• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgisini nerden anlıyorsunuz?

kavga anında da aynı ses tonunu koruyabiliyor mu? :lepi:

cnm evet benım sevdıgım kavga anında aynı ses tonunu koruyabiliyor.en sonuna kadar sabırla onu dınlememı bır sekılde kavgayı bıtırmeye calısıyor ...

hastayken senın ıcın uyumaması,kendinden önce seni düşünmesi,senin kendi isteklerinin onun içinde önemli olması vs.bende hedıyeye bakmam onun bir gülüşü benim için dünyalara bedel.

İnsan sevdiği kişiye salak gibi sözler söylermiş diye okumuştum bi ara.tabi hakaret,küfür falan değil.mesela bende sinirlenince salak falan derim tabi bunu yüzüne karşı söylemem zaten yüzüme karşı sevgilim bana salak dese hemen sevmediğini düşünürüm ama ona sinirlenince kendi kendimize kızarmışız ona salak,aptal dermişiz

ya kım demiş bunu sevdığım adama neden ben salak,aptal diyim eger oyle desem ben onunla bırlıkte oldugum ıcın ben daha salağım ama ne yazıkki benim ağzımdan daha beter bır kelıme çıkıyor onun yanında degıl ama arkamı dönüp yada telefonu kapatınca söylüyorum canım duysa beni öldürür heralde kızlar kımseye söylemeyin sakın...:sinifsinif:

seviyorsa zaten kavga etmez : /

İnsan yeri gelir anne babasıyla bile tartışır, seven de kavga eder...
Sevdiğinizle aranızda ciddi bir uyuşmazlık, fikir ayrılığı olmadan hatta fikir ayrılığından ziyade uzak kalma, kısa da olsa ayrılık yaşanmadan gerçek sevda anlaşılmaz...
O meseleye ya da ayrılık geçtiyse (elbette küfür, hakaret içermeyen, elde olmayan, ufak tatsızlıktan doğan bir ayrılık) ve o kişi araya giren mesafe veya süreye rağmen yanında başkasını görmek istemiyorsa ille de "siz" diyorsa "gerçek sevgi" vizesini almıştır. Zira hem kadın hem erkek için o kadar çok alternatif var ki... "Boşta kalldığı halde" elleri, gözleri sizi arıyorsa bilinçaltı ona sürekli "onsuz kalamazsın" dedirtecek, siz yokken de varlığınızı hatırlatacaktır. Aksi halde "iyi günde" eli elinizde, gözü gözünüzde diye "hayatınızın erkeği" ilan ettiğiniz adam "ilk fırtına"da başka limanlar arar... Boşa denmiyor "iyi günde kötü günde" diye, evliliği beklemeyin "kötü günde" görün sevdiğiniz adamı "iyi mi" diye...(Tabii "mutlu günlerinizde" bilinçaltına kodlamış olacaksınız kendi değerinizi, sevginizi ki adam bunu zor zamanda idrak edebilecek...) Bu nedenle "Büyük aşklar nefretle başlar" denir ya zaten... Bu sadece aşkta değil, dostlukta da böyledir... "İnsanın ne mal olduğu" tartışırken ve sofradaki halinden anlaşılır derler, doğrudur... :delphin:

Dergide görmüştüm o yazıyı.Kavga meselesine gelincede ben bunu tüm sevdiklerimiz için söylemedim sadece sevgili için söyledim.sevgilinizle annenizi aynı tutuyorsanız bişey diyemem.kavga etse bile sesini yükselterek aaa oof bağırıp çağırıp etmez yani sesinin tonunu değiştirecek kadar etmez heralde benle böyle kavga ederse bitiririm zaten ama yinede söyledikleriniz sizin fikriniz buda benim fikrim herkes birbirinin fikirlerine saygı duymalı zaten..

ya kım demiş bunu sevdığım adama neden ben salak,aptal diyim eger oyle desem ben onunla bırlıkte oldugum ıcın ben daha salağım ama ne yazıkki benim ağzımdan daha beter bır kelıme çıkıyor onun yanında degıl ama arkamı dönüp yada telefonu kapatınca söylüyorum canım duysa beni öldürür heralde kızlar kımseye söylemeyin sakın...:sinifsinif:

demek istediğimde bu zaten onun yanında veya onun yüzüne karşı değilde kendi kendimize, kızarız

eşimi tanıyorumm o yüzden herseyinden desem yeridir... tabi onun içinde öledir oda benim herseyimden her haraketimden anlar jestleride meshurdur tıpki ben gibi....

