• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgisini nerden anlıyorsunuz?

benı benden cok düşünüyor herseyını benımle paylaşıyor herseyımı anlatırken sonuna kadar dinliyor kaprislerime katlanmaya çalışıyor,başında onca sorun varken benımle ılgılenıyor vs. sesini duymak bıle yanımda olduğunu anlamama yetıyor kendımı onunlayken cok huzurlu ve mutlu hıssedıyorum daha ne isterim ki?

Gafiller "iyi yazıyorsun" (ne demekse süprizzzzz ) demekle kalmadı ödüllere boğdu :utangac: çok "cahil" var memlekette... (mübalağa "kokmuyor" ocakta yemeğin vardır, o yanmıştır, ne gıcığım yahu...) :delphin:
"Büyüyünce" seni de ödüllendirirler, yazı konusunda işin zor, (sen bakim?: bol tekrar ve yazı alıştırmasıyla ehlileştirilebilir sositososito ) astroloji belki bir katkı sağlar diyecektim ama burç tahminin de üslubun kadar berbat... Seni sitenin "tatlı cadı" sı ilan ediyorum, bu ödülle yetinmek zorundasın gibi görünüyor, her an iptal edebiliriz dikkatli ol... yerimseniben
Neticede kıymetli sitemizde titrine "öğrenci" yazılması yeterli değil efendim, bunun ana sınıfı var, ilköğretimi var, orta öğretim ve üniversitesi var, senin oraya daha çok yolun var... sositososito
Şimdi "bak bakalım" terazi miyim ya da sen o terazinin hangi kefesine denk gelirsin "tatlı" cadı Samantha... kaydirigubbakcemile4 (Ne (çizgi)filmdi ama...)

vallahi okuyamadım sıkıldım :/ aşırı kötü ve kasıntı. gittim ben :( öptüm bu arada

vallahi okuyamadım sıkıldım :/ aşırı kötü ve kasıntı. gittim ben :( öptüm bu arada

Cin Ali'den sonra sıkılmadan okuduğun bir şey oldu mu senin, dalga geçmeyeceğim söyle, çekinme... kaydirigubbakcemile3

Lakin nasıl düzelmiş yazısı, isteyince oluyor, eğitim şart dedik, bir bildiğimiz varmış... şakkıdı

Arzu edersen derslere devam ederiz (okuma-yazma dışında "editörlük sevdası" adı altında varlık gösterme çabanın nafile olduğu hususu var,ilk mesajın hata veriyor, sanırım "ram"ın arızalı), ben biliyordum istidadın olduğunu, ışık görmüştüm, iyi bir öğrencisin umulur ki artık daha dikkatli olursun... alkisalkisalkis

Aferini de aldın, hadi yine iyisin... sengözlerimebaksanab

Son madde: "Kötülük bakan gözdedir" bunu da "etüt et" hanım kızım... şakkıdı

hareketlerinden anlarsın,kaybetmekten korkuyosa,dediklerine önem veriosa,herkesten önce geliosan,seni sabırla dinliosa,senin için endişeleniosa,seni kıran ve ya üzenlere o daha çok kızıosa,sık sık seni seviorum diosa ve bunu söylerken gerçekten içinden geldiği için söylerken ki o sesinde ki sıcaklığı anlıosan falan falan yani işteopuyorumnanaktan

valla hıcbırseyınden anlayamıyorum
bu konuda su geçirmez asla geçmez bir arızaya sahibim
adam benim için kendini atsa dışarı, çıkar tepesıne benı sevsen atlamazdın derim yine

valla hıcbırseyınden anlayamıyorum
bu konuda su geçirmez asla geçmez bir arızaya sahibim
adam benim için kendini atsa dışarı, çıkar tepesıne benı sevsen atlamazdın derim yine

hehehehe hayatım senin alıcılarında problem var o zaman.. ee allah eniştemize kolaylık versinnnnn ne diyelimm :dance:

Cin Ali'den sonra sıkılmadan okuduğun bir şey oldu mu senin, dalga geçmeyeceğim söyle, çekinme... kaydirigubbakcemile3

Lakin nasıl düzelmiş yazısı, isteyince oluyor, eğitim şart dedik, bir bildiğimiz varmış... şakkıdı

Arzu edersen derslere devam ederiz (okuma-yazma dışında "editörlük sevdası" adı altında varlık gösterme çabanın nafile olduğu hususu var,ilk mesajın hata veriyor, sanırım "ram"ın arızalı), ben biliyordum istidadın olduğunu, ışık görmüştüm, iyi bir öğrencisin umulur ki artık daha dikkatli olursun... alkisalkisalkis

Aferini de aldın, hadi yine iyisin... sengözlerimebaksanab

Son madde: "Kötülük bakan gözdedir" bunu da "etüt et" hanım kızım... şakkıdı

yorumlarınız süper hocammalkisalkisalkis

hani derler yaa iştee;" anlatabildiğin, karşındakinin anlayabildiği kadardır." diyeee...
zevkle bekliyorum kendi adıma paylaşımlarınızı...

bakışından....dokunuşundan,beni benden çok düşünmesinden,sağlığımı düşünmesinden...her şeyimle ilgilenmesinden ,beni dinlemesinden,anlamasından,saygı duyduğunu hissettirmesinden.....kimseye laf söyletmemesinden,herşeyden,herkesten önce gelmemden.........anlıyorum bende eşimi çok ama çok seviyorum :)

bana bakarken gözlerinin içinin gülmesinden
benimle gelecek hayalleri kurmasından
ne kadar konuşsam da hiç sıkılmadan dinlemesinden:asigim:opuyorumnanaktan

en basiti yediği ekmek bile taze , içtiği su bile ona lezzetli gelse aşkım da keşke yanımda olsa diye aklına getirmesinden ... kaydirigubbakcemile3

bölee göz göze geldiğimzde imalı bişeklde bakıp sıkı sıkı sarılıp alnımı öpmesnden seni çokkkk seviyorum demesndeen:)(BİTANEMMMM)

Her fırsatta yanımda olmadıgı halde yanımdaymıs gibi hissettirmesinden..
Olmayacak anda süpriz yapıp yanıma gelmesinden..
Kurdugu hayalleri bana anlatıp gerceklestirecegmize inandırmasından..
Aşkım bana her şekilde sevdiğini hissettiriyor açıkcası ben hiç hissettiremiyorum ama o bir başka yaa :asigim:

Back
X