Sevgi'nin Diyet Günlüğü

diğer konunada yazmıştım tekrar tebrik ediyorum çok güzel çıtı pıtı olmussun ama 50 kilo olma boyun 1,65miş ideal kilonda 55 şuan sen zaten ideal kilondasın sonra kemik torbası olursun...bende kilo vermek istiyorum bi türlü baslayamıyorum bide benim kilolar çok zor gidiyo ayda 1 kilo falan gidiyo yada gitmiyo diyet yaptığımda çok cnm sıkılıyo çok yavaş veriyorum benimde boyum 1,65 ama ben 58 kilo olsam yeter çok zayıflığı sevmiyorum eşimde öyle şimdi bile iyisin diyo....birde o kadar kilo vermişsin hiç çatlağın oldumu ben oyüzdenden korkuyorum zayıflamaya zaten çatlaklarım var zayıflayınca daha çok olur diye korkuyorum

azmine helal olsun maaşallah
ılk resımlerınle aynı kılodayım kendı kendıme telkın ıcın bı an agzımdan cıkan boylede ıyıymıs tatlıymıs dedım sonra zayıfladıgın resımlere bakınca acıgerceklerle yuzlestım kendını kandırma burcu dedım ama azm ettım dun ıtıbarıyle bende kılo verecegım senın kadar olmam ama 70 ıstıyorum sımdıkı hedef 70

bravo wallaa, ama onemlı olan gerı almamak, hep saglıklı beslenmek ve hareketlı bır yasam felsefesı edınmek sanırım , ben spor salonlarına yazılıp yazılıp kalıyorum gıtmek zor gelıyro

Maşallah ya, azmetmişsin olmuş. Bu kilo da çok yakışmış bence Ama boyuna göre 54ten az gözüküyorsun, bayağı iyi yaydırmışsın o zaman, hiç fazlalığın yok gibi duruyor çünkü

merhaba sevgicim..ben resimlerini görünce seninle guru duydum gerçekten bende tiroid hastasıyım inkar etmicem isteyince oluo 3 sene önce önce bende 13 kilo vermiştim 75den 62 ye düştüm ama sonra ameliyat oldum ve tekrar aldım şimdi 70 kiloyum ve malesef veremiorum 3 sene önceki yaptıklarımı yaptım ama halen veremedimibre hiç oynamıo hep aynıyım ..senşin başarının sırrı nedir..

kesin yorum yazmışımdır daha önceden ama resimlere bakınca tekrar yazasım geldi

walla kilolu halinde yakışıyomuş ama tam super olmuşsun böyle de

ben de bikaç kilo verdim ama vücudum yumuşadı, kilo verdiğim belli olmuyo sanırım sporla destekledin sen dimi canım? malum kış da geldi, yakında spor salonu yok, evde sıkılaşmak için ne yapmalı hanımlar??

tebrk edyrm sni cok hoş olmuşsn bnmde vermem gerekn 7 kilo var 1.76 boyundaym kilom 65 kaç ayda verdin acaba sporla desteklednmi bde

valla ben tiroid hastası olmama rağmen verdiysem sende başarabilirsin ama kolay diyemiycem çok zor belki ama istedikten sonra oluyor

kız sen zayıfladıkça çocukluğuna dönmüşsün heheh 53: gençleşmişsin valla maşallah darısı beneeeeee

cnm ya en verım aldıgın dıyetı yazarmısın 5 gunde 5 kılo ya baslayacagım sence ne yapayım 8 kılo fazlam var

harika olmussun, tebrik ediyorum. kilo insani yasli gosteriyo diyolarya, senin resimlerine bakinca bunu anladim... 15 yasinda bi citir olmussun :)

tebrikler gerçekten azmine hayran kaldım.Kilo verince nasılda değişmişsin çok güzel olmuşsun.Darısı başıma diorum :)​

sevgicim
seni hatırlıyorum cnm fıstıktın iyice fıstık olmuşş tebriklerr cnmm
darısı yolunuu tamamlayamamışş bizlere inşş:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…