valla benim derdimi kendi derdiymiş gibi çirpiniyosa çözmek için seviyodur.. hastayken başımda nöbet tutuyosa seviyodur.. yanındayken çocuklar gibi mutlu oluyosa seviyodur.. ben bunlardan anlıyorum. bi de ben uyurken beni izler, öper, koklar.. bana şarkı söyler.. gelecekle ilgili hayaller kurar.. evlenmek için sabırsızlanır.. kaybetmekten korkar.. hassas olduğum şeylere önem verir.. svdiğim şeyleri bilir.. geçen beni çağirdi.. lütfen gel diye ısrar etti.. gittim annesine taze fasulye yaptırmıs..en sevdiğim yemektir.. aşkım bak senin için yaptırdım anneme. işe gitmeden yapti dedi.. canım benım yaa.. allah bu akılda koysun.. sevgisini daim etsin inş.

Dergide görmüştüm o yazıyı.Kavga meselesine gelincede ben bunu tüm sevdiklerimiz için söylemedim sadece sevgili için söyledim.sevgilinizle annenizi aynı tutuyorsanız bişey diyemem.kavga etse bile sesini yükselterek aaa oof bağırıp çağırıp etmez yani sesinin tonunu değiştirecek kadar etmez heralde benle böyle kavga ederse bitiririm zaten ama yinede söyledikleriniz sizin fikriniz buda benim fikrim herkes birbirinin fikirlerine saygı duymalı zaten..

Ortada bir soru, sorun varsa ve bu platforma taşındıysa siz "sevgili" için söylersiniz, bir başkası insanın "iyisini, özünü" görmek için konuyu genişletebilir. Burda hayat tecrübesi paylaşılıyor. Sevgiliyle anne bir tutulmuyor burda, mevzu derinleştiriliyor... Lakin sizin sevgiliniz varsa yahut olursa sevdiğini nasıl anlarım diye "acil hasta" ivediliğinde yanıt bekliyorsanız o telaşla "anne-sevgili" ayrımı yapılamıyor sanırsınız... Cindrella da hızla koşarken pabucunu düşürmüştü, aceleyle olur böyle şeyler, sorun değil... şakkıdı

Ortada bir soru, sorun varsa ve bu platforma taşındıysa siz "sevgili" için söylersiniz, bir başkası insanın "iyisini, özünü" görmek için konuyu genişletebilir. Burda hayat tecrübesi paylaşılıyor. Sevgiliyle anne bir tutulmuyor burda, mevzu derinleştiriliyor... Lakin sizin sevgiliniz varsa yahut olursa sevdiğini nasıl anlarım diye "acil hasta" ivediliğinde yanıt bekliyorsanız o telaşla "anne-sevgili" ayrımı yapılamıyor sanırsınız... Cindrella da hızla koşarken pabucunu düşürmüştü, aceleyle olur böyle şeyler, sorun değil... şakkıdı

senin yazışından böyle bir anlam çıkardım size illa annenizle sevgilinizi bir tutuyorsunuz diye zorla laf söylemiyorum istediğiniz gibi algılarsınız..

senin yazışından böyle bir anlam çıkardım size illa annenizle sevgilinizi bir tutuyorsunuz diye zorla laf söylemiyorum istediğiniz gibi algılarsınız..

Ben de isteyen istediği anlamı çıkarır dedim, aynı fikirde olduğumuz halde dumur olunmuş özne, nesne faili meçhul, "senli benli sizli" cümleler kurulmuş. Erkekler öncelikle kendine güvene, soğukkanlılığa aşık olur, hemen panik olan kızları beğenmezler. Umarım panikle kurulmuş bir cümledir bu, zira erkek olsun kadın olsun kendini düzgün ifade edemeyeni itici bulur. Sakin olunuz, nema problema, böyle stres yaparsanız sevip sevmediği anlaşılacak adam bulamazsınız... şakkıdı

Bana bakarken gözlerindeki parıltıdan, çocuk gibi sevinmesinden, sevgisini dile getirmesinden,
beni incitecek şeylerden kaçınmasından, kararlarıma saygı duymasından, her daim destekçim olmasından,
hayallerini paylaşmasından.. Anlaşılır işte bunun için detaylara inmeye gerek yokki:hulya:

