• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgi'nin Diyet Günlüğü

Bayıldım resimlerine.. Tebrik ederim canım.. Senin 77 halin benim 65 kilo halim gibi boyun mu uzun :1: Bende ilk defa bu kadar azimliyim suana kadar hep diyete basladım 2 gün sonra bıraktım.. Ben 55 kilo da senin kadar zayıf olacagımı sanmıyorum.. Hedefim 50 zaten... Gercekteen süper olmussun yüzün gözün bile degismis gibi.. İnsallah bizde veririrz bu kiloları.. Bende bu aksam resim cekinecegim yaa :9:

Resmen bambaşka biri olmuşsunuz hayran kaldım . Benim de tiroid sorunum var ve buna uygun diyet ararken buralara kadar geldim. Umarım bana yardımcı olur arkadaşlar. 5 hafta diyetini uygulamayı düşünüyorujm. Pazartesiden başlayacağım. Umarım sizin başarınızı ben de gösterebilirim.:46:

Fıstık gibi olmuşsun, maşallah.
En güzel yanın da asla pes etmeden sabırla devam etmen.
Fotoğrafların beni çoooook teşvik etti kilo verme konusunda cidden, bakıp bakıp mutlu oluyorum ve pes etmeyeceğim diyorum.
Süpersin :34:

kız sen zayıfladıkça çocukluğuna dönmüşsün heheh :53:53: gençleşmişsin valla maşallah darısı beneeeeee
:1::1: çok güldüm yorumuna he gittikçe ufalıyordum zaten bu fotolar neki yazın 47 kiloya düştüm ben onları koymayım bi daha diyet falan gözünz görmezz
cnm ya en verım aldıgın dıyetı yazarmısın 5 gunde 5 kılo ya baslayacagım sence ne yapayım 8 kılo fazlam var :37:
talım en verim aldığım buydu zaten bi onu yaptım yani 5 günde 5 kilo diyeti :kkk:
sevgicim
seni hatırlıyorum cnm fıstıktın iyice fıstık olmuşş tebriklerr cnmm
darısı yolunuu tamamlayamamışş bizlere inşş:)

Bayıldım resimlerine.. Tebrik ederim canım.. Senin 77 halin benim 65 kilo halim gibi boyun mu uzun :1: Bende ilk defa bu kadar azimliyim suana kadar hep diyete basladım 2 gün sonra bıraktım.. Ben 55 kilo da senin kadar zayıf olacagımı sanmıyorum.. Hedefim 50 zaten... Gercekteen süper olmussun yüzün gözün bile degismis gibi.. İnsallah bizde veririrz bu kiloları.. Bende bu aksam resim cekinecegim yaa :9:

Maşallah özel bir diyetisyeniniz var mı? Ne dyeti yaptınız?
yok tatlım sevmiyom ben onlarıı :72:
Konunuz içeriği nedeniyle ilgili başlığa taşınmıştır.

Keyifli paylaşımlar dilerim:)

inanmiyorum supersin. ben 71-72 kiloyum su an.senin 71 de oldgn gbi gozkyrm. ins ben de s:52:enin gibi olrmm.

tebrk edrm

Azmine diyecek söz yok, sadece HELAL OLSUN. Sağlık problemine rağmen yılmamışsın harika kilo vermişsin. Ben de 17 yaşındayım ve 1 ay önce ciddi anlamda zayıflamaya karar verdim. İnşallah hedef kiloma ulaşacağım.

Azmine diyecek söz yok, sadece HELAL OLSUN. Sağlık problemine rağmen yılmamışsın harika kilo vermişsin. Ben de 17 yaşındayım ve 1 ay önce ciddi anlamda zayıflamaya karar verdim. İnşallah hedef kiloma ulaşacağım.

:kkk:inşallah canım

Bakmaya doyamadım vallahi 10 aylık bebem var ben 85 kiloyum senin abiye giymiş kucağında çocuklu fotoğrafı görünce o çocuk senin değil ama kendimi 58 kilo çocuğumu da büyümüş kucağımda resim çektiğimizi hayal ettim oğluma sünnet yapmışım abiyemi giymişim oğluşumda prensler gibii kucağımda ayy gözlerim doldu yarabbim kurtar beni:43:

Back
X