• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgisini nerden anlıyorsunuz?

sindirella şirinler falan burda baya masallar dönmüş durduk yere :))) ayın editörü seçilecekse ben de adayım!

o telefonu sessize alma olayını ben de yapıyorum ve sonrasında yaptığım için kendime kızıyorum.

sindirella şirinler falan burda baya masallar dönmüş durduk yere :))) ayın editörü seçilecekse ben de adayım!

o telefonu sessize alma olayını ben de yapıyorum ve sonrasında yaptığım için kendime kızıyorum.

Hedef kitleye ulaşmışız... kaydirigubbakcemile2
Sevgili öğrenciler, okula devam, memleketi yükseltecek mesleklere sahip olma arzunuza takdir... buyrunnnnnnnnn
Editörlük de seçenekler arasındadır, tabii bölümünüze göre, örneğin ben dilciyim ve bu alanda geçmişim var, umarım siz de dilediğiniz meslek ve kariyere kavuşursunuz lakin bu kadar dar alanda hedefler koymayın kendinize... Memleketin size ihtiyacı var, daha geniş mecralarda sergileyebilirsiniz "yeteneğinizi"... :delphin:

(Spora devam, dönüşte mesleki konuları ele alabiliriz, "buralardayım" ben... kaydirigubbakcemile5 )
Aa bu topikteki mevzu meslek seçimi değilmiş ama öz mevzua dönüldüğünde de fikre "kanca takılıyor"... Güzel memleketim düşünceleri suçlama, suçlaya suçlaya düşünenleri azalttın yahu, baksana kafalar karışmış... sengözlerimebaksanab

canım sevgilim 4 senedir kahrımı çekiyor benim bana dayanıyor ya sesini bile çıkarmadan bu benim için en büyük kanıt opuyorumnanaktan

Hedef kitleye ulaşmışız... kaydirigubbakcemile2
Sevgili öğrenciler, okula devam, memleketi yükseltecek mesleklere sahip olma arzunuza takdir... buyrunnnnnnnnn
Editörlük de seçenekler arasındadır, tabii bölümünüze göre, örneğin ben dilciyim ve bu alanda geçmişim var, umarım siz de dilediğiniz meslek ve kariyere kavuşursunuz lakin bu kadar dar alanda hedefler koymayın kendinize... Memleketin size ihtiyacı var, daha geniş mecralarda sergileyebilirsiniz "yeteneğinizi"... :delphin:

(Spora devam, dönüşte mesleki konuları ele alabiliriz, "buralardayım" ben... kaydirigubbakcemile5 )
Aa bu topikteki mevzu meslek seçimi değilmiş ama öz mevzua dönüldüğünde de fikre "kanca takılıyor"... Güzel memleketim düşünceleri suçlama, suçlaya suçlaya düşünenleri azalttın yahu, baksana kafalar karışmış... sengözlerimebaksanab

"üşenmiyor musun" ya 'sen' bunları oturup yazmaya... sahiden? birşey yazıyor gibi(!) :D:D

"üşenmiyor musun" ya 'sen' bunları oturup yazmaya... sahiden? birşey yazıyor gibi(!) :D:D

Estağfurullah, ne üşenmesi, benim için zevk...
İlerde, büyüyünce "sen" de seveceksin eğitmeyi, öğretmeyi...
Eğitmen olmasan da çocuğun olur, eğlenirsin işte... :delphin:
Bu denli "malzeme" çıkar mı ondan bilemem... şakkıdı
Ama o bile daha 3 yaşındayken "bir şey yazıyor gibi" demez, anlar, ağlar... sengözlerimebaksanab

Sevmediği birşeyi sırf ben istiyorum diye yapıyorsa; seviyordur :asigim:
Bu arada laf yarışınızı zevkle takipliyorum :dance:

Onunlayken beni seviyor mu diye hiç düşünmezdim,bilirdim nasıl olurda bilirdim bilmiyorum ama gözlerine bakınca pırıl pırıl bir ışıltı hep bana sen benimsin derdi...

Üç senem çok güzel geçti onsuz 3 senemde o günlerin bedelini hep ödedi.Halen daha her şarkıda her sevgiyi anlatan şiirde her kucaklaşma resminde hep onu hayal ederim.B,lmiyorm ne zamana kadar böyle gidecek.

O bambaşka bi yürekte şimdi.Ama onu kendinden uzaklaştıran biri olarak ona bu acıları çektridikten sonra ona neden böyle oldu diyemem ki ? :(

O bana ilk gün "her zaman ki gibi kalbimi acıttın " demişti ya işte ben o gün onu kalbime hapsettim.:(

Sevmek acayip bişi.Acı veren tadı bile güzel.Sevmek hele onu başkasının yanında göre göre sevmek daha da acı...Allah'ım kimseye uzaktan sevmeyi göstermesin.

