Sevgisi Aylar Sonra Dönen Var Mı?

7 yıllık ilişkinin ardından çok kötü bir şekilde ayrılmıştık(aniden terkedilmiştim aldatılarak) ona söylemediğim laf kalmadı oda beni artık sevmediğini istemediğini asla dönmeyeceğini hiç birşeyin eskisi gibi olmayacağını söylemişti.Bende tamamen gemileri yakıp çok çok ağır laflar söylemiştim.
6 ay sonra döndü ama bendeki herşey bitmişti bir kere yıkıldımı hiçbirşey eskisi gibi olmuyor hep aklına geliyor bazı şeyler yürümüyor.Aynı denizde 2 kere yıkanmicaksın boşverin giden gitsin acınızı yaşayın birkaç ay sonra zaten hafifliyor zamanla unutuluyor çektiğiniz yanınıza kar kalıyor ama sonunda daha güçlü bi insan olarak yolunuza devam ediyorsunuz.

7 yıllık ilişkinin ardından çok kötü bir şekilde ayrılmıştık(aniden terkedilmiştim aldatılarak) ona söylemediğim laf kalmadı oda beni artık sevmediğini istemediğini asla dönmeyeceğini hiç birşeyin eskisi gibi olmayacağını söylemişti.Bende tamamen gemileri yakıp çok çok ağır laflar söylemiştim.
6 ay sonra döndü ama bendeki herşey bitmişti bir kere yıkıldımı hiçbirşey eskisi gibi olmuyor hep aklına geliyor bazı şeyler yürümüyor.Aynı denizde 2 kere yıkanmicaksın boşverin giden gitsin acınızı yaşayın birkaç ay sonra zaten hafifliyor zamanla unutuluyor çektiğiniz yanınıza kar kalıyor ama sonunda daha güçlü bi insan olarak yolunuza devam ediyorsunuz.

evet canım bu konuda çok haklısın ama bir saygısızlık bir terbiyesizlik durumu yüzünden ayrılmadık bu yüzden çıkaramıyorum aklımdan böyle olmamalıydı diyorum kolay kolay bişey hisseden bir insan değilim o yüzden kolay kolay kimseyi alamam hayatıma

beni korkuta şey de inadı ve gururu... 8 aydır birlikteydik canım

inat belli bi zaman gectıkten sora o da seni gercekten seviyosa eger ınadıda gecıyo.biz bı kere daha yasamıstık aynı seylerı benımde erkek arkadasım cok ınatcıydı.bı sure gorusmeme kararı almıstık aramamıcagımı solemıstım sora zaman gecınce gectı o ınadı o da kendınden cok emın konusuodu o anda ama zamanla gectı o ınadı.sora benımde bıraz sorunlarım olunca psıkolojım dogal olarak bozuldu.karsılıklı ıkızımnde sorunları olunca daha kotu oldu bu noktaya geldık.ikimizinde bıraz kendını toplamaya ıhtıyacı vardı.bana zaman gectıkce duzelcekmıs gıbı gelıyo 3 senedır beraberız kola kolay unutamaz gıbı gelıo

inat belli bi zaman gectıkten sora o da seni gercekten seviyosa eger ınadıda gecıyo.biz bı kere daha yasamıstık aynı seylerı benımde erkek arkadasım cok ınatcıydı.bı sure gorusmeme kararı almıstık aramamıcagımı solemıstım sora zaman gecınce gectı o ınadı o da kendınden cok emın konusuodu o anda ama zamanla gectı o ınadı.sora benımde bıraz sorunlarım olunca psıkolojım dogal olarak bozuldu.karsılıklı ıkızımnde sorunları olunca daha kotu oldu bu noktaya geldık.ikimizinde bıraz kendını toplamaya ıhtıyacı vardı.bana zaman gectıkce duzelcekmıs gıbı gelıyo 3 senedır beraberız kola kolay unutamaz gıbı gelıo

unutamaz tabi canım bnm dile kolay 3 yıl bence de biraz dinlenmesine fırsat ver erkekler cok sıkmaya gelmiyo gerçekten bunun sevgiyle alakası yok rahat olmak istiyolar sadece. benimki sizinki kadar uzun değil unutabilir mi bilmiyorum

unutamaz tabi canım bnm dile kolay 3 yıl bence de biraz dinlenmesine fırsat ver erkekler cok sıkmaya gelmiyo gerçekten bunun sevgiyle alakası yok rahat olmak istiyolar sadece. benimki sizinki kadar uzun değil unutabilir mi bilmiyorum

evet cn gec oldu bıraz ama anladım hatamı artık o yuzden gıtmıyorum ustune artık.ustune gıttıkce daha kotu oluyo hersey o zaman daha cok ınada bındırıyo.bence gercekten sevdiyse unutamaz cnm anlar hatasını o da

evet cn gec oldu bıraz ama anladım hatamı artık o yuzden gıtmıyorum ustune artık.ustune gıttıkce daha kotu oluyo hersey o zaman daha cok ınada bındırıyo.bence gercekten sevdiyse unutamaz cnm anlar hatasını o da

