce ac gezmeler ve ve sonuc ben sismanliktan bel agrisindan yuruyemezkzn simdi eve girmiyorum yurumakten cok sukur ve saglikli beslenerek acliktan yilan gibisurunmaden herseyi az zamaninda kararinda yiyerek gerektiginde hayir yeter dur diyerek ama asla ac kalmadan i boyun kacticanimsenin merak ettim

hepinize teker teker teşekür ederim arkadaşlar
canım seninde allah evlatlarına uzun ömür versin sağlık versin allah yardımcın olsun başarılar diliyorumm

maşallah canım fıstık gibi olmuşsun valla. tebrik ederim. allah sağlık versin ömür boyu

tebrik ederim. muhtesem olmus. bence daha vermeyi dusunuyosaniz vermeyin. tam kararinda duruyo. resimlere bakarken assa indikce genclesti resmen :))

öncelikle tebrik ediyorum caanı gönülden sizi bende 62 kg yım ve şu 5 günde 5 kg diyetini merak ettim bulamAdım forumda bu konuda yardımcı olursanız sevinirim sağlıkla kalın

Daha önceden de okumuştum hikayenizi..
Cidden azmettikce sonucu süper oluyor.
Ne güzel hedefine az kalmış. Konulara bakıyordum da seninde zayıflamak için motive olayların süpermiş
Bu insanlar çok fena ya.
Herkes ilk başta kiloyla ilgili dalga geçiyor laf vuruyor.
Darısı başıma diyorum canım.
Sana da bol bol nazar boncugu konduruyorum :)

Dinssizin hakkından imansız gelirmiş canımmm

bugün gidicem yanlarına :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…