Sevilmenin değerini,triplerin gereksiziğini o gidince anladım.Ama herşey için çok geçti.

Son düzenleme:
Yaptığı fedakarlıklardan, haddimi aşmama rağmen ban sabretmesinden, zorla mücadelesinden anlıyorum sevdiğini.
Bende kocamı çok seviyorum ( şuan kızgında olsam :)

dır dırımı çekmesinden..aslında belli bişey gerekmez çünkü bende belli şeyler yapmam özellikle.içimden nasıl gelirse davranırım.kadın hisseder sevildiğini.öyle hediyelere, sözlere falan gerek yok.

Estağfurullah, ne üşenmesi, benim için zevk...
İlerde, büyüyünce "sen" de seveceksin eğitmeyi, öğretmeyi...
Eğitmen olmasan da çocuğun olur, eğlenirsin işte... :delphin:
Bu denli "malzeme" çıkar mı ondan bilemem... şakkıdı
Ama o bile daha 3 yaşındayken "bir şey yazıyor gibi" demez, anlar, ağlar... sengözlerimebaksanab

kim yaptı bunu bilmiyorum ama birileri gereksiz yere sana iyi yazıyorsun deme gafletinde bulunmuşlar :D şu mübalağa kokan tavrın kişiliğini gölgeliyor. terazi burcu musun sen bakim?

kim yaptı bunu bilmiyorum ama birileri gereksiz yere sana iyi yazıyorsun deme gafletinde bulunmuşlar :D şu mübalağa kokan tavrın kişiliğini gölgeliyor. terazi burcu musun sen bakim?

Gafiller "iyi yazıyorsun" (ne demekse süprizzzzz ) demekle kalmadı ödüllere boğdu :utangac: çok "cahil" var memlekette... (mübalağa "kokmuyor" ocakta yemeğin vardır, o yanmıştır, ne gıcığım yahu...) :delphin:
"Büyüyünce" seni de ödüllendirirler, yazı konusunda işin zor, (sen bakim?: bol tekrar ve yazı alıştırmasıyla ehlileştirilebilir sositososito ) astroloji belki bir katkı sağlar diyecektim ama burç tahminin de üslubun kadar berbat... Seni sitenin "tatlı cadı" sı ilan ediyorum, bu ödülle yetinmek zorundasın gibi görünüyor, her an iptal edebiliriz dikkatli ol... yerimseniben
Neticede kıymetli sitemizde titrine "öğrenci" yazılması yeterli değil efendim, bunun ana sınıfı var, ilköğretimi var, orta öğretim ve üniversitesi var, senin oraya daha çok yolun var... sositososito
Şimdi "bak bakalım" terazi miyim ya da sen o terazinin hangi kefesine denk gelirsin "tatlı" cadı Samantha... kaydirigubbakcemile4 (Ne (çizgi)filmdi ama...)

bana kahve yapıyor.. nargileme saygı gösteriyor.. hatta öksürse bile içmeye çalişiyor.. .hiç dinlemediği halde benle nurettin rençber konserine geldi hatta biletleri aylar öncesinden alarak bana süpriz yaptı.. annemi çok seviyor değer veriyor. annemden bahsederken gözlerinin içi gülüyor. akşam annesi güzel bi yemek yapmışsa sofraya benim için de tabak koyuyor.. aşkım yorgunum gelmesem desem de ısrar ediyor. canım sevgilim çok seviyorum onun bana olan sevgisini..

bana kahve yapıyor.. nargileme saygı gösteriyor.. hatta öksürse bile içmeye çalişiyor.. .hiç dinlemediği halde benle nurettin rençber konserine geldi hatta biletleri aylar öncesinden alarak bana süpriz yaptı.. annemi çok seviyor değer veriyor. annemden bahsederken gözlerinin içi gülüyor. akşam annesi güzel bi yemek yapmışsa sofraya benim için de tabak koyuyor.. aşkım yorgunum gelmesem desem de ısrar ediyor. canım sevgilim çok seviyorum onun bana olan sevgisini..

Büyüklere (karşılıklı olarak) hürmet göstermek "acaba"ları engelleyen önemli bir sevgi emaresi...
Böyle bir sevgi, saygı daim olsun... :nazar:

yanındayken anlamak kolay da uzaktayken çok zor oluyor
Biliyorum beni çok sevdiğini, eve 12de geldiğinde çok yorgun olduğunda
bile msnde beni görmeden uyumuyor; ama yine de yanında olmakla aynı olmuyor işte
Sanki beni sevmiyormuş gibi hissediyorum.
Eskiden sevgisi alev olup içimi ısıtırdı yanımda olmasa bile; ama şimdi kendimi çok yalnız hissediyorum ben :(

Back
X