çok kararlı konuştu ve 2 hafta önce mesaj attım ama cevap vermedi bilmiyorum canım bana olan saygısı büyüktü bundan eminim nden bi cevap bile vermedi bilmiyorum :(

arkadaşlar derdim büyük napıcağımı bilmiyorum... 1 senemize 15 gün kala ayrıldık...Ailesinin zoruyla kredi çekti haziranda 17000 tl bunalıma girdi 22 yaşındayız ikimizde bana zaman ayırmıyodu ben de bu konu da kendisine trip yapınca seni üzmemek için senden vazgeçmem gerek dedi ve bitirdi ilişkiyi cumartesi ilişkiyi bitirdi pazartesi facete ilişki durumlarını kaldırdı resimlerimizi sildi çarşamba da beni sildi... arkadaşları oturmuş konuşmuşlar neden böyle diye demiş canımdan çok seviyorum onu ama üzülmesine dayanamıyorum yüküm ağır ona beklediği hakettiği ilgiyi veremiyorum demiş şimdi arkadaşlar sevdiğim insan bana geri döner mi... ? :43::43::43::43::43::43:

Aynı nedenden terkedilmsiz cnm ben de surekli trip atıyodum sürpriz yap falan diye senin beklentilerini karsılayamıyorum artık uzmek istemiyorum dedi ve bitirdi. Bence seninkinin hassas dönemiymis ara konus kaybetmek istemedgni söyle

tatlım inan bana hayatımda ilk defa bi erkeğe resmen yalvardım bak çabalayarak aşabiliriz aldığın karar doğru değil dedim pişman olacaksın dedim o diyarbakırda ben izmirdeyim mesafe var dedi dedim sıkntı değil aşarız yeter ki kalbimizde mesafe olmasın dedim affet dedi defalarca af diledi hakkını helal et diye arkadaşlarına söylemiş onun yanında olun ben dayanırım ama o hassas die bana da bi msj attı sen benim en mutlu olduğumdun belki de kendimi ebedi karanlığa mahkum ettim diye off offf arasam daha beter olucak çünkü herkese çok kesin konuşuo dha önce de bir kere ara vermiştik ilişki durumu faceten msnden silme olayı olmamıştı

arkadaşlar derdim büyük napıcağımı bilmiyorum... 1 senemize 15 gün kala ayrıldık...Ailesinin zoruyla kredi çekti haziranda 17000 tl bunalıma girdi 22 yaşındayız ikimizde bana zaman ayırmıyodu ben de bu konu da kendisine trip yapınca seni üzmemek için senden vazgeçmem gerek dedi ve bitirdi ilişkiyi cumartesi ilişkiyi bitirdi pazartesi facete ilişki durumlarını kaldırdı resimlerimizi sildi çarşamba da beni sildi... arkadaşları oturmuş konuşmuşlar neden böyle diye demiş canımdan çok seviyorum onu ama üzülmesine dayanamıyorum yüküm ağır ona beklediği hakettiği ilgiyi veremiyorum demiş şimdi arkadaşlar sevdiğim insan bana geri döner mi... ? :43::43::43::43::43::43:

döner... 2 hafta önce aynı sebepten ayrıldık. ilgisizsin dedim trip falan attım. derken ben yapamıyorum kalbim hala senin için atıyo sen kalbmden çıktığında durcak kalbim seni canımdan çok seviyorum dedi ama benm yüzümden mutsuz olmanı istemiyorum kendime bunu yediremiyorum dedi. beni sevgisinden emindim ben bitirmek istemedim ittim konuştum en sonunda benden nefret etmen için napabilirim dedi bende edemem dedi ben seni 2 ay önce aldattım dedi ( tanımadığı biriyle tek gecelilk ilişki ihtiyaçmış) öyle diyince benm kanım dondu 2 yıldır beraberdik ama ilk yapışını biliyodum affetmiştim ama ikinci olamazdı.vel hasıl kelam derken 6 gün sonra mesaj attım bu benm faceye giriyodu yeter dedim girme artık oda sil o zaman beni değiştir şifreni dedi. şifremi değiştirmemm değiştiremezdim vefat eden arkadaşım koymuştu şifreyi.. sen çoktan silmişsin hiç sevmemişsin falan baya yazdım sonra aradıı. mutsuzolduğunu beni geri istediğini falan söyledi ama artık öyle bi dünya yoktu.. ama köpek gibi seviyorum söylemesi ayıp. affedip affetmemek arası kaldım. ama yokk diyorum inş sennki de gelir. ayrılış sebebi aynı

