- 20 Şubat 2010
- 32.915
- 6.266
- 773
- Konu Sahibi emreaydinfan
Yıllar sonra bile dönenler oluyor.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evet cnm bızde bısı yapmadık ole kırıcak cok sıkmamdı sadce onu ayrılıs nedenımız.zaman gectıkce nedense duzelcekmıs gıbı gelıyo bazı seyler bana.siz ne kadar sureedır berabersinız cnm
7 yıllık ilişkinin ardından çok kötü bir şekilde ayrılmıştık(aniden terkedilmiştim aldatılarak) ona söylemediğim laf kalmadı oda beni artık sevmediğini istemediğini asla dönmeyeceğini hiç birşeyin eskisi gibi olmayacağını söylemişti.Bende tamamen gemileri yakıp çok çok ağır laflar söylemiştim.
6 ay sonra döndü ama bendeki herşey bitmişti bir kere yıkıldımı hiçbirşey eskisi gibi olmuyor hep aklına geliyor bazı şeyler yürümüyor.Aynı denizde 2 kere yıkanmicaksın boşverin giden gitsin acınızı yaşayın birkaç ay sonra zaten hafifliyor zamanla unutuluyor çektiğiniz yanınıza kar kalıyor ama sonunda daha güçlü bi insan olarak yolunuza devam ediyorsunuz.
beni korkuta şey de inadı ve gururu... 8 aydır birlikteydik canım
inat belli bi zaman gectıkten sora o da seni gercekten seviyosa eger ınadıda gecıyo.biz bı kere daha yasamıstık aynı seylerı benımde erkek arkadasım cok ınatcıydı.bı sure gorusmeme kararı almıstık aramamıcagımı solemıstım sora zaman gecınce gectı o ınadı o da kendınden cok emın konusuodu o anda ama zamanla gectı o ınadı.sora benımde bıraz sorunlarım olunca psıkolojım dogal olarak bozuldu.karsılıklı ıkızımnde sorunları olunca daha kotu oldu bu noktaya geldık.ikimizinde bıraz kendını toplamaya ıhtıyacı vardı.bana zaman gectıkce duzelcekmıs gıbı gelıyo 3 senedır beraberız kola kolay unutamaz gıbı gelıo
unutamaz tabi canım bnm dile kolay 3 yıl bence de biraz dinlenmesine fırsat ver erkekler cok sıkmaya gelmiyo gerçekten bunun sevgiyle alakası yok rahat olmak istiyolar sadece. benimki sizinki kadar uzun değil unutabilir mi bilmiyorum
evet cn gec oldu bıraz ama anladım hatamı artık o yuzden gıtmıyorum ustune artık.ustune gıttıkce daha kotu oluyo hersey o zaman daha cok ınada bındırıyo.bence gercekten sevdiyse unutamaz cnm anlar hatasını o da
çok kararlı konuştu ve 2 hafta önce mesaj attım ama cevap vermedi bilmiyorum canım bana olan saygısı büyüktü bundan eminim nden bi cevap bile vermedi bilmiyorum![]()
arkadaşlar derdim büyük napıcağımı bilmiyorum... 1 senemize 15 gün kala ayrıldık...Ailesinin zoruyla kredi çekti haziranda 17000 tl bunalıma girdi 22 yaşındayız ikimizde bana zaman ayırmıyodu ben de bu konu da kendisine trip yapınca seni üzmemek için senden vazgeçmem gerek dedi ve bitirdi ilişkiyi cumartesi ilişkiyi bitirdi pazartesi facete ilişki durumlarını kaldırdı resimlerimizi sildi çarşamba da beni sildi... arkadaşları oturmuş konuşmuşlar neden böyle diye demiş canımdan çok seviyorum onu ama üzülmesine dayanamıyorum yüküm ağır ona beklediği hakettiği ilgiyi veremiyorum demiş şimdi arkadaşlar sevdiğim insan bana geri döner mi... ?![]()
İnşallah cnm sence neden cvp vermemis olabilir
döner... 2 hafta önce aynı sebepten ayrıldık. ilgisizsin dedim trip falan attım. derken ben yapamıyorum kalbim hala senin için atıyo sen kalbmden çıktığında durcak kalbim seni canımdan çok seviyorum dedi ama benm yüzümden mutsuz olmanı istemiyorum kendime bunu yediremiyorum dedi. beni sevgisinden emindim ben bitirmek istemedim ittim konuştum en sonunda benden nefret etmen için napabilirim dedi bende edemem dedi ben seni 2 ay önce aldattım dedi ( tanımadığı biriyle tek gecelilk ilişki ihtiyaçmış) öyle diyince benm kanım dondu 2 yıldır beraberdik ama ilk yapışını biliyodum affetmiştim ama ikinci olamazdı.vel hasıl kelam derken 6 gün sonra mesaj attım bu benm faceye giriyodu yeter dedim girme artık oda sil o zaman beni değiştir şifreni dedi. şifremi değiştirmemm değiştiremezdim vefat eden arkadaşım koymuştu şifreyi.. sen çoktan silmişsin hiç sevmemişsin falan baya yazdım sonra aradıı. mutsuzolduğunu beni geri istediğini falan söyledi ama artık öyle bi dünya yoktu.. ama köpek gibi seviyorum söylemesi ayıp. affedip affetmemek arası kaldım. ama yokk diyorum inş sennki de gelir. ayrılış sebebi aynı