- Konu Sahibi akli_karisik
haklısın sanırım cnm bıde ben ona benı adam yerıne koymuyorsun dıyorum sureklı utandım şimdi.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
haklısın sanırım cnm bıde ben ona benı adam yerıne koymuyorsun dıyorum sureklı utandım şimdi.
sindirella şirinler falan burda baya masallar dönmüş durduk yere :))) ayın editörü seçilecekse ben de adayım!
o telefonu sessize alma olayını ben de yapıyorum ve sonrasında yaptığım için kendime kızıyorum.
Hedef kitleye ulaşmışız... kaydirigubbakcemile2
Sevgili öğrenciler, okula devam, memleketi yükseltecek mesleklere sahip olma arzunuza takdir... buyrunnnnnnnnn
Editörlük de seçenekler arasındadır, tabii bölümünüze göre, örneğin ben dilciyim ve bu alanda geçmişim var, umarım siz de dilediğiniz meslek ve kariyere kavuşursunuz lakin bu kadar dar alanda hedefler koymayın kendinize... Memleketin size ihtiyacı var, daha geniş mecralarda sergileyebilirsiniz "yeteneğinizi"...
(Spora devam, dönüşte mesleki konuları ele alabiliriz, "buralardayım" ben... kaydirigubbakcemile5 )
Aa bu topikteki mevzu meslek seçimi değilmiş ama öz mevzua dönüldüğünde de fikre "kanca takılıyor"... Güzel memleketim düşünceleri suçlama, suçlaya suçlaya düşünenleri azalttın yahu, baksana kafalar karışmış... sengözlerimebaksanab
"üşenmiyor musun" ya 'sen' bunları oturup yazmaya... sahiden? birşey yazıyor gibi(!)![]()
Sevmediği birşeyi sırf ben istiyorum diye yapıyorsa; seviyordur :asigim:
Bu arada laf yarışınızı zevkle takipliyorum :dance:
Estağfurullah, ne üşenmesi, benim için zevk...
İlerde, büyüyünce "sen" de seveceksin eğitmeyi, öğretmeyi...
Eğitmen olmasan da çocuğun olur, eğlenirsin işte...
Bu denli "malzeme" çıkar mı ondan bilemem... şakkıdı
Ama o bile daha 3 yaşındayken "bir şey yazıyor gibi" demez, anlar, ağlar... sengözlerimebaksanab
kim yaptı bunu bilmiyorum ama birileri gereksiz yere sana iyi yazıyorsun deme gafletinde bulunmuşlarşu mübalağa kokan tavrın kişiliğini gölgeliyor. terazi burcu musun sen bakim?
bana kahve yapıyor.. nargileme saygı gösteriyor.. hatta öksürse bile içmeye çalişiyor.. .hiç dinlemediği halde benle nurettin rençber konserine geldi hatta biletleri aylar öncesinden alarak bana süpriz yaptı.. annemi çok seviyor değer veriyor. annemden bahsederken gözlerinin içi gülüyor. akşam annesi güzel bi yemek yapmışsa sofraya benim için de tabak koyuyor.. aşkım yorgunum gelmesem desem de ısrar ediyor. canım sevgilim çok seviyorum onun bana olan sevgisini..