En basta sevildigini bildigin icin rhat olsun icin tatlım. Eminim dayanamıcak deliler gibi ozluyodur bana erkek arkadasım üzülmek yıpranmak hislerden daha önemli dedi erkekler icin böyle senin beklentilerini karsılayamıyo sana yetmediğni düsünüyo ne kadar ağır bisey onun icin düsünsene sakın bana yetmek icin cabalamadı deme senin aklına bile gelmeyen biseyi o kendinden taviz vermistir senin icin ona zaman ver her seyi netlestirdgi an dönecek

Arkadaşlar selam, konu ile bağlantım olunca yazma gereksinimi duydum. Bundan Mayıs ilk haftası ayrıldım. Daha doğrusu artık ayrılmam daha sağlıklı olacağını düşündüğüm için sessiz sedasız çıktım hayatından. Son görüşmemizde telefonda kavga ettik. Ne o beni aradı ne de ben onu aradım. Aramızda BİTTİ cümlesini her ikimizde kullanmadık. Tam 3 ay oldu. Ne arayan var ne soran. Ciddi ilişkimdi. Hayatımda en çok güvendiğim ve bana bu hissi veren kişiydi. İlk zamanlar çok kötüydüm. Sosyal hayatım sıfıra dayanmıştı. İş ev gidip geliyordum. Ve psikolojiyle falcılara gitmeye başladım. Dün saydım. Toplam 8 falcıya gittim. 7'si arayacak sana geri donecek dedi. 1 tanesi ondan sana hayır yok arasada boşver dedi. Yani düşünün psikolojim nasıl bozuktu. Geçmişte yaşadığım aşklarımı referans gösterecek olursam benim gittiğim de, benden giden de aradı beni. Ve bu son ilişkimden önce bu konuyu görseydim, eski tecrübelerime dayanarak; ''Sakın aramayın, erkek dediğin gitse de gitsen de tıpış tıpış geri dönüyor.'' derdim. Ama son biten ilişkime 3 aydır ayrılığımızla bu konuda yorumsuz kalmayı tercih ediyorum. Ama size şu kadarını söyleyebilirim. Oncelikle biten ilişkiniz için sevseniz bile kendinizi yıpratmayın. Ki ben hala çok seviyorum. Ama şimdi düşünüyorum ne kadar yazık etmişim günlerime. Diğer konuda bite biter ve Allah'tan hayırlısını dile. Allah kullarının kötülüğünü istemez. Her olayda bir şer vardır ve ''hayırlısı'' dileyerek Allah'a bırak. Ve biten ilişkimde benden yaşça küçük biri ile beraber olmam diye büyük konuşan ben kendimden 3 yaş küçük biriyle ilişkim oldu. Biten ilişkimde bu kişiydi. Hayatta büyük konuşmamak lazım. Bunuda yaşadım.

Ve şununla sonlandırayım. Seviyorum evet, aramasını çok istiyorum. Her gün aklımda. Ama arkadaşlar Allah geri döndürmeyecekse sevdiklerimizi bizi hayırlısı ile karşılaştırması için dua edelim. ''Hayırlısı''

döner... 2 hafta önce aynı sebepten ayrıldık. ilgisizsin dedim trip falan attım. derken ben yapamıyorum kalbim hala senin için atıyo sen kalbmden çıktığında durcak kalbim seni canımdan çok seviyorum dedi ama benm yüzümden mutsuz olmanı istemiyorum kendime bunu yediremiyorum dedi. beni sevgisinden emindim ben bitirmek istemedim ittim konuştum en sonunda benden nefret etmen için napabilirim dedi bende edemem dedi ben seni 2 ay önce aldattım dedi ( tanımadığı biriyle tek gecelilk ilişki ihtiyaçmış) öyle diyince benm kanım dondu 2 yıldır beraberdik ama ilk yapışını biliyodum affetmiştim ama ikinci olamazdı.vel hasıl kelam derken 6 gün sonra mesaj attım bu benm faceye giriyodu yeter dedim girme artık oda sil o zaman beni değiştir şifreni dedi. şifremi değiştirmemm değiştiremezdim vefat eden arkadaşım koymuştu şifreyi.. sen çoktan silmişsin hiç sevmemişsin falan baya yazdım sonra aradıı. mutsuzolduğunu beni geri istediğini falan söyledi ama artık öyle bi dünya yoktu.. ama köpek gibi seviyorum söylemesi ayıp. affedip affetmemek arası kaldım. ama yokk diyorum inş sennki de gelir. ayrılış sebebi aynı

ya beni aldatmadığından eminim başka biri olmadığındanda eminim ama bu kadar kesin konuşuoken gelmicek gibi gelio bana yani hiç haketmedik çünkü gerçekten az süreye çok şey sığdırılmış bi ilişkiydi bizimkisi birbirimizin en yakın arkadaşı dostu kardeşi sevgilisi herşeyi olmuştuk ben bencillik yaptım diyorum onun çöküntüde olduğunu bildiğim halde kendim için ilgi bekledim o da o ilgiyi veremeyince azap çekiyorum sana karşı dedi yani çok karmaşık bugün tam 1 hafta oldu 8 gün sonra 1 yıl olcaktık ...

Back
X