- 16 Haziran 2011
- 2.603
- 680
- 248
Bayıldım resimlerine.. Tebrik ederim canım.. Senin 77 halin benim 65 kilo halim gibi boyun mu uzun  Bende ilk defa bu kadar azimliyim suana kadar hep diyete basladım 2 gün sonra bıraktım.. Ben 55 kilo da senin kadar zayıf olacagımı sanmıyorum.. Hedefim 50 zaten... Gercekteen süper olmussun yüzün gözün bile degismis gibi.. İnsallah bizde veririrz bu kiloları.. Bende bu aksam resim cekinecegim yaa
 Bende ilk defa bu kadar azimliyim suana kadar hep diyete basladım 2 gün sonra bıraktım.. Ben 55 kilo da senin kadar zayıf olacagımı sanmıyorum.. Hedefim 50 zaten... Gercekteen süper olmussun yüzün gözün bile degismis gibi.. İnsallah bizde veririrz bu kiloları.. Bende bu aksam resim cekinecegim yaa 

Bende ilk defa bu kadar azimliyim suana kadar hep diyete basladım 2 gün sonra bıraktım.. Ben 55 kilo da senin kadar zayıf olacagımı sanmıyorum.. Hedefim 50 zaten... Gercekteen süper olmussun yüzün gözün bile degismis gibi.. İnsallah bizde veririrz bu kiloları.. Bende bu aksam resim cekinecegim yaa

53: gençleşmişsin valla maşallah darısı beneeeeee
53: gençleşmişsin valla maşallah darısı beneeeeee

enin gibi olrmm.
enin gibi olrmm.