Ben de isteyen istediği anlamı çıkarır dedim, aynı fikirde olduğumuz halde dumur olunmuş özne, nesne faili meçhul, "senli benli sizli" cümleler kurulmuş. Erkekler öncelikle kendine güvene, soğukkanlılığa aşık olur, hemen panik olan kızları beğenmezler. Umarım panikle kurulmuş bir cümledir bu, zira erkek olsun kadın olsun kendini düzgün ifade edemeyeni itici bulur. Sakin olunuz, nema problema, böyle stres yaparsanız sevip sevmediği anlaşılacak adam bulamazsınız... şakkıdı

BENİM AŞK HAYATIM SENİ İLGİLENDİRMİYOR ! siz erkekliğin kitabını mı yazdınızda böyle kesin cümleler kuruyorsunuz hayret ediyorum.

BENİM AŞK HAYATIM SENİ İLGİLENDİRMİYOR ! siz erkekliğin kitabını mı yazdınızda böyle kesin cümleler kuruyorsunuz hayret ediyorum.

Ben erkekliğin kitabını yazmadım ama birileri imla kılavuzu olsun, deyimler sözlüğü olsun, Türkçe sözlüğü olsun yazmış, üşenmeyip göz atınız... :delphin:
Hatta Atatürk üşenmemiş TDK çalışmaları ile ilgilenmiş bizzat... İnternet ortamında içi/manası boş/küçük, "harfi büyük" şu cümleleri kuran birine verilecek örnek Atatürk'ten olmaz, Garfield'dan olur, Gargamel'den olur ama idare edeceksiniz eliniz mahkum... :delphin:
Ardışık cümlelerde "sen, siz" kullandığınız, (küçük yaşta (almış "sazı" eline kaydirigubbakcemile3 ) olduğu belli üstüne gitmeyelim saçımız çekilir mazallah guclubacismile ) mevcut yaşının üçte biri oranı edeple kurulan bu cümleleri yazabildiğiniz için yine de sizi tebrik eder, kendi açtığı konuyu mundar edip, fikir sorduğu konuda kendi fikirsizliğinde ısrar ederek/boğularak beni ve arkadaşlarımı "senin ufaklık ne kadar kızmış" diye güldüren neşeli yazılarınız için ayrıca teşekkür eder, topiğinizi bizzat kendinizi kullanarak bu kadar eğlenceli hale getirebildiğiniz için şahsınızı ayrıca takdir ederim... buyrunnnnnnnnn
Beni aşk hayatınız ilgilendirmiyor doğru, beni bu eğlenceli yazılarınız, "küs, boz" tavırlarınız eğlendiriyor, devamını bekler (spora gidiyorum, sabırsızlık ve neşeyle dönüşte) kendime iyi eğlenceler dilerim... zemuszemus şakkıdı

geçenlerde okuldan bi arkadsımla (erkek) konusmustuk.ben bi erkeğin sevdigini nerden anlayabilirz demiştim. O da çok kızgın oldugu halde msaj gelmesini bekliyorsa hatta telefona bkıp bakıp mesaj gelmediğini görünce telefonu sessize alıp ve titreşimini kapatıp uzak bi yere koyuyorsa blki baktıgımda mesaj gelmiştir diye umut ediyorsa o insan aşıktır demişti.düsündüm de ben hep böyle yapıyorum acaba erkek arkadasımda bnm için böyle yapıyomdr...CADIARZU

geçenlerde okuldan bi arkadsımla (erkek) konusmustuk.ben bi erkeğin sevdigini nerden anlayabilirz demiştim. O da çok kızgın oldugu halde msaj gelmesini bekliyorsa hatta telefona bkıp bakıp mesaj gelmediğini görünce telefonu sessize alıp ve titreşimini kapatıp uzak bi yere koyuyorsa blki baktıgımda mesaj gelmiştir diye umut ediyorsa o insan aşıktır demişti.düsündüm de ben hep böyle yapıyorum acaba erkek arkadasımda bnm için böyle yapıyomdr...CADIARZU

bunu görmem süper oldu benım erkek arkadaşım aynen bunu yapıyor çünkü...

Back
X